Home \ omsorg
 

Blås tørt hår.

 

Ønsker du vakkert, glatt hår som friskt fra barbermaskinen uten å måtte bruke mye penger? Hvis du har krøllete eller krusete hår, er det viktig å bruke riktig teknikk. Med riktig forberedelse og teknikk blir håret jevnt og skinnende i dager.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forberedelse  ,

    
     
  1.            1      De riktige verktøyene. Viktigst er en god hårføner med et vedlegg som leder luften til et bestemt sted. Så du kan blåse håret jevnere enn uten essay. De fleste hårføner har et slikt vedlegg inkludert. Hvis du ikke har et essay, kan du kjøpe det separat. I tillegg til hårføner trenger du følgende:  
       
    • Stortandet kam
    •  
    • Stor rund børste
    •  
    • Varmebeskyttelse
    •  
    • Hårolje eller Anti-Frizz Serum
    •  
           
  2.  
  3.             2      Vask håret ditt. Vask håret med sjampo og balsam. Siden du vil rette det etterpå, kan du bruke en utjevnings sjampo for å redusere volumet selv før utjevning.       
  4.  
  5.             3      Tørk deretter med et håndkle. Dekk håret tørt med et håndkle. Du bør ikke gni den, eller uttrykke den, da dette kan ødelegge hårstrukturen. Bare støv dypvannet med håndkleet.       
  6.  
  7.             4      Komb det. Ta en tannkamme for å kamme knuter og shag fra håret ditt før du begynner å glatte ut. Dette forhindrer børsten på å skade håret ditt.       
  8.  
  9.             5      Fordel et varmebeskyttelsesmiddel i håret ditt. Dette er spesielt viktig for å beskytte håret mot varmen fra hårføner. Varmebeskyttelsesprodukter inkluderer polymerer som binder seg til håret og dermed forhindrer at håret blir overopphetet. Sett en valnøttdimensjonert del på håndflaten din og spred den fra røttene til spissene. 
       
    • Hvis du ikke har et varmebeskyttelsesmiddel, må du bruke et anti-frizz serum eller balsam som ikke vasker ut. Dette er bedre enn ikke noe produkt å bruke.
    •  
    • Ikke bruk for mye produkt for å holde håret ditt greit.
    •  
           
  10.  
  11.             6      Gå til soverommet. Fuktig luft fører til at håret krøller seg. Så det er ikke ideelt å tørke håret på badet etter å ha tatt en varm dusj. I stedet går du til soverommet eller et annet tørt rom med et stort speil.                 
  12.  
             

    2      Dry Blow Dry  ,

    
     
  1.             1      Blås tørket håret. I stedet for å begynne å rette den, bør du først tørke håret uten å pusse den til den er ca. 80% tørr. Hold hårføneren ca 15 cm fra hodet og tørk håret hele veien rundt ved å stikke fingrene gjennom det. Stopp når håret ditt ikke lenger er våt, men fortsatt litt fuktig. 
       
    • Sterk tørking forhindrer at håret ditt blir skadet av børsten. Hvis du starter direkte med børsten, må du gå over et sted med hårføner to ganger så ofte for å tørke det. Det er best hvis du går så lenge som mulig uten en børste.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Hale toppdekket opp. Ta det øverste håret og pin det opp eller legg det på hodet ditt i en liten flette. Du starter med de nedre delene av håret og jobber deg opp til det øverste håret. På den måten sørger du for at håret ditt er jevnt tørt og glatt.       
  4.  
  5.             3      Legg en liten del av håret rundt børsten. Velg en streng du vil starte med, og legg den rundt penselen. Penselen bør røre på hodebunnen. Håret skal ligge over det og falle fremover. Så du kan bruke børsten til å trekke håret glatt mens du blåser det. Og så får du det glatt.       
  6.  
  7.             4      Slå på hårføner og hold den 5-10 cm fra børsten. Sett hårføner til middels varme for ikke å skade håret ditt for mye. Men hvis håret ditt er veldig krøllet, trenger du det varmeste nivået.       
  8.  
  9.             5      Vri hårføleren ned og flytt den parallelt med håret ditt, som du nå drar ned med børsten. Børsten og hårføner skal synkronisere med hverandre. 
       
    • Hvis håret ditt har lite volum, børst det opp. Hvis du vil at den skal ligge flatt, børst du ned.
    •  
    • I begge tilfeller skal tørketrommelen rettes nedover slik at luften strømmer fra roten til toppen. Så du unngår at håret ditt blir krusete.
    •  
           
  10.  
  11.             6      Gjenta prosessen til spillet er tørt og glatt. Vanligvis er et passasje ikke nok. Pensle fra rot til spiss og glatt håret.        
  12.  
  13.             7      Fortsett med de resterende trådene til alle åpne strenger er tørre. Gjenta prosessen med de andre delene til alt håret ditt er tørt og glatt.       
  14.  
             

    3      En fin finish  ,

    
     
  1.             1      kald luft. Slå håret av med kald luft. Sett den kuleste varmeinnstillingen og sykepleieren fra roten til toppen. Så håret er fint flatt og vil ikke bli krøllet i løpet av dagen.       
  2.  
  3.             2      Bruk et flatt jern om nødvendig. Krøllete hår er vanskelig å temme, og det er ikke nok med glatt blåst hår. Hvis du vil ha det veldig glatt, kan du ta en glattstrikk og jobbe den med streng.       
  4.  
  5.             3      Påfør serum. Bruk et anti-frizz serum eller argan olje for å holde håret skinnende og glatt. Påfør litt på fingrene og ri dem lett gjennom håret. Konsentrere først på hårets tips og deretter på lengdene.       
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

            

Hva du trenger .

                     
Omsorg populær:
Blondt hår blekemiddel.

Velg riktig tilbehør for en hvit sommer outfit.

Fritt ansikt fra rødhet.

Gjør håret naturlig bølget.

Bruk legemsprøyte.

Anerkjenn en falsk polo fra Lacoste.

Påfør blykonturpenningen.

Sett på støvlene.

Unngå akne.

Fjern tyggegummi fra hår.

Gjør øyenbrynene tykkere.

Kjole til en 80 årsfest.

Bruk parfyme.

Påfør rødme.

Få langt og sunt hår.

Gjør en hånd skille deg selv.

Trim øyenbrynene med barberhøvelen.

Påfør Amla olje.

Kokosolje for mer vakkert hud og hår.

Bruk en nålestift.

Velg riktig bikini.