Home \ omsorg
 

Bruk vaselin.

 

Vaselin er en salvelignende blanding av hydrokarboner avledet fra petroleum som vanligvis brukes som hjemmemedisin og kosmetisk produkt. Det er mange misforståelser om hva vaseline er bra for og hva ikke. Ved å vite når du skal bruke vaselin og når ikke, vil du sørge for at du bare har nytte av denne salven. Lær hvordan du bruker Vaseline som et skjønnhetsprodukt, hvordan du bruker det i ditt hjem, og også når du skal unngå vaselin og bruke noe annet i stedet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk vaselin som et kosmetisk produkt  ,

    
   
 1.            1      Bruk vaselin til å behandle grov hud. Vaselin er ikke en krem, men den kan fortsatt brukes til å mykere grov hud og fuktighetsklær tørr hud. Du kan bruke petroleumjell til individuelle tørre områder for å beskytte huden mot ekstremt vær, spesielt om vinteren. 
    
  • Gni petroleumsglass på albuene og knærne for å fukte huden og kvitte seg med tørrhet.
  •  
  • Hvis du har kviser eller grove flekker på føttene, kan du gni dem med vaseline og sette på rene sokker over natten. Neste morgen blir føttene litt mykere.
  •  
  • Gni tørre flekker med en liten mengde vaselin før du bruker solbrødkrem. Dette sikrer en jevnere solbrenthet.  
  •  
  • Bruk vaselin etter barbering. Det bidrar til å berolige og nære ren, frisk barbert hud.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk vaselin for å understreke øynene dine. Vaselin er et tiltrukket og rimelig produkt for å forbedre øynets naturlige skjønnhet, enkelt eller i kombinasjon med Make Up. Så lenge du er forsiktig og forsiktig så du ikke ser noe i øyet, er Vaseline velegnet. 
    
  • Bland litt vaselin med en pulverformig øyenskygge for å lage nye farger. Bruk også den som en fastere øyenskygge som ikke sprer seg over ansiktet ditt når du bruker det. Noen kvinner liker også å bruke petrolatum under øyeskyggen, så det skinner mer.
  •  
  • Vaselin kan også brukes til å begrense uregelmessige øyenbryn. Pensle en liten mengde av det over dine penner. Du kan også bruke vaselin til å definere øyevipper og få dem til å skinne og skinne.  
  •  
  • Spred en liten pels vaselin på øyenvippene før du legger deg til sengs. Det er ikke bevist, men mange tror at dette fører til lengre og tykkere øyevipper etter en stund.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk vaselin på neglene dine. Gni dine krypdyr flere ganger om dagen med vaseline for å gjøre dem mykere og vakrere. Vaselin brukes ofte i manikyr, da det gjør kutiklene smidig nok til å bli presset tilbake. Med Vaseline kan du opprettholde neglene dine utmerket. 
    
  • Lag neglelakk, som har blitt brukt lenge siden, se nytt og skinnende igjen ved å gni litt vaselin på neglene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gni leppene dine med vaselin. I kaldt eller tørt vær kan litt petroleumsglass på de stressede leppene bidra til fuktighet og beskyttelse mot tørking. Noen mennesker liker å bruke vaselin før du børster deres lepper med en tannbørste, fordi etterpå er de ganske myke.       
 8.  
 9.             5      Gni tennene med vaseline. Det høres rart, men vaseline på tennene er et gammelt scenetrykk for å gjøre det lettere for dansere og andre på scenen å le. Vaselin fører til at leppene ikke holder seg til tennene, og er også en vanlig måte å hindre leppestift fra å smette på tennene. Riktig gjort, kan Vaseline hjelpe deg med å holde tennene hvite selv med leppestift. 
    
  • Vær forsiktig og spres bare en liten mengde vaselin på tennene dine. Ingen liker en munnfull vaselin.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk vaselin på håret ditt. Små mengder petrolatum kan være nyttig ved taming og styling av hår, fuktighetsgivende og håndtering av problemer med tørr hodebunn. Du bør bare bruke dem sparsomt fordi det ikke er lett å vaske dem ut igjen. Likevel kan Vaseline gjøre håret godt i visse tilfeller. 
    
