Home \ omsorg
 

Tykkere og fastere hudbeskyttet.

 

Vår hud har en tendens til å bli tynnere med alderen. Derfor er det viktig å ta godt vare på huden din slik at den forblir elastisk og tykk. Huden blir tynnere ettersom kollageninnholdet i huden minsker, og hudens elastisitet går tapt. Kollagen er et protein som oppstår i huden, pleier og holder det sunt. Den langsiktige bruken av aktuelle steroider kan også føre til at huden blir lett skadet, sprukket og gjennomsiktig. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å gjøre huden tykkere, sterkere og mer elastisk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk hudpleieprodukter  ,

    
   
 1.            1      Bruk en daglig fuktighetskrem. Det er best å bruke en fuktighetskrem som inneholder vitaminer C, A, E og beta-karoten. Fuktighetsgivende midler som inneholder Retin-A (en sur variant av vitamin A) kan påføres huden for å hjelpe celledeling. Disse produktene er tilgjengelige som serum, salve eller krem.       
 2.  
 3.             2      Påfør vitamin E lokalt. Punch på en vitamin E kapsel og press innholdet på håndflatene før du påfører huden. Vitamin E bidrar til å gjøre huden tykkere, spesielt når den påføres topisk.        
 4.  
 5.             3      Bruk alltid solkrem utendørs. Bruk solkrem hver dag, spesielt i områder som blir veldig varme om sommeren. Prøv å bruke en solbeskyttelsesfaktor på minst 15 (eller høyere hvis du har spesielt blek eller sensitiv hud), selv om det er en overskyet dag, da solens UV-stråler også kan trenge gjennom skyer.        
 6.  
 7.             4      Unngå aktuelle steroider på huden. Unngå steroider på huden hvis det er mulig, da de kan gjøre huden tynnere. Snakk med legen din dersom du har blitt foreskrevet en steroidkrem for å behandle hudtilstand som eksem. En hudlege kan normalt foreskrive alternative topiske behandlinger som ikke inneholder steroider.        
 8.  
 9.             5      Bruk produkter som inneholder vitamin C. Bruk serum, kremer og lotioner som inneholder vitamin C. Vitamin C puter huden og stimulerer kollagenproduksjonen. Med regelmessig bruk bidrar dette til å gjøre huden tykkere.        
 10.  
 11.             6      Bruk Camellia Oil Salve på huden. Frøene fra Camellia blomster kan trykkes for å oppnå Camellia frøolje. Denne oljen kan brukes til å gjøre huden tykkere.  
    
  • For å berøre salven, bland noen dråper Camelliaolje med 1/4 ts vitamin E olje, 3 dråper lavendelolje og en teskje primroseolje. Denne blandingen skal ristes godt før bruk. Masser noen dråper av denne løsningen på huden daglig for å gjøre dem tykkere.
  •  
  • Løsningen skal kjøles ned mellom bruk.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Prøv lokale antioksidanter for å hindre skader på huden. Lokale antioksidanter kan brukes til å forhindre skader på huden og reparere skadet hud. Se etter lokalt tilgjengelige produkter som inneholder ett eller flere av følgende ingredienser:  
    
  • Grønn teekstrakt, vitamin A, vitamin E, tocotrienoler, bornitrid, alfa-liposyre, DMAE, pentapeptider og vegetabilske oljer som lotus, marigold og ginseng.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Juster kostholdet ditt  ,

    
   
 1.             1      Ta mat som er rik på vitaminer C og E. Disse vitaminene reparerer ødelagt cellevev i kroppen og senker aldringsprosessen. Vitamin C-rik mat øker kollagenproduksjonen, som igjen bidrar til å gjøre huden tykkere over tid.  
    
  • Matvarer med høy vitamin C inkluderer sitrusfrukter, appelsiner, kiwier, brokkoli, tomater og blomkål. Den anbefalte dosen daglig for C-vitamin er 75-90 milligram.
  •  
  • Matvarer som er rike på vitamin E inkluderer olivenolje, avokado, squash, papaya, mango og tomater. Den anbefalte dosen på dag er 15 milligram.
  •  
  • Matvarer med høy vitamin A inkluderer appelsiner, squash, søtpoteter, spinat og gulrøtter. Den anbefalte dosen daglig for vitamin A er 700-900 milligram.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Drikk minst åtte glass vann om dagen. Vann hjelper med å rense kroppen av stoffskifte og forurensninger, slik at det stimulerer huden. Det bidrar også til å forbedre hudens elastisitet, slik at huden kan helbrede naturlig.  
    
