Home \ omsorg
 

Kutt en fade kutt.

 

En fade haircut er en moderne frisyre som har bevist seg over tid. Hårklippet er referert til som en fade, siden håret på baksiden og siden av håret gradvis smelter ned og justerer med huden din. For å forstå forskjellene i fade kutt, velg en som passer ditt hår og kommuniser med frisøren din for et stilig utseende.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Oppdag de forskjellige fade kuttene  ,

    
   
 1.            1      Bli kjent med forskjellene mellom et høyt, lavt og en regelmessig fade hårklipp. En tradisjonell fade-cut er når håret taper noen få inches over halsen og sidene av hodet. Et høyt fade kutt er når håret gradvis kuttes fra hodebunnen til templene hvor hodet begynner å bøye seg. En svak fade er derimot når håret er kuttet lavere enn et lavt fade hårklipp, men høyere enn en tradisjonell fading. Bestem hvor kort du vil ha sidene og baksiden av hodet og velg den som passer deg best.       
 2.  
 3.             2      Tenk på de spesielle fades du kan få. I tillegg til de tradisjonelle fades, er det andre spesielle tråder. En toppfarge er når håret på hodet stikker opp, men har ingen skarpe kanter. Denne stilen var populær på 1980-tallet. Et tempelfade ligner en svak fading, bortsett fra at håret forsvinner mye mer plutselig. I tillegg er det også en Scherenfade. Det er bare kuttet med saks og forlater håret lengre enn det tradisjonelle fade-kuttet. 
    
  • Denne typen fade hårklipp eliminerer ikke huden din helt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis det er din første fade hårklipp, prøv den tradisjonelle stilen. Hvis du ikke er sikker på om hårklippet stopper, bør du starte med en tradisjonell kutt. Med denne hårklippet vil håret være lenge nok, hvis du vil endre kuttet. Hvis du ikke liker det tradisjonelle hårklippet, prøv et lavt kutt, deretter et høyt skåret, til du finner ut hva som passer deg best.                  
 6.  
             

  Del 2      Snakk med frisøren din  ,

    
   
 1.             1      Gjør din egen smak klar. Ved å beskrive stilen og utseendet på hårklippet, kan du få frisyren du liker. Beskriv om du vil ha et jevnt utseende, eller hvis du vil ha en sterkere foryngelse. Forklar din personlighet og hva estetikk du vil oppnå for å gi barberen en bedre ide om hva slags fade-cut du vil ha.  
    
  • For eksempel kan du si, "Jeg jobber som advokat, så jeg ser etter en fade-cut som ser profesjonell ut, tror du du kan hjelpe meg?"
  •  
  • Eller du kan si, "Jeg er i et rock band, og jeg vil ha noe som skiller seg ut og skiller meg fra de andre." Har du noen ideer? "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et bilde med deg. Ta en titt på folket i media for å finne ut hva slags fade-cut du liker mest. Søk på nettet for ulike kjendiser som har en fade haircut. Ta med et bilde slik at frisøren kan orientere seg når du klipper håret ditt. Når du velger bildet, må du velge noen med en lignende hårstruktur slik at frisøren kan klippe håret ditt etter eget ønske.  
    
  • Velg et bilde av noen med lignende ansiktsstruktur som din for å få det beste resultatet. Hvis du for eksempel har en bred kjeve linje, så se etter noen som deler den funksjonen.
  •  
  • Hvis du ikke er sikker på hårets konsistens, ta med flere bilder fra forskjellige personer med samme hårklipp.
  •  
  • Du kan si, "Jeg vil at min fade-cut skal se ut som T.I.'s fade-cut."
  •  
  • Sjekk frisyrene til fotballspillere! De har flotte stiler!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fortell frisøren hvor kort du vil ha håret ditt. Hvis du tidligere hadde en fadekutt, ville det være fordelaktig å vite hvilken størrelse som ble brukt på hårklipperen. Hvis du har denne informasjonen, la din frisør vite. Ellers forklarer du bare hvor kort du vil ha håret på sidene, baksiden og toppen av hodet.  
    
