Home \ omsorg
 

Kombiner en denimskjorte ordentlig.

 

Denimskjorten er en klassisk, allsidig plagg som kan brukes med et fullt sett bunnstykker. Som et mer tilfeldig stykke brukes denimskjorten vanligvis til å lage en uformell, men likevel elegant antrekk, eller for å få strammere stykker, se mer avslappet ut.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Denim med jeans  ,

    
   
 1.            1      Bruk forskjellige ablutions. Bruk jeans i samme vask av din denimskjorta, kan gjøre det generelle utseendet ditt ensomt, kjedelig og uformelt. Bland ved å bruke forskjellige vasker. Jo større kontrasten er, jo bedre. En lyseblå eller hvit denimskjorte kan se trendy i kombinasjon med mørke skinny jeans eller flared jeans.       
 2.  
 3.             2      Bruk din denimskjorte som en jakke. Hvis du har på deg jeanskjorten med jeans, bør du bære noe under denimskjorten. I tillegg er denim i moteverdenen ansett som nøytral, slik at du kan kombinere mange farger for å gjøre det. Prøv å bære en rosa kamisole eller en tett svart T-skjorte med utsmykket under en åpen denimskjorte. For et mer dristig utseende, bruk en metallisk glitrende topp under en lett eller middels denimskjorte og mørke jeans.        
 4.  
 5.             3      Kjenn strømmen til tilbehør. Kombinasjonen av jeans og jeans gir deg et uformelt utseende, men du kan krydre det opp for en dag ute med venner ved å bruke det riktige tilbehøret. Enkle metall smykker som gull eller sølv creole øredobber eller armbånd kan gjøre din stil mer elegant. Musserende steiner, derimot, kan virke ubekymrede.        
 6.  
 7.             4      Bruk de riktige skoene. Siden jeans ser casual, er det svært feminin strappy sko som ikke er det beste valget. I stedet velger du en fasjonabel oppstart. Fasjonable brune støvler går bra med den uformelle naturen i jeans, mens en svart støvler gir litt av klassen.                  
 8.  
             

    2      Jeans med andre bukser  ,

    
   
 1.             1      Kombiner en velegnet denimskjorte med klassiske bukser. Prøv å parre skjorten med et par glatte bukser i svart, grått, pinstripe eller khaki. Gi utseendet på etterbehandlingen ved å ha på seg en blazer over din denimskjorte. Velg en blazer i en klassisk farge, for eksempel grå, marineblå eller hvit, for å skape et klassisk uformelt forretningsmessig utseende. Kombiner dette utseendet med lukkede høye eller flade sko og enkle smykker.        
 2.  
 3.             2      Kombiner en denimskjorte med lærbukser. Kombinere tettsittende lærbukser med en casual denimskjorte resulterer i et fancy utseende med en nikk til stilen med rock-n-roll. Du kan bære skjorten alene eller understreke din feminine form ved å ha på seg en metallisk glitrende tanketopp under. Du kan også prøve det med laced støvler og glitrende smykker i metallgrå for å gjøre dette utseendet enda mer glamorøst.        
 4.  
 5.             3      Hvis din skjorte er lang nok, bruk leggings. Klær opp over baken og midtlåret eller enda lenger, kan denimskjorter skape et uformelt og uønsket utseende. Svart leggings gjør utseendet mer avslappet, men for en mer trendy touch, kan du prøve metalliske trykk leggings. Fordi leggings er så stramt, ser de vanligvis ikke så bra ut på kortere skjorter.        
 6.  
             

    3      Jeans til shorts og Capri bukser  ,

    
   
 1.             1      Bruk jeans med mønstrede shorts. Siden jeans er et ganske grunnleggende materiale, kan du generelt kombinere dem godt med sterke mønstre på shorts. Bred grå og hvite striper er et godt eksempel. Pass på at shortsen passer godt og er i god form. På den annen side kan den denimskjorten du kombinerer med shortsen ha en slitt look så lenge denim selv ikke er for bleknet eller vasket ut. Gi utseendet til slutt med sterke metalltilbehør i klare, sterke linjer.        
 2.  
 3.             2      Prøv hvite shorts eller Capri bukser. Hvit er en ren farge som passer godt med en hvilken som helst denimvask, men fordi den ser veldig frisk ut, ser den bedre ut på denimskjorter som ikke bæres bra i klare kutt. Prøv det på et tettsittende denimskjorte til mer avslappede Capri bukser. For å stramme Capri bukser eller stramt hvitt shorts mage, monteres i en litt løsere denimskjorte.        
 4.  
 5.             3      Kombiner jeans med khaki. Lange khaki bukser med en ren denim skjorte kan se ut på plass hvis de ikke er kombinert med andre deler som forbedrer denimskjorten eller gjør den ser mer profesjonell ut. Dette problemet eksisterer ikke med khaki capri bukser og shorts fordi kortere bukser automatisk ser mer uformell ut enn lange bukser. Derfor, i dette tilfellet, kan du bare bruke khaki bukser med en denim skjorte.        
 6.  
 7.             4      Velg ganske enkle sko. Denim skjorter og shorts er begge uformelle gjenstander, så uformelle sandaler og flate sko er vanligvis det beste valget for sko enn trendy høye hæler eller støvler. Men hvis du kombinerer denimskjorten til mer elegante Capri-bukser, kan du også bruke kattungehæl eller dekorert flate sko.        
 8.  
             

