Home \ omsorg
 

Hva Bella Swan fra Twilight ser ut.

 

Isabella Swan er en av hovedpersonene i boken Twilight. Hun er beundret av gutta for deres utseende og handlinger.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Føl deg bra i huden din. Bella er ikke selvsikkerhet i person, hennes dominerende egenskap er ikke selvsikkerhet, men selvsikker. Bruk ting som gjør at du føler deg bra og glad, selv om du er i Twilight og som en del av New Moon, kan du beskrive Bella som en tomboy. I bøkene Eclipse og Breaking Dawn finner Bella hennes kvinnelige side.       
 2.  
 3.             2      La håret ditt falle naturlig. Bella har langt, brunt hår, men hvis du liker håret ditt, er det ingen grunn til å endre det. Det viktigste er å holde seg borte fra toppstiler (så ikke løpe rundt med en frisyre hver dag, som om en rød teppe skulle bli rullet ut for deg eller noe); la det fungere naturlig.  
    
  • Super vakre bølger kan gjøres enten med bølgepapp og en rettstrykejern; Hvis du ikke vil skade håret ditt, kan du prøve å binde håret sammen etter vask. Etter at du har la den tørke, bør du ha god bølge! Ikke sov med vått hår, da dette øker sjansene for flass og hårtap.
  •  
  • Alternativt kan du ha håret ditt så glatt som Stephenie Meyer Bella utgjør.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold hele sminken naturlig. Hvis du virkelig ønsker å ha sminke, unngå ting som grunnlag, øyeskygge, leppestift og øyenliner. Bella er veldig blek, så legg ikke på en selv-tanner, enten (hvis du har mørk hud, glem å være blek, elsk din vakre hud akkurat som det allerede er). I stedet, hold deg til noen grunnleggende som:  
    
  • En sminke som har samme farge som huden din, og bruker den bare der du trenger den.
  •  
  • Dekke pimples og områdene under øynene.
  •  
  • En løs puddersmake, slik at huden ikke skinner. Du kan også bruke litt papir til å dabbing hvis du vil.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bruk en parfyme som alle gjenkjenner. Bella's duft er nesten hovedkomponenten i den første boken og er nevnt i det følgende. Det lukter uimotståelig for vampyrer og litt blomstret. Du vil bli overrasket over hvor mange komplimenter du vil motta! Siden Bella er en enkel person, ta en klar, frisk parfyme. Musk kan også gå. Gå til nærmeste butikk for å finne ut hvilken duft er for deg. Prøv Moschino Billig og Chic Hippy Fizz, Elizabeth Arden Green Tea, YSL Sunshine Cinema av P.S. og mange andre du ser i virksomheten. Eller, hvis du vil, kan du også ha søte dufter, som beskrevet i Bree Tanner Short Second Life, som beskriver Bella's duft som "veldig søt", men bare på litt.        
 8.  
 9.             5      Hold neglene dine kort. Bella har en forferdelig vane å tygge neglene sine. I stedet for å vedta denne dårlige vanen, kutte neglene kort uten å ha for mye neglelakk.        
 10.  
 11.             6      Gå grasiøst. Bella kan være litt vanskelig, men hun er grasiøs i hennes plagsomhet. Forbedre holdningen ved å holde ryggen rett og løfte haken.        
 12.  
 13.             7      Bare bruk søte klær. Prøv å bruke nøytrale farger slik at klærne ser enkle ut, enkle, men gode. Bella er sett i filmen i lignende farger som mørkblå, svart, hvit, grå, brun og beige. Hvis du virkelig vil være litt feminin, bruk vakre, fine biter som folk ikke lurer på hva du har på deg. Bare prøv å finne T-skjorter, jeans og jakker. Prøv også å bære joggesko som i en film. Converse og Vans ville være perfekt som de har litt av glede og litt tomboy som Bella Swan.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

    
   
 • Bruk aldri ubehagelige klær.
 •  
 • Prøv heller ikke å være så klumpete som du er, eller du kan gjøre alvorlig skade.
 •  
        
Omsorg populær:
Doner hår for en god sak.

Ikke stikk på tunge rengjøring.

Få et baby mykt ansikt.

Sko med monogram.

Gjør håret ditt.

Design mote.

Vær smart i en blazer når som helst.

Klær seg smart.

Fjern flass.

Beskytt nøye på nesen.

Bestem klærens størrelse.

Gjør hårforlengninger selv.

Forleng øyevippene med vaselin.

Få den perfekte bikini figuren.

Bli kvitt ungdoms akne.

Hold deg kult ved varme temperaturer.

Finn riktig hårbalsam.

Få vakre og fulle lepper.

Barber bena for første gang.

Fjern matfarging på huden.

Bli kvitt hvitt hår.