  • For en kort fade kutt, be om størrelse en eller to.
  •  
  • Hvis du vil ha håret ditt litt lengre, be om fire til fem.  
  •  
  • Det er også en god ide å snakke med frisøren om ønsket lengde. Fortell ham, "Jeg vil ha en krone" eller "Jeg vil at forsiden skal falle over pannen".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Snakk med barbermaskinen før han begynner å kutte. Før frisøren begynner å kutte håret, gå inn i detaljer om hvilken type fading du vil ha. Fortell ham om du vil ha en lav, høy eller spesiell fade kutt og be om hans mening om frisyren ville passe deg. Hvis du har tatt et bilde, vis det til ham så han vet nøyaktig hvordan du vil klippe håret ditt.  
    
  • Du kan si "Jeg vil ha et tempel med en linje på baksiden, men jeg vil holde den lenger, kan du barbere med to på sidene og baksiden og fem på toppen?"
  •  
  • Eller du kan si noe som, "Jeg vil at min fadekutt skal se ut som Lupe Fiascos gamle fadekutt, men jeg vil at faren på sidene skal begynne høyere."
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Få en fade-cut som du elsker  ,

    
   
 1.             1      Se på fargene på hodebunnen. Hvis fargen på hodebunnen er i sterk kontrast til fargen på nakken og ansiktet, kan det hende at noen fadingeffekter ikke ser bra ut. Høy og lav utseende ser best ut på mennesker med konsekvent hudtone. Hvis hodebunnen farge er forskjellig fra ansiktsfarge, bør du vurdere en tradisjonell fade cut eller sakse fade.        
 2.  
 3.             2      Forstå håret ditt. Tykt, tett hår er det beste håret for en fadekutt. Hvis du har rett eller tynt hår, kan det være vanskeligere å få et godt utseende. Hvis du ikke har det optimale håret for en fadekutt, bør du ha en saks eller templer som falmer når de kommer i forskjellige stiler. å passe håret. 
    
  • Lav og høy utseende ser godt ut på personer med tykt hår.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg en fade som fungerer bra med hodeformen. Jo høyere fade du er, jo mer blir hodet ditt i fokus. Bestem om du liker formen på hodet ditt og velg en fadekut som du liker. Hvis du ikke liker formen på hodet ditt, kan du prøve et tradisjonelt fadekutt eller du kan forlate håret litt lenger. Hvis du liker formen på hodet ditt, kan du prøve en fade kutt som viser mer av hodeformen.       
 6.  
 7.   4      Tilpass stilen din med detaljeringsalternativer. Avspillingsmuligheter, for eksempel B. Barberte design eller hårfjerninger. Disse gir din kutte individualitet. Du kan få en unik fade-cut ved å spørre barberen å barbere design som zigzags eller til og med ditt navn i håret ditt. Du kan også eksperimentere med stilen på den øvre delen av håret, det være seg med hårklipperen eller med gel.
    
  • Spør din frisør hvis han kan gjøre de detaljene du vil ha.
  •  
         
 8.  
           Les mer... (8)      
Omsorg populær:
Gjør selvfølgelig glatt hår krøllet.

Forhindre gjenoppretting av koke.

Bli kvitt rynker.

God lukt.

Vedlikehold av fingre og tånegler.

Store bryster ser mindre ut.

Fjern glittende neglelakk.

Matting leppestift.

Pierce ørehullene igjen.

Behandle kløende hodebunn.

Ta av med poser under øynene raskt.

Hår styling for menn.

Vedlikehold av oljeaktig hud.

Soak i vokste negler.

Pierce ørehullene igjen.

Glatt kort hår.

Lag en naturlig ansiktsmaske hjemme.

Sy forlengelser over naturlig hår.

Velg riktig makeup primer.

Gi hår en silkeaktig glans med eddik.

Farg øyenbrynene med kaffe.