Home \ omsorg
 

Planlegg garderoben din for retten.

 

Enten du planlegger å sitte foran en dommer for en hørselshør eller en forbrytelse - hva du gjør i retten, kan påvirke hvordan dommeren og juryen ser deg. Selv om de fleste advokater råder sine klienter til å klær seg i forretningsklær, klager noen klienter fortsatt på klær som om de skulle til stranden eller som om de var klare til å bevege seg gjennom klubber. Ifølge erfarne advokat Patricia Glaser kan juryer være mer sanne enn klientene sier. "Jurjene legger merke til alt," forklarer hun. "De oppdager brudekjeden, de merker om håret er skilt fra høyre eller venstre, de merker om det er en italiensk kjole eller en Brooks Brothers-drakt, de merker om skoene dine blir slått av hver dag, som de også legger merke til enten du var i tide eller ikke. "Hvis du må gå til retten, få deg en fordel og vet hva som vil gi det rette (i stedet for feil) inntrykk.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tenk på inntrykket du vil forlate med dommeren og juryen. Enten du er i retten for en forbrytelse eller ikke, bør du se ut som en opptatt, eksemplarisk statsborger med bare det beste av intensjoner. Din advokat kan gi deg råd om hva som fungerer best, men noen åpenbare regler å følge er å kle konservativt og formidle bildet av et lovlydende individ.  
    
  • Finn klær som formidler at du er en fornuftig person. Klassiske linjer og konservative klær vil gi deg den beste måten å kommunisere at du er en praktisk, seriøs person.
  •  
  • Noen som har en fast jobb og sterke verdier og moral. Uansett din sak, bør du fortelle dommeren og juryen at du er en person som har en fast jobb og overholder sosialreglene. Dette betyr at du trenger forretningsklær - nøytrale farger, konservative skjørtlengder og kjoler uten tårer og flekker.
  •  
  • Klærne dine kan hjelpe deg med å fortelle historien din. I en Wall Street-artikkel sa en californisk dommer at måten en klient kjoler kan kommunisere motsatt av hva han har til hensikt å gjøre. For eksempel, hvis en far opptrer uaktsomt i retten og samtidig har han rettssak for barnsforsømmelse, sier hun, denne typen utseende kan avlede oppmerksomheten fra hans sak. Eller en kvinne som hevder å være dårlig, men som vises i retten i et dyrt antrekk, kan underminere sin egen sak.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold deg borte fra prangende, swanky merkenavn og ekstreme trender. Coco Chanel sa en gang, "kle deg sjelden og de vil huske kjolen; sett på klærne dine perfekt og de husker kvinnen. "Denne kommentaren kan brukes på menn og kvinner. I stedet for å trekke oppmerksomheten til dommeren og juryen til antrekkene dine, bør du gjøre retten mer oppmerksom på historien og saken.  
    
  • Ingen hatter eller baseball caps. Selv om du kan føle en lojalitet til New York Yankees, er ditt utseende i retten ikke på tide å formidle den kjærligheten. Selv en lue som kommuniserer med favorittbandet eller gangen din, burde aldri komme inn på rettshuset.
  •  
  • Bli kvitt dårlige klær. Fra for stram til bred, bare ha på deg klær som passer deg best. Ingen dommer ønsker å se boksershortsen din ut over de baggy trussene, eller noen knuter og kurver under for stramt (og / eller for avslørende) kjole.
  •  
  • Ikke bruk klær som kommuniserer en melding. En kvinne ble belastet med å respektere retten og til slutt gikk i fengsel for å ha på seg en T-skjorte dommeren trodde ville spre en offensiv melding. La "Jeg er med dum" skjorte hjemme.
  •  
  • Ekstremt dyre antrekk. Selv om verden vet at du er millionær, bør du ikke vise pengene dine i retten med klærne dine. Husk at du blir dømt av en kropp av dine jevnaldrende - som ikke er sannsynlig å være utgifter. Subtile, klassiske klær er best, spesielt hvis det ikke er kjent at det er veldig dyrt (eller pretensiøs).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke glem hår og sminke. Selv om klærne har stor innflytelse, har de minst like mye vekt som du har på deg og ser etter ditt generelle utseende. Som klærne er det en konservativ frisyre og sminke (eller hud) som gir deg en kant i retten. Men kontakt med advokaten din før du foretar endringer.  
    
  • Tenk på en konservativ frisyre. Hvis du har hatt din venns navn barbert sidelengs på hodet ditt, tenk å gå til retten for å fjerne den eller dekke den opp. Hvis du er en langhåret mann, og du nekter å få den kuttet, må du sørge for at håret ditt er ordentlig bundet inn i en hestehale for dommeren og juryen for å se ansiktet ditt. Å gjemme seg bak håret ditt vil gi inntrykk av skyld.
  •  
  • Naturlig hår og neglelakk. Seven-inch diamond-studded negler er generelt en dårlig ide i retten. Selv brightly farget hår er en dårlig ide. Følg retningslinjene for å bruke naturlig hår og neglelakk.
  •  
  • Gå til manikyr, spesielt hvis du biter neglene dine. Broken negler kan få deg til å vises i et negativt lys; Det kan antas at du er en nervøs person eller kanskje skyldig i å gjøre noe galt. Du kan ubevisst tygge på neglene dine, men uansett årsaken bør du ha dette gjort før du kommer opp i retten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg fornuftige sko og tilbehør. Ingen stiletter, kampsko eller for dyre sko til retten. Du bør gi et rent, men ikke ydmyk utseende.  
    
  • Tenk på prisen på sko. Mange kvinner har en ekte kjærlighetsaffære for sine sko, men iført dine 500 Euro stilettos av Manolo Blahnik for retten, kan det gi et negativt inntrykk på dommeren og juryen. Velg en høy kvalitet sko som kan kjøpes av flertallet av de tilstedeværende.
  •  
  • Bruk rene sko uten slitasje. Slitte sko avledes også av utseendet ditt. Få skoene dine polert profesjonelt eller gjør det selv. Ellers kjøp et nytt par sko hvis paret ditt ikke kan repareres.
  •  
  • Iøynefallende smykker bør etterlades hjemme. Selv om du kanskje har et personlig vedlegg til halssmykket ditt med navnet på din mormors armbånd fra India, bør du forlate dem hjemme. For kvinner er en vielsesring, klokke og små øredobber passende, og for menn er en klokke og en vielsesring alt de burde ha på seg.
  •  
                   
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

              
Omsorg populær:
Stil ponnien selv.

Forhindre naturlig blondt hår fra mørkere.

Fikk en bikini figur.

Klipp ut en børstehårklipp.

Kutt splitt ender selv.

Tegn en midlertidig tatovering med eyeliner.

Dine øyenbryn vokser hjemme.

Se bra ut i en drakt.

Bruk sprøyte deodorant.

Rett klær på høsten.

Dekke blemishes.

Påfør sminke primer.

Rengjør tånegler.

Stretch T skjorte.

Fikk en timeglassfigur.

Forebygging av lusinfeksjon hos barn.

Slå av poser under øynene.

Hår styling som en bue.

Farg håret ditt med henna uten at det ser ujevnt ut.

Ha god hygiene.

Kjører med stilettos.