Home \ omsorg
 

Bli kvitt flass.

 

Flass er vanligvis ikke så iøynefallende som de berørte tror, ​​og noen raske forholdsregler kan gjøre det enda mindre sannsynlig for andre å oppleve det. Generelt, flass i hodebunnen og kan variere fra svakt, lokalt forekommende desquamation til tykke, vedvarende encrustations. Flass kan oppstå i alle aldre, men menn i alle aldre påvirkes overveiende. Medisinsk er flass ofte resultatet av seborrheisk dermatitt (også referert til som Seborrheic Dermatitis eller Unna Morbus), som bare påvirker hodebunnen. Seborrheisk dermatitt og tilhørende flass skyldes kronisk og tilbakevendende utslett som er overfladisk og forekommer i de fleste tilfeller bare i hodebunnen. Det er noen behandlingsteknikker og metoder du kan følge for å bli kvitt denne vanlige lidelsen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Behandle flass raskt  ,

    
   
 1.            1      Komb den med tørr sjampo. Påfør tørr shampoo før du forlater hjemmet, kan rense og fukte din hodebunn. Den er tilgjengelig i apotek og over Internett og distribueres i spray og pulverform. For å påføre det, spray en liten mengde i håret eller dryss litt på hodebunnen. Komb sprøyten eller pulveret inn i håret ditt, da dette vil bidra til å kjeppe ut noe flass. Skyll kammen etter hver trekk.  
    
  • Alternativt kan du bruke talkumpulver, men det kan få mørkt eller svart hår til å se grå, hvit eller flekkete.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekke de verste delene med frisyren din. Finn området i hodebunnen hvor de fleste av skalaene er, og kam håret ditt for å dekke dette området. Hår styling produkter kan hjelpe deg med denne oppgaven, men du kan løsne opp og riste håret ditt som en rask hjelp, men det ser også litt dummet ut.  
    
  • Skjuler skrammen ikke adresserer det virkelige problemet i det hele tatt, og du bør ikke glemme at dette bare er en rask, utadvendt forbedring. Den beste måten å bli kvitt flass, er faktisk å bruke behandlinger som bekjemper årsakene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk sterke farger. Velg en skjorte, kjole eller annen topp som er hvit, grå eller metallisk. På denne måten opptrer ikke hvite eller gule vekter så mye.  
    
  • Teksturert, trykt eller mønstret plagg kan også bidra til å skjule skalaene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en lue eller en klut. En hvilken som helst lue, lue eller klut kan brukes til å skjule flass på hodebunnen. Når du bærer det, reduseres det også det antall flass som faller på klærne dine. I tillegg vil ingen kunne se skinken i håret ditt.       
 8.  
 9.             5      Ha en lintvals med deg. Sett inn en liten lintvalse før du forlater huset. Så bare gå på toalettet hver gang du ser flass på klærne dine og bruk lintrullen for å fjerne den fra stoffet. 
    
  • Hvis du ikke kan komme tilbake, spør en venn eller en annen betrodd person for å få hjelp.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Reduser flass i løpet av en dag  ,

    
   
 1.             1      Bruk varm mineralolje. Varm en liten bolle med olje og masser oljen i hodebunnen. Oljen vil fukte din hodebunn og bidra til å redusere dannelsen av flass. Hvis du vil bruke naturlig olje, har studier funnet en oljeblanding med fem prosent te-treolje for å være effektiv. Ren olivenolje og ren jordnøttolje anbefales noen ganger som alternativer, men bruken er kontroversiell, da de kan brukes som mat for skumdannende sopp.  
    
