Home \ omsorg
 

Fjern gammel neglelakk.

 

Fjerning av gammelt neglelakk kan være vanskelig - spesielt hvis du trenger å fjerne flere lag. Neglelak sprer seg på et tidspunkt, men hendene ser bedre ut hvis du fjerner polsken så snart den begynner å splinter. Slik fjerner du neglelakk på tre måter: Ved å tørke det med neglelakkfjerner, slikke neglene dine i aceton og bruke fersk neglelakk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fjern neglelakk ved hjelp av neglelakkfjerner  ,

    
   
 1.            1      Velg en neglelakkfjerner. Kjøp en flaske neglelakkfjerner fra et apotek. Vanligvis finner du den på samme hylle som neglelakk og andre spikerpleieprodukter. En flaske er nok i lang tid.  
    
  • Nagellakkfjerner er vanligvis i en plastflaske med en skruehett, men det selges også i beholdere med en svamp, hvor du dypper fingrene for å fjerne neglelakk.
  •  
  • Den viktigste ingrediensen til neglelakkfjerner er vanligvis aceton. Noen neglelakkfjernere har blitt forsterket med aloe og andre naturlige stoffer for å nærme huden din mens du fjerner neglelakk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg en applikator for neglelakkfjerneren. Nagellakkfjerner må påføres og gni på neglene med en applikator. Noen applikatorer er bedre enn andre for visse typer manikyr. Følgende alternativer er tilgjengelige:  
    
  • Bomullsputer eller baller er flotte generelle applikatorer og handler om å fjerne en eller to strøk med vanlig neglelakk.
  •  
  • Hvis du brukte to eller flere lag tykk neglelakk, bør du bruke kjøkkenhåndklær i stedet. Den relativt grove overflaten av kjøkkenhåndklær bidrar til å gni av neglelakk.
  •  
  • Bomullspinner er ideelle for å fjerne neglelakk fra hjørnene av negler og negler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett opp et område for neglelakkfjerning. Spred en avis eller et håndkle på et bord eller benkeplate. Sett ut neglelakkfjerneren og bomullsbollene, papirhåndklær eller bomullspinner.  
    
  • Det er noe galt med å fjerne neglelakk også, så du bør fjerne den på badet eller andre steder uten duker eller overflater som kan bli ødelagt av neglelakk.
  •  
  • Velg et godt opplyst rom slik at du kan se neglelaket som er igjen på neglene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vann applikatoren med neglelakkfjerner. Åpne neglelakkfjerneren, trykk applikatoren på åpningen og vri flasken over, slik at applikatoren er gjennomvåt. Du kan også helle neglelaket i en bolle og dyppe bomullsbollen eller kjøkkenhåndkle inn i løsningen.        
 8.  
 9.             5      Gni applikatoren over neglene dine. Rist med sirkelbevegelser til neglelaket er fjernet. Gjenta dette trinnet til du har fjernet neglelaket fra alle negler.  
    
  • Du må kanskje bytte applikatoren etter noen få negler - spesielt hvis du trenger å fjerne mer enn ett lag neglelakk.
  •  
  • Hvis du har problemer med å fjerne neglelakk, prøv å bruke et kjøkkenhåndkle.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vask hendene dine. Nail Polish Remover er laget av sterke kjemikalier som kan tørke ut hendene dine. Du bør derfor vaske av rester etter at du har fjernet neglelakk.                  
 12.  
             

    2      Sug neglene i aceton  ,

    
   
 1.             1      Kjøp ren aceton. Noen typer neglelakk, som glitter eller gel neglelakk, er vanskelige å fjerne ved hjelp av standardskrape-metoden. I disse tilfellene trenger du ren aceton, kjemikaliet som løser opp maling. Aceton kan finnes i apotek på samme hylle som neglelakkfjerner.        
 2.  
 3.             2      Vann en bomullsboll med aceton. For å gjøre dette, trykk enten bomullsbollen på åpningen av acetonflasken og skru den over eller hell litt aceton i en bolle og fordyp bomullsbollen.        
 4.  
 5.             3      Fest bomullskulen til neglen din. Trykk bomullskulen på neglen og fest den med et stykke aluminiumsfolie. Gjenta denne prosedyren for alle fingrene til hver er dekket med en aceton-gjennomvåt bomullsboll.  
    
  • Hvis du ikke har aluminiumsfolie på hånden, kan du også bruke et lite gummibånd for å fikse bomullsboltene.
  •  
  • Få hjelp fra en partner hvis du har problemer med å fikse bomullsbollen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La neglene dine suge. Vent ti minutter for aceton å suge neglelakk før du sjekker om metoden fungerer. Fjern en bomullsboll og bruk en annen bomullsboll for å tørke neglen. Hvis neglelaket løses, er neglene dine klare. Hvis det ikke kan fjernes, la neglene dine suge i ytterligere ti minutter.        
 8.  
 9.             5      Plukk opp bomullsbollene og fjern neglelakk. Fjern bomullsballene individuelt fra fingrene og tørk det løsne neglelaket av med en annen bomullspinne fuktet med aceton. Neglelakket skal nå oppløses lett. Gjenta denne prosessen til alle bomullsbollene er fjernet og neglelakket har forsvunnet.        
 10.  
 11.             6      Vask hendene dine. Skyll acetonresten med varmt såpevann og påfør en fuktighetskrem for å motvirke tørkeffekten av acetonen.        
 12.  
             

    3      Bruk fersk neglelakk  ,

    
   
 1.             1      Velg et neglelakk som du ikke liker lenger. Denne metoden bruker gammelt neglelakk - og du vil absolutt ikke kaste bort din favoritt neglelakk! Enhver gammel neglelakk du ikke lenger bruker, er ideell - det skal bare ikke tørkes, det skal være friskt og flytende.        
 2.  
 3.             2      Velg et neglelakk som du ikke liker lenger. Denne metoden bruker gammelt neglelakk - og du vil absolutt ikke kaste bort din favoritt neglelakk! Enhver gammel neglelakk du ikke lenger bruker, er ideell - det skal bare ikke tørkes, det skal være friskt og flytende.        
 4.  
 5.             3      Bruk et kjøkkenhåndkle for å tørke neglelaket etter fem sekunder. gni håndkleet over neglen for å fjerne det gamle neglelaket. Rubble med rene stykker klut over hele neglen til begge lagene av neglelakk blir fjernet.  
    
  • Arbeid raskt - hvis du venter lenger enn fem sekunder, kan det nye neglelaket tørke.
  •  
  • Du må kanskje gjenta dette trinnet mer enn en gang for å fjerne det gamle neglelaket.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gjenta trinnet for de resterende neglene. Fortsett trinnvis og behandle hver negl inntil den gamle neglelaket er helt fjernet. Vask hendene med varmt såpevann for å fjerne resterende rester av rester.        
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Går gjennom som en kvinne.

Bli kvitt fet hud.

Kombiner tilbehør med dyktighet.

Gjør håret mykt og silkeaktig.

Vedlikehold en navle piercing.

Bruk sminke for menn.

Lag en mote dagbok.

Vær glad.

Klær seg smart.

Gjør laver i conditioneren selv.

Behandle psoriasis vulgaris.

Behandle kløende hodebunn.

Fingernails i batikoptikk.

Se bra for skolen.

Bruk en ansiktsskrubb.

Lys opp håret ditt.

Behandle sprukket hud på ansiktet.

Forbered deg på laser hårfjerning.

Bruk Stifeletten.

Dye hår platina blonde.

Sminke som Emo.