Home \ omsorg
 

Lag en rotete bun.

 

En rotete bolle passer mange ganger og er lett å stil selv hjemme. Avhengig av hvordan du spiser den opp, kan du bruke den til bryllupet eller på en sløydedag hjemme, det går fort og fungerer med nesten hvilken som helst hårlengde. Kanskje du virkelig vil prøve forskjellige stylingsvarianter til du finner den perfekte varianten for deg. Men ikke glem at det bare betyr "rotete Dutt". Det trenger ikke å være perfekt, så slapp av og ha det gøy å prøve det ut. Uansett hvordan du binder din Dutt, bør du føle deg glamorøs og bare komfortabel med sluttresultatet i huden din.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbereder å lage en rotete deig  ,

    
   
 1.            1      Velg riktig stylingprodukt. Du har sannsynligvis allerede mesteparten av tingene i listen under alle sammen. Hvis du ikke har alt på badet ditt, ikke bekymre deg. Egentlig alt du trenger er fingrene dine og et gummibånd. Og om nødvendig kan du finne alt tilbehør i hvert apotek. Hvis du vil ha en rotete bun til en spesiell begivenhet som et bryllup eller en ball, planlegg deg videre og besøk en butikk som spesialiserer seg på hårpleieprodukter og tilbehør. 
    
  • For den raskeste og enkleste vridningen på den rotete rumpen trenger du bare fem minutter, fingrene og et gummibånd.
  •  
  • Hvis du har mer tid, bruk en myk børste, en grovt tannkam og et elastisk hårbånd. Hårbandet bør ikke ha et metallklipp hvis det er mulig, slik at det ikke skader håret.
  •  
  • Dette utseendet fungerer best hvis håret ditt ikke har blitt vasket i omtrent to dager.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gjør bunmen en elegant frisyre. Velg et hårskum som gjør håret ditt lett å stil, men ser fortsatt mykt og naturlig ut. Hårskummet kan også gi håret litt mer volum. Det er på flasken. Hvis du har veldig mykt og fint hår eller vil ha bunen til å vare lenge, bruk et hårspray av ditt valg. 
    
  • For et naturlig utseende, bør du ta en hårspray som er meget fint forstøvet og børstet så fullstendig som mulig, slik at du kan bruke den igjen og igjen uten å vaske håret mellom hver gang.
  •  
  • Utseendet blir mer fancy hvis du bruker en hårspray for ekstremt volum, men det ser fortsatt ikke ut som sementert.
  •  
  • Hvis håret ditt er veldig mykt eller friskt, kan du eksperimentere med tørr sjampo eller en saltspray for å gjøre håret mer komfortabelt (valgfritt).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør frisyren mer original, glamorøs og elegant. Kjøp noen enkle hårnåler, pen potted blomster, glitrende pebble-studded hårklipp, små dekorative klips eller annet hårtilbehør. Tenk på valget om at hårklippene skal se fine og edle. (Valgfritt)                 
 6.  
             

    2      Lag en enkel, rotete bun  ,

    
   
 1.                  1      Stil et raskt og enkelt, men elegant utseende. Komb med fingrene gjennom håret ditt og bind det til en hestehale på toppen eller siden av hodet. Ha et gummiband ved hånden eller et hårbånd på håndleddet mens du tar håret sammen. Hvis du har plassert håret ditt på riktig sted, bind det godt, men ikke for tett sammen.        
 2.  
 3.                  2      Form bolten. Neste, pakk hestestallen over hodebåndet og legg det siste stykket under håret. Alternativt, hvis du knytter hestehale, kan du lage en løkke direkte. Hvis du knytter håret sammen rundt hestehale, bare trekk håret ut siste gang.  
    
  • Trekk på løkken for å forstørre den og / eller la noen tråder falle ut slik at den ser veldig rotete ut.
  •  
  • Ta tak i deigenes sider og øk diameteren ved å trekke kantene forsiktig ut. Stram i midten av løkken for å gi den en fin U-form.
  •  
  • Trekk ut de spissene som ser ut fra scrunchy for å få dem til å se ut. Sett fallne tråder tilbake i håret slips. Hvis du vil, kan du pakke inn noen løse tråder rundt håret og knytte det med en hårnål.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Fest bunsen i forskjellige høyder. For en høy bolle, kast hodet ditt frem og kopp håret ditt på toppen av hodet med hendene. Så håret ditt får mer volum og det er ingen bukser. For en lavere bun, ta håret i midten av hodet eller nærmere halsen din. Hestehale kan sitte så høyt som du vil. Din bun vil senere sitte akkurat der du binder hestehale. En høy hestehale betyr en høy bolle.        
 6.  
             

    3      Lag en rotete bolle med andre metoder  ,

    
   
 1.                  1      Lag et mer sofistikert og elegant utseende med en bolle. Komb håret med en grovt tannkam og deretter med en myk børste for å løsne den og slippe av med "tapt" hårnåler eller klip.  
    