  • Rykter om de skadelige effektene av mineraloljer, som for eksempel inneholder giftstoffer og tette porene dine, er sannsynligvis ubegrunnet så lenge du bruker jomfru mineralolje spesielt for hudpleie. Produkter spesielt for å redusere flass har blitt testet av de kompetente myndighetene og bør ikke selges kommersielt dersom de er skadelige eller inneholder giftstoffer.  
  •  
  • Varm oljen veldig lett. Ikke varme det så hardt at det er for varmt å røre, og spesielt ikke så mye at det begynner å røyke.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La oljen virke i noen timer. Selv om denne behandlingen sannsynligvis vil redusere tykk flass raskere enn en enkelt anti-flass sjampo applikasjon, er det enda mer effektivt hvis du lar oljen suge i hodebunnen i noen timer. En dusjdeksel ville være nyttig for å holde håret stort sett rent.        
 4.  
 5.             3      Vask oljen ut av håret med en sjampo eller et mildt rengjøringsmiddel. Vann alene vil sikkert ikke være nok til å fjerne oljen. Fjern det ved å shampe og skyll det flere ganger. Hvis dette ikke er nok, la du en balsam for å suge i håret i ti minutter før du skyller. Som en siste utvei kan du bruke en liten mengde flytende oppvaskmiddel, selv om det kan skade eller tørke håret. 
    
  • En tjærebasert sjampo kan også fungere. Det vil også bidra til å fjerne mer flass. Men mange mennesker liker ikke dette produktet på grunn av lukt og potensielle flekker.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      La agenten stå over natten. Mange oljebehandlinger og sjampo for langvarig pleie kan også effektivt redusere flass hvis de kan jobbe i åtte timer (vanligvis over natten). Se etter en anti-flass sjampo som inneholder både kull tjære og hornløsend eller keratolytiske handlinger. Hvis det ikke inneholder noen Keralytika eller andre stoffer, som oppløser døde hudceller, se i sammendraget for urea, salisylsyre eller svovel. 
    
  • Hvis du vil forlate disse rettsmidlene om natten, må du få en brennende hettehette før du setter på.  
  •  
         
 8.  
             

    3      Bruk anti-flass sjampo  ,

    
   
 1.             1      Velg en skum for skrap for mild flass. Det er mange forskjellige stoffer som kan brukes til å behandle flass. For mild flass uten alvorlig betennelse eller kløe, bør du se etter sjampo som inneholder salicylsyre eller urea, da disse stoffene nedbryter døde hudceller. Men da det er fare for at hårbunnen tørker ut, noe som resulterer i enda mer skum, er det tilrådelig å bruke disse sjampoene i kombinasjon med en fuktighetsgivende balsam for å eliminere denne bivirkningen.        
 2.  
 3.             2      Finn en sjampo for sterk flass. Hvis din flass er tykk og hvit, i hodebunnen og noen ganger i håret ditt, er årsaken til problemet ditt sannsynligvis en gjærsvin fra Malassezia gjærgruppen. Malassezia gjær er naturlig forekommende på huden vår, men det har vist seg at disse soppene kan være ansvarlige for skvett under visse forhold. I tillegg kan det være at denne typen sopp også påvirker reaksjonene i immunsystemet. For disse mer alvorlige tilfellene, bør du se etter en sjampo som inneholder ketokonazol (minst en prosent konsentrasjon) eller ciclopirox (minst en prosent konsentrasjon). Selsulfid (i minst en prosent konsentrasjon) virker også, men det appellerer ofte ikke til lider på grunn av fettene som dannes når de brukes i hodebunnen. 
    
  • En lege kan noen ganger foreskrive sterkere sjampo som ikke er tilgjengelige i disken, inkludert en antifungal sjampo som inneholder 2 prosent ketokonazol. Dette legemidlet er vanligvis foreskrevet som en skum eller sjampo for å behandle flass i utgangspunktet to ganger i uken. Da bør sjampoen bare brukes en gang i uka eller hver annen uke. Du kan også bli foreskrevet sjampo med en prosent ciclopirox, som du kan bruke to ganger i uken.  
  •  
  • Hvis du har svart, krusete hår som tørker ut ved daglig hårvask, bør du vurdere en steroidsalve for ekstern bruk, for eksempel fluokinolonacetonid. Du kan bruke denne løsningen som tørr pomade for å tørke hår.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk sjampoen. For å påføre skumsjampen bør du først våte håret og massere det i hodebunnen. La det stå i håret og hodebunnen i fem til ti minutter, og skyll deretter. Bruk mild milkshampoo en gang om dagen til flass, kløe og betennelse er mindre uttalt. 
    
