Home \ omsorg
 

Reparer en knust neglelakk.

 

Hvis neglen din stopper kort for en viktig begivenhet eller avtale, kan det være ganske frustrerende. Spesielt hvis du ikke har tid eller penger til å besøke neglesalongen. Det er like irriterende når en negl bryter ned nesten helt, etter å ha brukt måneder å vokse neglene dine perfekt. Hvis neglen splitter seg, tårer eller bryter, kan det være veldig smertefullt. Heldigvis er det ulike triks å reparere neglen selv til den har ønsket lengde igjen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Midlertidig nagelreparasjon  ,

    
   
 1.            1      Fjern neglelakk. Fjern først neglelaket som du kan ha på deg for å gjøre sprekken enklere å se. Etter det begynner du å reparere neglen. Hvilken neglelakkfjerner du bruker, avhenger av typen neglelakk. For eksempel, hvis du har på seg en veldig mørk eller glitrende neglelakk, trenger du en neglelakkfjerner med aceton. Fukt en bomullsboll, en bomullspute eller bomullsklut med neglelakkfjerner og tørk den i sprekkens retning, slik at den ikke sitter fast og neglen tårer lenger.  
    
  • Et notat om neglelakkfjernere med aceton: Som regel bør du ikke bruke aceton neglelakkfjerner på dine naturlige negler. Som et resultat tørker de ut og kan bryte lettere. Selv med akrylspiker eller andre typer kunstige negler bør du uten acetonholdig neglelakkfjerner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Trim et stykke klart tape. Bruk en liten søm eller sysaks for å kutte ut et lite stykke tape litt større enn neglenglasset. Klipp brikken slik at den passer akkurat på neglens seng. Pincettene hjelper deg å holde båndet lettere. Stykket har sannsynligvis ikke den perfekte formen, men det er ikke dårlig. Det er bedre hvis det er litt mindre og ikke større enn neglen, slik at båndet ikke rører på nagelen og huden på siden av neglen. Brikken skal være litt lengre enn neglen og overleve ved spikespissen noe.        
 4.  
 5.             3      Legg båndet på neglen. Legg båndstykket på neglelengdet med fingrene eller pincetene og trykk godt på. Ta forsiktig taket på båndet for å fjerne eventuelle støt.        
 6.  
 7.             4      Fjern overflødig tape fra neglespissen. Bruk et par saks eller negleklippere til å kutte av overflødig tape. Deretter bruker du en fin neglelag til å fil litt over neglen i retning av tåre for å gjøre båndet til og med. Hold neglen under kaldt vann for å vaske bort støv eller smuss igjen. Nå tørk neglen med en ren klut.        
 8.  
 9.             5      Påfør et lag neglelakk. Dette trinnet er kanskje ikke nødvendig, men det anbefales at du ikke vil bruke annen permanent reparasjon. Påfør 1-2 lag neglelakk, neglherdemiddel eller underlag. Pass på å vente 2 minutter mellom hver applikasjon. Hvis du har alle negler malt, gjelder du nå også for skadet neglelakk. Når neglene ikke lenger er klissete, men føler seg kule og faste, er de tørre.        
 10.  
 11.             6      Ta av båndet igjen. Hvis du vil fjerne båndet igjen, trenger du en bomullsboll og aceton neglelakkfjerner. Våt den med neglelakkfjerner og hold den på neglen i omtrent et minutt, slik at neglelakkfjerneren kan suge båndet. Ta bomullsbollen fra neglen din og forsiktig ta av båndet mot sprekket. Båndet vil noen ganger komme seg av seg selv mens du fjerner neglelakk.                  
 12.  
             

    2      Fast Nail Repair  ,

    
   
 1.             1      Forbered fingernappen din. Fjern neglelakk med en bomullsboll, pute eller håndkle og neglelakkfjerner fra neglene dine. Pass på at du arbeider mot sprekk for å unngå ytterligere rive. Hvis neglelaket er veldig mørkt eller inneholder glitter, bør du bruke acetonbasert neglelakkfjerner. Deretter flater du forsiktig neglens kant med den fine siden av en neglelag eller en spiker arkivblokk til den er jevn. For ikke å skade neglen lenger, er det viktig å arkere jevnt og forsiktig.        
 2.  
 3.             2      Påfør spiker lim eller super lim på sprekk. Disse limene er tynne og spre seg raskt, så bruk dem sparsomt. Klem springen og påfør en liten mengde lim både på og under sprekket. Spred limet på sprekket med en tannpirk eller kutikulærpusher og hold neglen i denne posisjonen i 30-40 sekunder.  
    