  • Knytt en håndfull hårskum i håret ditt fra røttene til spissene.
  •  
  • Kombinere eller puss håret ditt mot kornet for å lagre det og gi det mer volum. Karm den fremre delen av håret ditt over pannen. Kombinere den deretter igjen ved å plassere børsten omtrent i midten og deretter forsiktig kamme i retning av lugs. Gjør dette til du når volumet du vil ha.
  •  
  • Gjør det samme på sidene også ved å løfte håret ditt og kamma kornet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Samme støt og bukser av. Slip håret inn i en pen hestehale og glatt ut støtene med frihånden. Hvis du ikke får håret helt glatt for hånd, bruk en grovtannet kam. Hold håret med den ene hånden og bind den med den andre til bunken.        
 4.  
 5.                  3      Lag et ballerinahjul. Fest håret sammen rundt håret ditt en eller to ganger for å knytte det til en hestehale. Nå vikle håret rundt bunnen av denne hestehale som om du skulle pakke den i en ballerina nakke. Trykk korken så flatt som mulig og fest den til resten av originalen eller et nytt hår slips. Det ser spesielt godt ut når du er ferdig med det med hårnål.        
 6.  
 7.                  4      Toupiere håret i bunken. Slå en hestehale på håret, hold hestehale oppe på ryggen og slep det ved å kaste det mot kornet. Sprøyt det med hårspray om nødvendig og legg en sløyfe i håret med et annet hår slips. Sett inn de løse ender av håret gjennom løkken og fest hele den resulterende bolle med et annet hår slips. La ender glide tilfeldig ut av den rotete bunen.        
 8.  
 9.                  5      Slik fungerer det hvis du har langt hår: Når håret ditt når ca. 2,5 til 5 cm over skuldrene dine, sløyfe og legg et hår slips rundt denne sløyfen. Sett gjenværende hår gjennom løkken, og skape en ekstra sløyfe. Hold enden av håret fast slik at de ikke kan glide ut, og åpne den andre sløyfen. Den første sløyfen kan bli litt fastere hvis du trekker håret ditt gjennom for det andre. Nå vikle håret slips rundt begge løkkene for å knytte dem til en løs bolle.  
    
  • Hvis du har veldig langt hår, sett det rundt bunnen av hestehale og fest det løst med en andre fletning. Deretter lage en løkke og vikle et hår slips rundt den.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Fullfør utseendet. Når du er ferdig, bør du forsiktig tørke håret på toppen av hodet og kamme ut endene av håret. Spray litt hårspray hvis du vil ha din elegante, rotete bun i flere timer eller i dårlig vær.        
 12.  
             

    4      Spice opp den ferdige bunen med tilbehør (Valgfritt)  ,

    
   
 1.                  1      Lag mer volum. Kjør fingrene gjennom fremsiden av håret ditt for å trekke det ut av håret og gi det mer fylde. Dette gjør Dutt klassisk elegant og perfekt for kontoret.        
 2.  
 3.                  2      Peppe opp utseendet med et bånd (eller to bånd). Vri ditt favoritt hårbånd opp eller ned, eller velg en som fungerer bra med antrekket ditt. Legg den rundt hodet ditt ca 5 cm fra håret. Hvis du har blondt hår, ser det mørke eller mørke band ut, for brunt eller svart hår bør du prøve et hvitt eller lett hårbånd.        
 4.  
 5.                  3      Ta tak i dekorative hårnåler, klipper eller småstein. Ditt utseende ser mer avansert når du oppgraderer det med litt glitter eller blomster. Men overdriv det ikke. Spesielt en rotete bun må se enkelt og elegant ut. Hvis du overbelaster det med tilbehør, ser det ut som ost og unaturlig.        
 6.  
 7.                  4      Finn ut hva som betyr mest for deg. Bare lek med håret ditt til du snurre den perfekte bollen. Pry ut noen tråder før du knytter det meste av håret til en hestehale. Slip en "hovedskive" og del det gjenværende håret i individuelle tråder. Vri dem i tinder som du vikler rundt bunken og festet slik at bunken din er pakket inn i flere snoede tråder på slutten. Trekk ut noen fine høydepunkter på forsiden og sidene for å få det til å se rotete og søte, eller trekk på hele bolle slik at den løsner opp og faller mer naturlig.        
 8.  
 9.                  5      Spray hele hodet med hårspray. Pass på at du holder hodet 15-30 cm unna når du sprayer. Hvis du liker det veldig mye, kan du kjøpe glitrende hårspray som vil gjøre hele hodet glitrende og skinne.        
 10.  
 11.                  6      Legg hånden på den. Det er flere måter at bunken din kan bli et absolutt mesterverk. Jo mer du eksperimenterer med utseendet ditt, desto større variasjoner vil du oppdage. Viktigst er den rotete bunen alltid naturlig, ikke for stylet eller for stram. Den ferdige utseendet skal være avslappet, men samtidig glamorøst og ekstravagant. Etter hvert som tiden går, vil du alltid bli bedre og lære å kontrollere utseendet slik at folk vil tro at du naturligvis står opp om morgenen med en perfekt stylet bun.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Omsorg populær:
Behandling av alvorlige hudirritasjoner på ansiktet.

Påfør væske leppestift.

Forhindre håravfall.

Hair clippers instruksjoner.

Rengjør neseborene.

Hair clippers instruksjoner.

Å være en feminin fyr.

Definerer krøllete hår.

Se fint for din venn.

Wrap et håndkle rundt håret hans.

Windsor knute knute.

Bli kvitt solen hjemmefra.

Mal negler med tegneseriefigurer.

Måle en lue for å lage lue.

Bruk et skjørt om vinteren.

Ha vakre lepper.

Klær på en moderne måte.

Påfør hårbalsameringen riktig.

Vedlikehold av huden din etter å ha vært på solseng.

Ta med jeans.

Reparer en knust finger.