Home \ omsorg
 

Lag en sokkel.

 

Den "perfekte bun" virker ikke mulig? Med dette enkle tipset kan du få det. Bruk en ren sokk og lag en fasjonabel, funksjonell eller klassisk bun.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg en sokk. Det er best å bruke en sokk som du ikke lenger trenger. Ikke ta en sok som fortsatt er god. Sokken skal gå helt til ankelen eller tibia, men ikke lenger. Korte sokker holder bunen bedre. 
    
  • Velg en sokk som ikke har for mange gratis tråder eller oppløses. Du må kutte sokken. Hvis du oppdager at trådene løsner, bør du finne en annen sokk.
  •  
  • Ta en sok som passer til hårfarge.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Klipp av underdelen av sokken med et par klissaks. Bare klipp av delen for tærne. Hvis mulig, følg sømmen når du skjærer. Så du har en ren, rett kutt.        
 4.  
 5.                  3      Lag en hestehale. Sett sokken rundt hånden som en hanske og dra hestehale. Skyv sokken til bunnen av hestehale, så alt håret er i det.        
 6.  
 7.                  4      Trekk sokkene til hårtrådene. Når alt håret er i sokken, trekk det så langt som mulig til hårtrådene. Legg håret ditt rundt på siden og inn i midten av deigen.        
 8.  
 9.                  5      Rull av sokken. Hold endene på håret midt i sokken og rull stoffet ned mot håret på slipset på hestehale. Vri sokken slik at den er helt innpakket i håret.        
 10.  
 11.                  6      Siste trinn. Når sokken kommer i hårbåndet, stram endene tett og fest dem slik at ingen sokkel er synlig. Bruk hårnåler til å pinne frisyren. Spray litt hårspray for å styrke frisyren.        
 12.  
 13.             7      Ferdig.                  
 14.  
             

Tips .

      

                 
Omsorg populær:
Kombiner ankel støvler eller ankel støvler riktig.

Sunnere hår gjennom olivenolje.

Bruk Stage Makeup.

Lag søte antrekk.

Forhindre hudormer.

Kjole som en hippie.

Ha en ren og god luktende vagina.

Gjør krøller med strimler av stoff.

Gjør føttene myke og smidige.

Bli kvitt barriere i ansiktet ditt.

Make up sminke.

Frisør skulderlange hår.

Rengjør ørene dine.

Skru inn håret.

Få feilfrie føtter.

Sølvhår.

Bruk håret ditt langt og glatt.

Slik spiser du en mager person.

Økt øyenvippevekst.

Påfør krembluss.

Nyt Cleopatras melkbad.