  • Bortsett fra drikkevann, kan du også drikke urtete og spise frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold (for eksempel vannmelon, tomater, rødbeter og selleri) for bedre å hydrere kroppen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta bærefrøolje eller fiskeoljekapsler. Støtt din diett med boringsfrøolje og fiskeolje. De bidrar til å styrke kollagenet under huden og holde huden fuktig.  
    
  • Disse oljene er også rik på vitamin B3, noe som er viktig for en sunn hud. En form for vitamin B3 (kjent som niacinamid) kan til og med redusere rynker og forbedre hudens elastisitet.
  •  
  • Den anbefalte daglige kvoten for disse oljene er 50 milligram, og de tas i kapselform.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spis Bone Broth. Bone bouillon er en tradisjonell mat kjent for å øke immunforsvaret. Kjøttkraft er en utmerket kilde til mineraler og gelatin. Den støtter også leddene, hud og hår fordi det inneholder mye kollagen. Det bidrar til å redusere cellulitt, da det støtter et glatt bindevev.  
    
  • For å lage en beinbuljong, se etter høykvalitets storfe fra beite, bison, frittgående kyllinger eller viltfanget fisk. Tilsett 4 liter vann til et kilo bein og bring alt til å koke. La det simre på lav varme i 24 timer for kjøttben og 8 timer for fiskben.
  •  
  • Årsaken til matlagingen av kjøttkraft er at beinene virkelig må mykes slik at du kan spenne en gelatinaktig væske med en sigte. Drikk buljongen, eller bland den med andre retter.
  •  
         
 8.  
             

    3      Endre livsstilen  ,

    
   
 1.             1      Prøv å gjøre sport hver dag. Gå eller jog i 40 minutter daglig i en halv time. Dette bidrar til å stimulere sirkulasjonen, som igjen fordeler alle næringsstoffer jevnt i hele kroppen. Dette sikrer at huden får næringsstoffene den trenger for å forny seg og holde seg frisk.        
 2.  
 3.             2      Stopp røyking. Røyking øker nikotin i kroppen og reduserer blodsirkulasjonen. Som et resultat blir mindre næringsstoffer absorbert av huden, og færre forurensende stoffer frigjøres gjennom huden, noe som fører til redusert vekst i huden, samt dårligere hudfornyelse.  
    
  • Røyker berører også huden på vann og essensielle vitaminer. Disse inkluderer vitamin A, B-kompleks, C og E, samt mineraler som kalium, kalsium og sink.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lås ditt alkoholinntak. Prøv å begrense alkoholinntaket ditt eller, hvis det er mulig, stoppe det helt. Alkohol øker mengden av forurensende stoffer i kroppen, som har en negativ effekt på huden og bidrar til å gjøre huden alder raskere og tynnere.        
 6.  
 7.             4      Masser huden din for å stimulere sirkulasjonen. En massasje bidrar til å stimulere blodet, slik at viktige næringsstoffer strømmer gjennom kroppen, nærer og fortykker huden.  
    
  • Påfør en massasjeolje på huden og masser området i minst 90 sekunder. Det bør gjøres to ganger om dagen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk langermede klær som beskytter huden din. Eksponering av huden din til sollys kan gjøre huden din tynnere. Derfor bør du bære lange bukser, langermede skjorter og en bred brimmed lue for å beskytte huden din mot UV-stråler.  
    
  • Solens ultrafiolette stråler bryter opp kollagenet i huden, og mister dermed elasticiteten. Dette gjør huden tynnere og mer utsatt for blåmerker.
  •  
         
 10.  
              
Omsorg populær:
Veldig rett hår veldig krøllete hår.

Hårpleie.

Åpne porene dine.

Behandle riktig med tykt, krøllete og bølgete hår.

Krølle med krøllejern.

Beregn forholdets midjehøyde.

Fjern uønsket ansiktshår.

Slitasje mansjetter.

Ankelsprekk.

Krøller over natten.

Legg striper av hår i håret ditt med folie.

Sett en skjorte rett i buksene dine.

Trim en T skjorte.

Vri krøller med et flatt jern.

Lys opp din bikini linje.

Lag en plysj bukett.

Farger hår med matfarging.

Finne den perfekte piercing.

Ta vare på deg som jente.

Lag en bolle.

Tame naturkrøller.