  • Pass på at du tar tannpirken eller kutikelpuseren fra naglen i tide for å hindre at den holder seg fast og ødelegger limlaget.
  •  
  • Disse limene løses når du bruker acetonbasert neglelakkfjerner. Deretter er en ny applikasjon av limet nødvendig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg limet og neglen i form. Vent på at limet tørker før du begynner å glatte neglens overflate med den tøffe siden av neglelfilen til lim og negloverflate er jevne. Bruk nå sømmen til å fjerne resterende støt. , # * Pass på at spikekantene er flush med fingertuppene. Dette vil ikke bryte neglen så lett og vil ikke tiltrekke seg oppmerksomhet.     
 6.  
 7.             4      Rengjør neglen din. Fukt en bomullspinne eller bomullspinne med en aceton neglelakkfjerner for å tørke overflødig lim fra fingeren. Neglelakkfjerneren fjerner limet fra huden etter at det har trukket seg inn. Tørk neglen igjen med en ren klut. Hvis det er lim igjen, tørk det med neglelakkfjerner. Ikke prøv å gni dem med fingrene. For å fjerne neglelim, legg fingeren i varmt vann i 2-3 minutter, og fjern deretter limet som er på neglen. Hvis det fortsatt er lim igjen, fjern det forsiktig med en fil. Nå bruker du med en bomullsboll eller bomullspinne noe acetonholdig neglelakkfjerner, la det virke kort og tørker deretter neglens ren igjen.  
    
  • Vask hendene forsiktig etterpå.
  •  
         
 8.  
             

    3      Grundig Nail Repair  ,

    
   
 1.             1      Fjern neglelakk fra neglene dine. Fjern neglelakk med en bomullsboll, pute eller håndkle og neglelakkfjerner fra neglene dine. Pass på å jobbe mot sprekk for å unngå ytterligere riving. Hvis neglelaket er veldig mørkt eller inneholder glitter, bør du bruke acetonbasert neglelakkfjerner. Hvis du fremdeles har neglelak, fjern den først.       
 2.  
 3.             2      Fil din neglelakk. Bruk den fine siden av neglelfilen til å legge nagelkanten jevnt og reparer eventuelle støt. Pass på å filen i sprekkens retning. Siden du vil ha et bestemt materiale på neglen din i lang tid, er det viktig at neglen er like mulig som mulig. Derfor bør du ferdig med den harde siden av filen igjen neglen til den er helt jevn.  
    
  • Ikke bruk for mye trykk ved arkivering, ellers vil du skade neglen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered materialet. Hvilket materiale du bruker til å reparere neglen, avhenger av flere faktorer. Det avhenger av hvilket materiale som er tilgjengelig, hvor motstandig neglene dine er og hvor mye du jobber med hendene dine. Du kan bruke fibrøst papir, for eksempel silke- eller glassfiberpakker eller en tepose. Først kutt materialet i et rektangel som omtrent passer til lengden og bredden på neglen din. Hvis du bruker tepose, må du først kutte den og tømme den. Nå trimmer du materialet slik at det ikke berører huden på sidene av neglen din. Deretter juster lengden slik at materialet dekker halvparten av neglen og strekker seg 3-6 mm utover neglertoppen.  
    
  • Silkeomslag som du kan bestille på Internett, er tynt, bøyelig og nesten usynlig etter at du har brukt dem. De er best for tykke negler.
  •  
  • Glassfiberpakker, som du også kan bestille online, ser veldig naturlig ut etter bruk. Imidlertid er de bedre for tynne negler.
  •  
  • Teeskerter er svært elastiske og holder vanligvis lengre enn fibrøst papir. De er tykkere og ugjennomsiktig, men samtidig vanskeligere å tilpasse seg neglen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stikk springen. Påfør en liten mengde neglelim eller superglue på og under sprekket. Bruk en tannpirk eller en spiker, spre limet på sprekken og hold neglen i den posisjonen i 30-40 sekunder. Pass på at du tømmer tannpirken eller nagelbøylen fra naglen i god tid, slik at limlaget ikke blir skadet. Etter ca. 2 minutter er limet tørt.        
 8.  
 9.             5      Monter reparasjonsmaterialet på neglen. Påfør et lag med klart underlag og legg materialet på neglen. Pass på at den strekker seg 3-6 mm utover neglertoppen og dekker halvparten av neglen. Glatt det for å reparere noen støt. La det tørke i minst 5-10 minutter. Hvis du bruker tepose, bør den nå være gjennomsiktig.  
    
  • Alternativt kan du bruke neglelakk eller superlim i stedet for grunnlag.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kortere og polere materialet i riktig form. Ved hjelp av negleklipper eller et par søm eller nagelsaks, kan du nå kutte overflødig materiale fra neglespissen. Deretter fil med den tøffe siden av neglefilen over spikens spiss, sidene av neglenglasset hvor materialet og spikeren møtes, og midtpunktet av spikeren som materialet limes på. Deretter forarbejder du neglen igjen med den fine siden av neglelfilen til det ikke er noen støt igjen.  
    
