Home \ omsorg
 

Kjole i 80-tallet utseende.

 

Henger du fortsatt på 80-tallet? Eller leter du bare etter et nytt, kult utseende? I begge tilfeller er denne artikkelen bare tingen for deg!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få klær. Skitne klær ble slitt på 80-tallet. Gå til din lokale butikk og se deg rundt. Søk etter neonfargede eller svarte deler med blonder eller andre galne ting og så par dem med et par Converse sko. Og du har allerede satt sammen en 80-talls antrekk for deg selv! Blant de mest populære stilene var stramme lærbukser, rippede jeans, mørke bukser eller fargede jeans. En annen populær stil var polo skjorter med en hevet krage og lange, ermeløse sweatshirts. Hvis du er ute etter en kjole, ta noe stort i metalliske farger.  
    
  • Eldre jeans og avlinger: Dette er et must. Du får dem i butikker som Topshop og Miss Selfridge. Godt slitte jeans er veldig komfortable: Et par gammeldags jeans ser bra ut. Hvis du velger de skinny jeansene, kan du prøve et par sperrer.       
  •  
  • Ermeløs kjoler og benvarmer: For de modige fashionistas! Søk etter lyse, lyse farger.
  •  
  • Kort dungarees og nyresekker: Korte dungarees er tilgjengelig for nesten alle, og de kommer i et bredt utvalg av stiler og stiler. Få en og kjøp mye tilbehør: se under Tips. Du kan bære en nyrepose for kule ting som korte dungarees, slitne jeans eller sporty klær.
  •  
  • Solvisirer: Solskjermer er helt 80-talls stil og gir et flott tilbehør.
  •  
  • Leggings og overdimensjonerte T-skjorter: skjær åpne skjorter slik at de faller over skulderen din. Noe godt kledd i kombinasjon med leggings er det klassiske flashdance-utseendet.
  •  
         
 2.  
 3.   2     Kombiner ugudelige sneakers eller gladiatorsandaler med en leotard over eller med en levende vest.     
 4.  
 5.   3      Finn riktig sminke. På 80-tallet, i motsetning til i dag, brydde du deg ikke om det naturlige utseendet. Jentene malte bokstavelig talt ansiktene sine i lyse blues, greener og pinks til øyenbryn. Kombiner dette med en blå mascara og en sterk eyeliner, og du er klar. Deretter får du en frostløs leppe eller blå / rød leppestift, og du vil se ut som om du nettopp har gått ut av 80-tallet!     
 6.  
 7.   4      Toup håret ditt! Dette er nøkkelfunksjonen for enhver 80-talls utseende. Del håret ditt på motsatt side som du vanligvis bruker den på. Gjør krøller med krøllejernet og spray deretter med mye hårspray. Da kan du begynne å tømme håret! Start nedenfor og arbeid deg opp til topplaget. Toupiere fra hårroten. Fullfør arbeidet med en god dose hårspray.     
 8.  
 9.   5      Vis ditt flotte utseende. Vis alle dine flotte 80-tallsstil! Ikke glem - vær gal!               
 10.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Omsorg populær:
Maler fingernailer med leopardutskrift.

Bruk et Burberry skjerf.

Å lage fransk fletning.

Dekker strekkmerker på bena.

Lær teknikker for hårklipping.

Grow African American Hair raskere og lengre.

Forebygging av lusinfeksjon hos barn.

Påfør en selvstendig tanner.

Påfør stor sminke for brune øyne.

Vær en attraktiv kvinne.

Sminke på små øyne med eyeliner.

Kle deg til klubben.

Fyll opp riktig.

Masker en dobbel hake.

Ha en ren og god luktende vagina.

Ankelsprekk.

Vok lang, fast negler.

Armhulen vokser.

Bruk en blackhead fjerner.

Fjern ar med olivenolje.

Butikk i annenhåndsbutikk.