    4      Jeans til skjørt  ,

    
   
 1.             1      Lag et feminint utseende med en lang, flytende skjørt. Denimskjorter kan ikke virke feminine, men fordi de er så enkle, kan de kombineres til et feminin skjørt for å skape en interessant kontrast. Bohemian stil maxi skjørt i hvitt, brunt eller mønster fungerer godt når de er parret med en ren, ubrukt denimskjorte. Siden disse skjørtene vanligvis er løsflyter, er de generelt best egnet til tette denimskjorter eller løse denimskjorter med et belte rundt midjen for å gi form.        
 2.  
 3.             2      Velg tekstur og utskrift. Girlish floral skjørt eller plissede skjørt er en annen måte å nedlegge den uformelle, guttlige denim-utseendet, og skaper et overraskende feminint utseende. Du kan enten bruke disse teksturer og mønstre på løst flytende maxi skjørt, eller du kan bære dem på tettsittende mini skjørt og knelengde skjørt. Du kan til og med prøve en rynket skjørt hvis den passer til figuren din. For å gjøre utseendet ser mer feminint ut, kan du la en lys denimskjorte åpne og ha på seg noe i hvitt eller pastellfarger under.        
 4.  
 5.             3      Ta ut leggene dine. For et høst-, vinter- eller vårutseende kan du kombinere et blyantkjørt laget av tyngre materiale med en denimskjorte, leggings og fasjonable støvler. Hvis skjorten er løs, legg den inn for å skape mer form; ellers kan du la det henge ut. Skjørtet kan se uformelt, for eksempel et khaki-kjørt, eller det kan være litt mer avansert, som en ull eller twillskjørt. For et elegant utseende kan du ha på seg en fargede eller mønstret blazer over din jeanskjorte eller knytte et fasjonabelt skjerf.        
 6.  
 7.             4      Velg flere klassiske sko. I dette tilfellet bør du velge skoene dine for å matche skjørtets stil i stedet for denimskjorten. Hvis du har på deg et løs, bohemsk kjørt, er flate sko eller sandaler sannsynligvis det beste. For tettsittende skjørt kan du sannsynligvis prøve fasjonable støvler eller lukkede høye hæler. Hvis du vil understreke din feminine side, så kan en kattungehæl med stropper gi ditt utseende den nødvendige takknemligheten.        
 8.  
             

    5      Denim skjorter for kjoler  ,

    
   
 1.             1      Bruk en strukturert denimskjorte med en kontor kjole. En enkel business-look kjole med et strukturert pennkjørt og nedsatt mønster eller farge kommer til liv når den kombineres med en knapp ned-denim skjorte. Hvis skjorten har en krage og kjolen er kuttet lavt nok, prøv å bære en sleeveless denimskjorte under en sleeveless kjole. Ellers bære skjorten over kjolen. Kombiner utseendet med lukkede sko med hæl eller trendy støvler og enkelt tilbehør.        
 2.  
 3.             2      Sett den på over den lille svarte. Den berømte Little Black er en annen grunnleggende del i garderoben. En enkel, svart kjole er laget for hverdagsbruk når den kombineres med en åpen denimskjorte og stilige svarte støvler eller flate sko. Men velg en mer strukturert skjorte, for eksempel en kortere eller skjæret skjorte.        
 4.  
 5.             3      Bruk denimskjorten over en sommerkjole. For et friskt, sommeraktig utseende, prøv å ha på deg en åpenstrikket denimskjorte med en sommerkjole. Lys vasker fungerer best her som lysstyrken gir en mer sommerlig eller vårlignende følelse. Hvis du velger en flytende maxi kjole, kombinerer du den med en løs denim skjorte som strikker i midjen. For en kortere sommerkjole kan du kombinere en kortere denimskjorte slitt som en jakke.        
 6.  
             

Tips .

                  

Ting du trenger .

             
Omsorg populær:
Påfør ricinusolje på håret.

Få bølget hår over natten.

Fjern hårfarge fra huden.

Er nydelig som tenåring.

Tame tykt hår.

Mål albuebredden.

Grow tykt krøllete hår.

Gjør en pedikyr.

Kjole som en cowgirl.

Sminke for hverdagen.

Heal overbelastning av ørehullene raskt og meningsfylt.

En falsk Coach veske forskjellig fra en ekte.

God kroppspleie for tweenager.

Kutt håret selv.

Bestem hudtonen.

Vokse et Van Dyke skjegg.

Se vakkert ut.

Vask sjampo ut av øynene dine.

Få en rask brunfarge.

Gjør plass til nail art.

Få krøllete hår naturlig.