  • Prøv å filen i sprekkens retning så mye som mulig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Påfør underlag og neglelakk igjen. Vask fingeren for å fjerne smuss og rusk fra reparasjonsmaterialet etter at du har spilt neglen riktig. Tør fingeren godt og påfør et annet lag med underbelegg. Vent 2 minutter og påfør deretter to lag neglelakk. Du bør også la neglelaket tørke i 2 minutter før du påfører den andre frakken. Til slutt, bruk en klar topplakk.  
    
  • Overbelegget sikrer at neglelaket varer lengre. Så reparasjonsmaterialet vil vare lenge. Ved hyppig bruk av neglelakkfjerner, enten med eller uten aceton, vil materialet glide eller løsne seg fra neglen.
  •  
  • Neglelakk eller superlim vil holde den gjentatte bruken av acetonfri neglelakkfjerner god. Bruk av acetonholdig neglelakkfjerner oppløser imidlertid limet raskere, så du bør bare bruke neglelakkfjerner med aceton for å forlenge holdbarheten.
  •  
         
 14.  
             

    4      Fjern en ødelagt negl  ,

    
   
 1.             1      Fjern den sprukne delen av neglen. Når neglen er nesten helt ødelagt fra neglens seng, er det vanligvis nødvendig å fjerne den ødelagte delen av neglen for å unngå infeksjon. Bruk en negleklipper eller neglesaks for å forsiktig skære av den skadede delen av neglen. Fjern delen av neglen med pinsett eller fingrene fra neglens seng.       
 2.  
 3.             2      Stopp blødningen. Påfør trykket på neglens seng med en ren klut, gasbind eller bomullsboll hvis det begynner å bløde. Trykk det i noen minutter på såret. Pass på at den ikke blir fanget i såret. Skulle det skje, må du være veldig forsiktig og sakte løsne den, slik at neglen ikke rives lenger. Hvis det begynner å bløde igjen etter å ha fjernet klut, gasbind eller bomullsboll, trykk igjen på såret.        
 4.  
 5.             3      Klipp av de resterende restene av den ødelagte neglen. For å forhindre at neglen bryter av og sikrer at den vokser jevnt, vil eventuelle sprukne deler av neglen bli avskåret. Hvis neglen er revet vertikalt i stedet for helt ødelagt, bruk et par saks eller negleklipper til å kutte resten av neglen ned til neglenglasset. Bruk den fine siden av neglelfilen til å legge nagletoppen jevnt.  
    
  • Når hele spiken er revet og sidene er ujevne, må du forsiktig føre den med en neglelag for å gjøre det til en gang.
  •  
  • Hvis en del av neglen er revet fra neglens seng og det har blødt tungt, bør du ikke fjerne neglen selv, men kontakt lege.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett fingeren i vann og rengjør den. Bær fingeren i 20 minutter i kjølig, men ikke kaldt vann. Du kan bruke vasken, en bolle eller en stor kopp. Tørk deretter fingeren forsiktig med en ren og myk klut. La det lufttørke i noen minutter. Påfør en liten mengde antibiotisk salve. Det akselererer helingsprosessen og reduserer risikoen for infeksjon.        
 8.  
 9.             5      Beskytt negl og negleleng. Plasser en lapp på den skadede spikeren etter å ha brukt antibiotikumsalven. Du kan også bruke gasbind kompresser og medisinsk tape for å bli med i såret. Bruk bandasjen for resten av dagen og de to følgende dagene.        
 10.  
 11.             6      Bading fingeren i saltvann. Du kan fjerne bandasjen på den fjerde dagen. Bland 237 ml varmt vann med 1/4 teskje salt. Sørg for at du rører godt slik at saltet ikke legger seg til bunnen. Svel fingeren i saltvann i 20 minutter om dagen for en uke for å unngå infeksjon. Etter halv tid må du blande vannet igjen kort og deretter sette fingeren inn igjen.  
    
  • Det er viktig at fingeren er så ren som mulig i løpet av denne tiden. Vask den med en antibakteriell såpe, for eksempel Sagrotan Liquid Soap. Hvis fingeren er veldig skitten, vask den umiddelbart med såpe og varmt vann og tørk det med en ren klut.
  •  
  • Se fingernail under helbredelsesprosessen. Hvis du etter en uke med daglige saltbad har tegn på infeksjon som pus, rødhet, sårhet på såret og hevelse, bør du se lege.  
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                Les mer... (45)      
Omsorg populær:
Afrikansk hårfletting.

Har vakre negler.

Gi nydelig hud.

Fjern shellak.

Tilbehør til den lille, svarte kjole.

Bli kvitt utslett indusert av depilatory cream.

Slik lærer du å akseptere nesen din.

Dekke blemishes.

Gjør tynt hår se fyldigere.

Tørk brysthåret.

Trim en T skjorte.

Motta gratis parfymeprøver.

Fjern bena med voks.

Balanserer hårets pH naturlig.

Kutt håret selv.

Kort hårkrøller.

Påfør Brewing Gel.

Bruk fargede jeans.

Legg striper av hår i håret ditt med folie.

Forhindre at håret blir vått med fuktighet.

Dyr et skjegg.