Home \ omsorg
 

Påfør en enkel sminke.

 

En flott sminke er lett å oppnå! Alle fortjener å se vakker ut! Følgende trinn kan inkorporeres i morgenrutinen din og ta mindre enn 5 minutter!

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Start med et rent ansikt - forhåpentligvis har du helt fjernet gjerdens sminke for å gi ansiktet ditt en velfortjent pause! Hvis ikke, rens forsiktig med en såpefri rengjøringsmiddel.        
 2.  
 3.             2      Dekk en fuktighetskrem på ansiktet ditt. Gjør dette første om morgenen, så hun har tid til å flytte inn riktig. For å oppnå en virkelig jevn dekning bør du bruke en med de samme grunnleggende ingrediensene som din primer - vann eller olje basert.       
 4.  
 5.             3      Etter at fuktighetskrem ikke lenger føles "våt", kan du begynne å bruke fundamentet.  
    
  • Bruk en foundation eller tonet dagkrem som passer til hudtonen din (noen mennesker foretrekker en som er litt lysere eller varmere enn deres naturlige hudtone for å balansere den eller gi den en sunn glød.) Spill litt rundt, Ikke vær redd for å blande, bare husk at det lyse, fluorescerende lyset i et apotek kan gjøre fargene ser morsomme ut).
  •  
  • Begynn med å primeren på områder hvor du føler at du trenger mer dekning, for eksempel mørke sirkler, nesebor, etc. Du trenger ikke en ekstra concealer! Disse er vanligvis for tung og pasty.
  •  
  • Sprer fundamentet over ansiktet ditt, dekker de dekket områder litt mer.
  •  
  • Pass på å blande forsiktig fra kinnbenet til baksiden og fra haken til nakken for ikke å lage en sminkemaske.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Påfør løst eller presset pulver jevnt på fundamentet. Ikke bruk for mye, trykk på pulveret og fjern forsiktig overflaten. Forhindrer at du skrubbe bort din vakkert anvendte base. 
    
  • Det lette pulverbelegget forbereder ansiktet ditt for jevn påføring av andre pulverforbedringer, som rødme og øyenskygge.
  •  
         
 8.  
 9.             5      For en naturlig øye sminke, kan du velge en øyeskygge i beige-brun eller fiolett som etterligner den naturlige fargen til noen persons øyelokk. Legg det på begge øyelokkene opp til øyenbrynbenet. Disse fargene er tilgjengelige for alle (spesielt de beige) og kan lett bli krydret for et mer dramatisk utseende om nødvendig.       
 10.  
 11.             6      For en naturlig dag, kan du omgir øynene med en brun eller sort-brun liner. På grunn av den enkle håndtering, bruk de vanntette versjonene for å fjerne dem, også fordi de ikke smelter hele dagen! 
    
  • For å bruke liner pent, er målet ditt å bruke det direkte mellom øyevippene. Den beste måten å gjøre dette på er å lage et ansikt ut mot deg selv foran speilet: heve øyenbrynene dine, hold øynene åpne og skru på samtidig.
  •  
  • Bruk liner på øvre øyelokk og en berøring på nedre øyelokk fra det ytre hjørnet av øyet om ¾ av øyelokket innover.
  •  
  • Slør liner med fingeren, eller slør den, og legg den over med en tilsvarende øyeskygge.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Påfør mascara. Start så nært som mulig på øyelokkene og skryt opp til spissene for å hindre klumper og få et fullstendig, naturlig utseende.       
 14.  
 15.             8      For å bruke Rouge, bør du velge en naturlig, varm farge, bruke den på penselen og tapp av overflødig produkt før påføring.        
 16.  
 17.             9      En ekstra bonus for glødende hud: Støv litt lys, gul høylysepulver på cheekbones, templer og indre hjørne av øyet (som en høylys øyeskygge). Dette bør være en veldig subtil effekt - slå børsten av jobben i dette tilfellet også. Du bør bare se lysere ut og ikke som om du skulle til et techno-parti.       
 18.  
 19.             10      Bruk din egen leppefarge som din egen for å fullføre sminke - men litt rosier eller varmere, eller bare en gjennomsiktig glans (bjørn og nyanser av gull gjør tennene dine hvitere!) De er et godt valg Henvisning til glans)!       
 20.  
 21.             11      Smil, du ser vakker ut!                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Dye dine øyenbryn.

Lag naturlig sjampo.

Jordan wear.

La den naturlige hårfarge vokse ut.

Lag effektiv ansiktsbehandling.

Vedlikehold av hår med olje.

Bruk det sexy bibliotekaristets utseende.

Maling negler til Halloween.

Spice opp joggesko.

Forny livløst hår.

Se bra ut med blek hud.

Anerkjenn en ekte cameo.

Gi opp spikerbit.

Heal overdreven avskallet hud.

Kles ordentlig om vinteren.

Bruk kokosnøttolje til håret ditt.

Gjenkjenne falske TOMS sko.

Lag kattens øyne med eyeliner.

Få vakre hender.

Vask flettet riktig.

Å dyrke en goatee.