Home \ omsorg
 

Hudpleie med grønn te.

 

Grønn te er rik på antioksidanter som kan være til nytte for kroppen på en rekke måter, og kan til og med brukes i aknebehandling. Dette er en av de mest naturlige måtene å gjøre huden din strålende og jevn. Denne artikkelen vil vise deg noen måter å bruke grønn te på i ansiktspleie.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Er du en te-drikker uansett, så bytt til grønn te? Behandlingen vil fungere bedre hvis du drikker den regelmessig. Etter hver kopp grønn te du drikker, ta ut teposen og kut den opp. Sett innholdet i en liten kopp og legg til litt honning for å lage en pasta. Rengjør ansiktet ditt før du legger inn limen. La det virke i ti minutter og vask det grundig ut.       
 2.  
 3.             2      Hvis du vil gå ut og se pen og frisk ut, men ikke ha tid til ansiktsbehandling, kan du prøve følgende tips. Ta en tepose og hell den over med veldig varmt vann til det fordampes. Klem ut noe av vannet (men ikke alt) og løp tepetten over ansiktet ditt i et minutt eller to til tepellen har avkjølt og stoppet damping.        
 4.  
 5.             3      Bruk grønn te om morgenen i kombinasjon med ansiktsrenseren. Legg grønn te i ansiktsrenseren for å komme strålende i skole eller på jobb. Hell en tepose med veldig varmt vann, klipp det åpent og legg det i en liten kopp. Ta ansiktsrenseren (en rensekrem eller melk som Nivea eller Clerasil vil fungere best som den kremete tekstur og grønn te vil binde seg bedre enn te og gel eller såpe ville gjøre) og gi (omtrentlig) to spiseskjeer av din egen Rengjør med grønn te i koppen, bland så godt med skjeen. Det skal se ut som en hvit krem ​​med mange grønne flekker i den. Spred blandingen i ansiktet ditt og la det virke i 5 minutter, i mellomtiden kan du lage din seng og dra nytte av ventetiden. Vask ansiktet grundig.        
 6.  
 7.             4      Spray grønn te på ansiktet ditt. Lag en varm grønn te og la den avkjøles først. Når den er avkjølt, gå til en vask og hell teen fra koppen i hånden og injiser den i ansiktet. Gjenta denne prosessen til te er alt. Vask ansiktet ditt etterpå med klart vann.        
 8.  
 9.             5      Lag et dampbad med grønn te. Kok litt vann og hell det i en stor bolle. Ta en tepose, kutt den opp og legg innholdet i varmtvannet. Ta et håndkle og legg det over hodet ditt. Bøy nå over bollen, men kom ikke for nær vannet med ansiktet ditt for å hindre deg i å brenne, men likevel nær nok til å føle dampen. Gjør dette dampbadet i fem minutter.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Ting du trenger .

             
Omsorg populær:
Slik ser ansiktet ditt friskt og muntert ut.

Bruk Eyelash Extensions.

Reparasjon av kjemisk brent hår.

Se yngre.

Hvordan får du vakkert, silkeaktig, skinnende og rett hår.

Bryter i nye sko.

Sminke til daglig bruk på indisk hud.

Forhindre svette palmer.

Vask flettet riktig.

Bli kvitt lukt på en naturlig måte.

Få silkeaktig, jevn, myk, strålende og sunn hud.

Gjør parfyme selv.

Beskytt mørkt hår mot falming.

Kombiner riktig tilbehør med en sølvkjole.

Påfør Eau de Toilette.

Sølvhår.

Oppdag splitte ender.

Bruk svart.

Vet hva du skal ha på deg.

Velg riktig sko for et antrekk.

Selvfølgelig blir vakker hud.