Home \ omsorg
 

Vær en vakker ti år gammel.

 

Det er lett å se pent ut! Hei, hvis du er deg selv, er du allerede! Alle er pen, men du vil ikke at det skal være fordi du er ferdig, så følg bare disse trinnene og du vil bli vakker!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær trygg. Selvtillit er nøkkelen til skjønnhet. Din personlighet viser mye mer enn ditt utseende, min kjærlighet!.        
 2.  
 3.             2      Arbeid på stilen din. Du vil endre seg raskt de neste årene hvis du ikke allerede har det. Å arbeide med selvtillit vil ta deg lengre enn noensinne. Vær stolt av deg selv og hvordan du presenterer deg selv. Å være ren, ser frisk ut og opptrer som en høflig person vil komme til nytte. Til slutt bør du ikke la deg bli trukket av andre mennesker.       
 4.  
 5.             3      Kjøp stilige, men beskjedne klær. Husk at ikke alle har den samme ideen om hva som er stilig og beskjeden. Du kan fortsatt være pen, selv om du ikke har råd til nye klær. En virkelig vakker ti år gammel ser pent ut i alle antrekkene. 
    
  • Klærne dine skal passe, men ikke for tette mot kroppen din. Det kan trekke negativ oppmerksomhet mot deg. Bruk leggings under korte skjørt, fine jeans, shorts og kjoler. Vask klærne en gang i uken, og kontroller at det ikke er flekker. Bruk noe antrekk du liker, hvis det får deg til å føle deg pen, men husk å ha vakre tanker, for hvor pen du er kan leses av dine øyne, uansett hva du har på deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La lyset ditt skinne! Vær snill mot alle, selv om de ikke er hyggelige for deg. Hjelp gamle damer til å handle, plukke opp noe som har falt av en opptatt mor. Lag små favoriserer for andre mennesker, og du vil bli takket, forhåpentligvis. Hvis du ser noe i huset ditt som ikke er på plass, må du fikse det selv og ikke plukke det opp.       
 8.  
 9.   5      Ikke bekymre deg om ditt utseende. Forstyrre når magen kikker ut eller når du har veldig hårete bein er latterlig! Det er derfor du kan være bekymret når du er tenåring!     
 10.  
 11.             6      Ikke gjør opp, med mindre du vil ha det. Aldri føler at du må gjøre det. I all sannsynlighet er du allerede fantastisk og trenger ikke sminke i denne alderen. Hvis foreldrene tillater det, kan du bruke concealer og leppebalsam. Ikke bruk eyeliner eller mascara med mindre du vil ha det, det kan få deg til å se eldre enn 10 - dette er ikke nødvendigvis noe du kan bruke nå. Ikke bruk en veske, med mindre du vil ha det. Dette vil få deg til å se for moden i øynene til andre mennesker. Men gjør hva du vil. Alle som dømmer en tiårig jente fordi hun har en veske med henne, har et problem. Det vil bli mye tid senere.       
 12.  
 13.             7      Vend deg til god hygiene. Du har mange endringer (eller vil være) snart, og du må vente på å ta en dusj daglig, børste tennene to ganger om dagen, og så videre. 
    
  • Vær en velpleidte jente. Ha rene fingernegler og sørg for at det ikke er noe smuss under. Bruk gjennomsiktig neglelakk hvis moren ikke vil at du skal male neglene dine i farger. Hvis det er greit med deg, velg favorittfargene dine og de som passer til din outfit / personlighet.            
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær sunn. Spis anstendig mat oftere enn usunn mat. Det betyr ikke at du skal bli anoreksisk eller spindelaktig. For tynn eller for tykk er usunn. Du bør spise mye frukt og grønnsaker, trene hver dag for å øke hjertefrekvensen, og drikk rikelig med vann (det vil si drikke vann når du er tørst)! Følg disse trinnene og huden din vil ha en sunn, naturlig glød.       
 16.  
 17.             9      Gi ditt beste på skolen! Lær flittig, og hvis du trenger hjelp, spør! Vær god og gjør familien din stolt. Hvis du har det bra i en test eller mottar et sertifikat, vil de være veldig stolte av deg. Lær så mye du kan om verden rundt deg og prøv å ha noe interessant å si. Nei, du trenger ikke alt du lærer på skolen, men se på skolen som et middel til å lære deg hvordan du lærer. Det høres morsomt ut, men det er en veldig nyttig ferdighet.       
 18.  
 19.             10      Vær deg selv! Ikke prøv å være noe du ikke er. Du er unik på din egen måte, og det gjør deg så spesiell som alle andre.       
 20.  
 21.             11      Ikke la noen fortelle deg at du trenger en venn. Det er bare ikke sant. I stedet være venner med alle. Men vær forsiktig så du ikke bruker tid med eldre, "kule" mennesker. Det kan være farlig for deg.       
 22.  
 23.             12      Vær glad! Lykkelige folk smiler mer, og sjansen er at du vil like dem mer!       
 24.  
 25.             13      Prøv å finne venner. Når du er ny på skolen, smil og prøv å sjekk. Det vil vise de andre barna at du er kult, og de vil ønske å tilbringe tid med deg. Du vet aldri... disse menneskene kan være dine beste venner for livet!       
 26.  
 27.             14      Smil. Så du vil være åpen og tilgjengelig for folk. Pass på at du ikke ler så mye at det ser unaturlig ut, bare vis tennene litt og gjør det ser naturlig ut.       
 28.  
 29.             15      Ha pen hår. Vask det hver annen dag eller så mange ganger du vil. For å få det til å se vakkert ut, kan du prøve å kjøpe noen søte hårklipp eller hårbånd hvis du vil.                 
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Stuff din bh.

Vedlikehold rett hår.

Mål kragebredde og lengde på ermet.

Ta en rask dusj.

Så du blir en Tumblr Girl.

Glatt hår naturlig.

Wrap krøller med skum wrappers.

Bestem om du skulle ha på deg en trusefôr.

Fjern gurkemeie flekker.

Ta tak i rosacea.

Fjern flass.

Bli kvitt strekkmerker på ryggen din.

Wrap krøller med skum wrappers.

Som en kvinne som fremhever hans utseende.

Definerer krøllete hår.

Påfør en keratinbehandling.

Anerkjenn en falsk Gucci belte.

Lag en midlertidig tatovering vare lenger.

Fjern mascara.

Kjole sexy (for fyldigere kvinner).

Preppy look.