  • Hvis du ikke ser noen forbedringer etter noen dager med bruk, kan du prøve en sjampo som inneholder andre ingredienser. Fordi flass ofte skyldes en gjærsvin, kan en soppdrepende eller antifungal sjampo behandle problemet fra en annen retning.  
  •  
  • Noen lider har rapportert at bruken av to forskjellige sjampoer i den daglige forandringen var vellykket med dem.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Reduser hyppigheten av sjampoapplikasjonen når tilstanden din blir bedre. Hvis du har mye forbedring, bør du bruke skjeen mot skrap bare to eller tre ganger i uka, eller enda mindre, for å holde skinken under kontroll. Når det ikke lenger er alvorlig flass, er daglig bruk vanligvis ikke lenger nødvendig. 
    
  • Hvis du bruker sjampo på resept eller apotek, eller hvis du bruker mer enn én type behandling, bør du redusere hyppigheten av bruk etter to uker, eller slutte å bruke den helt, da dette kan føre til skadelige bivirkninger.  
  •  
         
 8.  
             

    4      Hold vektene under kontroll i lang tid  ,

    
   
 1.             1      Stopp med å bruke frisyreprodukter. Hvis skinken er tynn og nesten gjennomskinnelig og bare i håret ditt og ikke i hodebunnen, så er de absolutt en reaksjon på hårstylingsproduktene du bruker. Sjekk om stylingprodukter inneholder p-fenylendiamin (PPD eller PDA for kort), en ingrediens som ofte forårsaker problem med flass. Sjekk også om det er alkohol i produktene dine eller hvis du bruker hårfarger med sterke kjemikalier. Dette problemet kan også oppstå hvis du bruker for mange produkter med forskjellige ingredienser.  
    
  • Denne typen hodebunnsproblem kan behandles ved å unngå bruk av hår stylingprodukter eller bytte til andre produkter og vaske håret oftere.  
  •  
  • Hvis du ikke er sikker på hvilket produkt som utløser problemet med deg, ikke gjør det for øyeblikket til du finner skyldige.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vask håret oftere med sjampo. Seborrheic dermatitt - en tilstand som forårsaker irritert og fet hodebunn - kan bli verre av fett i håret og sebumet fra porene dine. Hyppig hårvask med sjampo bidrar til å fjerne disse og andre irriterende stoffer og forhindrer at skum oppsamles i hodebunnen. 
    
  • Selv shampooing sjampo like før du går ut kan gjøre underverk for flass.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få mer sol. Eksponering av hodebunnen til en moderat mengde sollys kan hjelpe. De ultrafiolette strålene kan bidra til å redusere desquamation av huden din. Men for lengre opphold i solen vil det skade huden din, så ikke ligge i solen for lenge og ikke bruke for mye tid i solen. Bruk alltid solkrem før du går utenfor, og la solen gå på hodebunnen i bare kort tid.        
 6.  
 7.             4      Snakk med legen din om en mulig behandling. Rådfør deg med lege dersom du ikke er fornøyd med flassreduksjonen etter noen uker med selvbehandling. Flass fører sjelden til fysiske problemer, men hvis du vil bli kvitt dem av personlige grunner, kan en lege foreskrive deg sterkere rettsmidler. Han kan også anbefale en steroidbehandling for å lindre betennelse og kløe. 
    
  • I dårlige tilfeller kan isotretinoin også bli foreskrevet. Men da dette middelet kan ha alvorlige bivirkninger, anbefales det at den brukes som en siste utvei.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (25)      
Omsorg populær:
Lag et hårpakke.

Lag en plysj bukett.

Endre utseendet hans.

Ta vare på håret intensivt.

Unngå akne.

Reduser hårvæksten på kroppen.

Fjern vellykket svart hårfarge.

Få god hud.

Ta en tatovering selv med salt.

Påfør øye sminke.

Kjole som en modell.

Tørt hår med et håndkle.

Har vakre tånegler.

Bra størrelse for å beregne.

Flatterende klær for fete mennesker.

Bruk sminke i middelskolen.

Rengjør hårbørster.

Bruk thong thongs.

Forhindre svette palmer.

Barber bikiniområdet helt.

Fingernails i batikoptikk.