  • Bruk vaselin for å bli kvitt kløe og flass. Gni litt vaselin på hodebunnen før du dusjer og masserer i godt.
  •  
  • Bruk petroleums gelé for å beskytte håret ditt når du farger håret ditt. Dette kan beskytte huden mot skadelige farger og kjemikalier.
  •  
  • I nødstilfeller kan en liten mengde vaselin også brukes som en mousse eller styling gel. Gni litt i håndflatene og kjør gjennom håret ditt for å forme det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gni vaselin på sår skapt av friksjon. En av de vanligste og mest effektive måtene å bruke vaselin er å bruke den mot gnidning og hudirritasjon fra klær. Løpere og syklister distribuerer ofte en liten del av det på innsiden av lårene for å unngå friksjon under lange sportsaktiviteter. Noen mennesker lider også av friksjon av brystvorten i enkelte klær. Hvis du vet dette problemet, bruk et lite lag Vaseline på stedet slik at du kan trene rolig.                 
 14.  
             

    2      Bruk Vaselilne til hoste  ,

    
   
 1.             1      Ta av blusen og gni vaselin på brystet. Dekke hele brystet med det.       
 2.  
 3.             2      Vent til vaselin er trukket inn før du setter blusen på igjen.        
 4.  
 5.             3      Dette bidrar til å fjerne brystet og la deg puste bedre.        
 6.  
             

    3      Bruk vaselin i hjemmet  ,

    
   
 1.             1      Bruk petroleums gelé til lett å pelle stramme ringer. Olje gelé fungerer spesielt godt som smøremiddel og er derfor spesielt godt egnet til å kvitte seg med for stramme ringer. Ta litt av det på kantene på ringen din og vri den deretter. Han blir lett strippet av.  
    
  • Noen bruker vaselin regelmessig for å behandle øredobber. Noen vaselin reduserer smerten ved piercing ørehull og gjør prosessen enklere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en liten mengde til å gi dine sko og vesker en rask glans. En liten petrolatum på sko, vesker og andre overflater hjelper raskt å få dem til å skinne igjen. Dette er en enkel og billig måte å skinne på.       
 4.  
 5.             3      Bruk petroleums gelé til håndverk og kunstarbeid fra mat. Utskjæringer av mat som poteter, gresskar og andre ting kan se lenger ut dersom du gni litt vaselin på overflaten. Når du er ferdig med å hugge gresskaret ditt til Halloween, gni vaselin på kuttene for å forhindre det i å ødelegge for raskt eller tørke ut. Det kommer nok til å tørke opp, men du kan sakte det ned ved å bruke vaseline. 
    
  • Ikke gni vaselin på tre, da det vil føre til at trærne tørker ut etter en stund.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk petroleums gelé til å smøre bevegelige deler. Smør dørhengslene, glidelåser og bevegelige deler i mekanisk utstyr for å fungere godt. Selv om oljebaserte smøremidler som petroleumsgel tiltrekker smuss og støv, er de gode smøremidler for mange ting rundt huset. Hold alltid litt i verktøykassen eller verkstedet for raskt og enkelt å smøre knirkende dører og andre ting. 
    
  • Gni vaselin ved åpningen av neglelakkflasken, slik at den ikke holder seg fast med lokket. Vaselin danner et lag mellom flasken og neglelaket, slik at det ikke dannes skorper eller innskudd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk vaselin til kjæledyrpleie. Vaselin er et vanlig hjemmemedisin for mange forskjellige problemer med katt eller hund. Snakk alltid med veterinæren om de riktige produktene og metodene for å håndtere alvorlige sykdommer og spør om små mengder vaselin er i orden. 
    
