Home \ omsorg
 

Se bra ut i en drakt.

 

Mange mennesker bærer drakter ved spesielle anledninger. Enten det er et cocktailparty, et bryllup, en gjenforening, en begravelse eller et jobbintervju, er det viktig å søke etter en god dress. Ved å følge trinnene nedenfor kan du forbedre bildet ved å ha på deg en drakt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at din dress passer riktig. Disse tingene er viktige å huske når du kjøper en dress:  

   
    
  • Din jakkesjakke skal passe godt og gi deg full bevegelsesfrihet i åpen og knappet tilstand.
  •  
  • Du burde være i stand til å sette fingeren mellom skjorten på skjorten og nakken din, men ikke mer enn det.
  •  
  • Mansjettene på skjorten din bør ikke glide opp når du strekker armene dine. Hvis du har på seg en skjorte med mansjettknapper, bør mansjettene være nøyaktig på håndleddet; Hvis det er en skjorte med franske mansjetter, skal mansjettene passere ca 1,3 cm.
  •  
  • Din vest skal lukkes komfortabelt og ende rett i livet ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klær opp etter kroppstypen din. Hvis du er en mindre person, vær med en single-breasted jakke. Dobbelbrystede jakker kan gjøre at du ser ut som om du synker inn i stoffet og får deg til å se mindre ut. Hvis du er litt tyngre på magen, så foretrekker du å bære jakker med dypere knapper enn de med høyere knappepakker. Dette gir deg en lengre silhuett.        
 4.  
 5.             3      Bruk din drakt riktig. Lukk alle knapper på din jerseyskjorte. Hvis du har på deg en skjorte med knappede mansjetter, husk å lukke den også; Ikke glem den lille på knappestangen!  

   
    
  • Knapper på to-knapps jakker bare øverste.
  •  
  • Knapper på tre knapper på midten og (hvis ønskelig) den øverste på.
  •  
  • Eller lukk ikke noen av knappene på jakken din; det er også akseptabelt. Men trykk ALDRI på den nederste knappen på jakken din, med mindre du er på en begravelse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn riktig tilbehør for anledningen. Prøv en svart smoking med sølvbånd eller en subtil stripe eller bølge på den. Hvite bånd er ekstremt formelle. Svarte bånd er formelle. Fargede bånd kan passe en rekke anledninger; Bare vær forsiktig så du ikke distraherer oppmerksomheten fra din dress. Bruk et passende belte; Sort er vanligvis en god farge for noe, unntatt khaki-drakter som burde bæres med brune belter. Beltespenne bør samsvare med alt annet tilbehør du har på deg, som en klokke. Hvis du har på deg en klokke og ermen din er over den, tenk på om ermene er for korte. Annet tilbehør du kan vurdere er mansjettknapper og knappsett. Plukk opp dine halskjeder for anledninger som du har på deg en T-skjorte, da de ikke passer til en drakt.        
 8.  
 9.             5      Velg Komfortabel, men Fasjonable Sko. Generelt er det viktig å sørge for at de passer på resten av drakten og ikke forårsake uønsket smerte i løpet av dagen (eller om kvelden). Også, du ser ikke bra ut når du shrugging i smerte eller stadig justerer skoene dine. Skoene dine bør samsvare med båndets farge.        
 10.  
 11.             6      Ha på deg strykejern eller dampstryke. Dette er et åpenbart skritt, spesielt for viktige anledninger. Det sørger for at du ser pent ut og ikke forkrøllet.        
 12.  
 13.   7      Vær godt preparert. Utfør alle de små hygieneoppgaver som vanligvis ikke gjøres hver dag. Rengør ørene dine, kut neglene dine, fjern monobrake og fjern eventuelt nese- eller ørehår. Siden ansiktet ditt er det første folk ser når de møter deg, bør du sørge for at den er i toppform. Det betyr ikke at du må barbere av hele ansiktshåret ditt. Hvis du har på bart eller goatee, sørg for at det er godt definert og at uønsket hår er barbert. Dusj, børst tennene, bruk tanntråd og munnvann, og bruk din favoritt deco og cologne til håndledd og nakke. Husk, mindre er mer.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

               
Omsorg populær:
Dekker strekkmerker på bena.

Påfør øyekrem.

Tynnhår.

Fletting av en sildben.

Stuff din bh.

Bruk thong thongs.

Kjoler godt med overvekt.

Farg håret selv.

Farg håret med kaffe.

Forhindre at håret bryter av.

Brett en skjorte.

Lag et mansjettarmbånd (Kandi mansjett).

Finn riktig hårbalsam.

Forhindre tørre og hakkede lepper.

Rengjør fingernailer.

Reduser rynker i ansiktet og fjern død hud.

Forhindre håravfall.

Få Krause ut av håret uten å bruke en formue.

Utforming av romsko.

Bryter og ødelegger afrikansk hårstopp.

Polske sko.