Home \ omsorg
 

Lys hud med sitronsaft.

 

Hvis du har mørke flekker på huden din eller bare vil lyse huden din, kan du gjøre det med en sitron.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Hudavletting med limejuice  ,

    
   
 1.                    1      Spray den. Finn en gammel sprayflaske og fyll den med sitronsaft. Deretter legger du til samme mengde vann. Sprøyt væsken på huden din og sørg for at du ikke sprayer den på kutt eller skader.       
 2.  
 3.                  2      Bruk den på huden. Grate sitronskall på huden din. Dette renser huden og lyser det samtidig over en periode.        
 4.  
 5.                  3      Bruk en sitronrenser, en sitronskall eller en sitronmaske til ansiktet ditt. Lag din egen sitron hudpleie i like deler av vann og sitronsaft, samt honning og aloe. Sprøyt det inn i ansiktet ditt akkurat som du gjør om morgenen, vask ansiktet ditt. Vask den av etterpå.  
    
  • For en ansiktsmaske ansiktsmaske , bland 1 ts sitronjuice, 1 ts tomatjuice, 1 teskje agurkesaft og 1 teskje sandeltrepasta i pasta. Påfør den på huden og la den stå på i 15-20 minutter. Skyll deretter av med varmt vann og fukt huden.
  •  
  • For en lettgjøringsmaske til spesielt tørr hud , bland 1 ts pulvermelk, 1 ts honning, 1 ts sitronsaft og 2 dråper essensiell olje. Påfør den på huden og la den stå på i 20-25 minutter. Skyll deretter av med varmt vann og fukt huden.
  •  
  • For en sitronskille , bland 2 ts brunt sukker, 1 egghvite og 1 teskje sitronsaft. Masser peeling i huden med milde, sirkulære bevegelser. Deretter gni den forsiktig eller la den stå på i 10 til 15 minutter. Skyll deretter av med varmt vann og fukt huden.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Skive sitronskiver, hold dem under vann i noen sekunder, og press deretter saften i en bomullsboll. Legg det på ansiktet og vask det etter 10 til 30 minutter.        
 8.  
 9.                  5      Sitron lotion. Lag din egen lotion fra to stykker sitronsaft, tre deler glycerin og en del av klar rom. Bland ingrediensene grundig med en skje eller treskje. Påfør blandingen i huden og gni den godt inn.                  
 10.  
             

    2      Generelle tips og råd om hudbleking  ,

    
   
 1.             1      Lemon lightening fungerer, men tar tid. Sitronsyren i sitroner har naturlige ingredienser som bidrar til å lette huden. Dessverre tar denne prosessen litt tid. Hvis du vil øke hastigheten på prosessen, kan du prøve å bruke hydrokinon, kojinsyre, hydroksykarboksylsyrer eller bjørnebær som hudavlastningsmidler. Men vær oppmerksom: Det er visse risikoer forbundet med bruk av noen av disse produktene. For eksempel har en amerikansk studie funnet at en fjerdedel av hudblekingsprodukter produsert i Asia og solgt i USA inneholder kvikksølv.        
 2.  
 3.             2      Unngå direkte sollys. Hvis du bruker sitroner eller andre hudlakkprodukter, bruk alltid solkrem og unngå unødvendig tid i solen. Sitron og sitronsaft kan tørke ut huden, noe som gjør den utsatt for solskader.        
 4.  
 5.             3      Prøv å bruke sitroner og sitronsaft bare annenhver dag. Lysende huden med sitronsaft tar lang tid, så det er fristende å ha en sitronmaske eller sitronsaftbehandling hver dag. Prøv å begrense antall søknader til 3 til 4 per uke. Sitronsaft tørker ut huden for mye for at du skal kunne behandle huden din hver dag.        
 6.  
 7.             4      Sitronsaft kan hjelpe med akne, men du bør først snakke med en lege om effektiviteten. Noen kilder hevder at sitronsaft dreper bakteriene som er ansvarlige for akne, samtidig som eksisterende acne arr blir eliminert. Det er ganske mulig at sitronsaft kan gjøre dette, men det kan også samhandle med andre behandlinger som du bruker til akne. Snakk med legen din om hvordan du bruker sitronsaft, er kompatibel med din nåværende aknebehandling.        
 8.  
 9.             5      Kjenn produktene du bruker på huden din. Mye av det du bruker på huden din, absorberes av det. Hvis du, i tillegg til sitronsaft, bruker andre ingredienser til peeling, hudrensing, hudkrem eller lotion, bruker du sunn fornuft for å finne ut om du vil ha dette produktet i blodet ditt.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Bruk ringer.

Reduser underarmsvetting.

Hva en dukke ser ut.

Ta et aromaterapibad.

Vask håret med øl.

Bli kvitt gule negler.

Fjern hudormer på nesen din.

Fjern huden din over natten.

Lag en brosje.

Ta en dusj med en ny tatovering.

Forhindre riving av kutikula.

Spice opp joggesko.

Gjør korkskruer.

Farger håret rødt.

Få krøllete hår (for menn).

Bruk ankel støvler med klær.

Slip et silke skjerf.

Vær en vakker ti år gammel.

Blekeshorts.

Stimulere fornyet hårvekst.

Behandle akne med sitronsaft.