  • Bruk vaselin for å bli kvitt hårballer i katter. Feeding katter med en liten mengde petrolatum kan hjelpe dem å kvitte seg med puffballs fordi de gjør dem lettere å spytte ut.
  •  
  • Spre litt vaselin på sprukne hundepoter for å myke huden. Om vinteren har hunden poter en tendens til å tørke ut, spesielt hvis de ofte kjører på hardt underlag. Når det skjer, føles det veldig ubehagelig for hunden og kan også skade. Så legg en liten mengde vaselin i pote og hold hunden din fra å slikke den igjen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta oljeolje for å beskytte batteriene. Diverse husholdningsbatterier, som batteriet i bilen og andre enheter, er utsatt for lekkasje eller brudd over tid, noe som kan være farlig og forkorte batterilevetiden. Forhindre at batterileddene brytes ned ved å bruke litt bensinatum hver gang du bytter batteri.       
 12.  
             

    4      Unngå feil bruk  ,

    
   
 1.             1      Ikke bruk vaselin hvis du har brent deg selv. Det er en misforståelse at vaselin skal brukes som et antiseptisk middel. Sannheten er at vaselin har ingen ingredienser som er egnet for behandling av brannsår. Vaselin tetter fuktighet og er derfor ikke en god salve for friske sår, kutt eller brann.  
    
  • Vaselin produserer imidlertid en rekke helbredende salver som er bedre egnet for den. Lubriderm og andre typer lotioner er bedre for brannskader.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær forsiktig når du bruker vaselin som smøremiddel. Det anbefales ikke å bruke vaselin med kondomer fordi det oppløses latex, og øker sjansen for kondombrudd. Bruk alltid vannoppløselige smøremidler i kombinasjon med kondomer. 
    
  • Vaselin brukes ofte som smøremiddel og er ikke nødvendigvis skadelig. Noen mennesker foretrekker konsistensen og følelsen av vaselin. Men salven er veldig vanskelig å vaske av. Av denne grunn er det også mulig å ty til vannbaserte smøremidler, som for eksempel naturlige oljer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke bruk vaseline på nye tatoveringer. Det er en annen misforståelse at tatoveringsartister anbefaler å bruke Vaseline til nye tatoveringer. Det er feil. Vaselin kløer porene, og øker sjansen for hudbetennelse som kan ødelegge den nye tatoveringen. Derfor hjelper vaselin ikke til å fremskynde helbredelsesprosessen. Spør din tattoo artist for alternativer som vil fukte og helbrede huden over tatoveringen.       
 6.  
 7.             4      Ikke bruk petrolatum for å bekjempe akne eller hudbetennelse. Vaselin er ikke vannløselig og anbefales derfor ikke for behandling av akne og andre hudproblemer som er et resultat av fet hud. Vaselin tetter og tørker ut huden, forsegler smuss og porer, men det ser ut til å fukte huden, myke det og forhindre friksjon.       
 8.  
 9.             5      Ikke bruk vaselin som fuktighetskrem. Hvis en hudlege har rådet deg til å bruke fuktighetskrem, bør du bruke en lotion, ikke vaselin. Hvis huden din er veldig ren før du bruker petroleumjell, kan det fange fuktighet, men ikke gi fuktighet på egen hånd. Vaselin hemmer fuktighet, noe som ikke gjør huden din pusten. Det er akkurat det som kan forårsake hudproblemer.       
 10.  
 11.             6      Ikke bruk vaselin som antisvamp. Vaselin tetter fuktighet, noe som gjør det ubrukelig i kampen mot en sopp. I stedet bruker du noe som er spesielt utviklet for å behandle sopp. Dette er for eksempel kokosnøttolje.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Alltid lukter hyggelig.

Få større lepper.

Sexy kommer over.

Bruk en kilt eller kilt.

Finne det perfekte fundamentet leire.

Gjør en pedikyr selv.

Gjør krøller med langt tykt hår.

Finn din egen skostørrelse.

Tie en Eldredge slips knute.

Lag en tonet fuktighetskrem.

Bruk den lagete utseendet.

Se søt om sommeren.

Velg farger som flatter hudtonen din.

Lag Marley Twists.

Kjøp en drakt.

Finn din egen skostørrelse.

Bruk Luffas.

Fjern mais fra tær.

Nail Care.

Få røde lepper uten leppestift.

Vask hår.