Home \ omsorg
 

Lys huden.

 

Hudpigmentering er et evolusjonært trekk som har oppstått som en defensiv mekanisme mot skadelige solstråler. Imidlertid, i menneskets historie, har mange dager blitt ansett som et symbol på rikdom og status, og det er et ganske nylig fenomen at brun hud blir ansett fasjonabel. Det er mange måter du kan lette huden din hvis du vil ha en lysere hud. De viktigste tingene er å holde seg ut av solen og ta godt vare på huden.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hold deg unna solen  ,

    
   
 1.            1      Unngå UV-stråler. Personer som bor nærmere ekvator er utsatt for mer UV-stråling og hudcellene produserer mer melanin. Dette overskytende melanin resulterer i en mørkere hudfarge som beskytter huden mot skade fra UV-stråling. Derfor er en av de mest effektive måtene du kan få blekere hud, bare å holde seg ute av solen. 
    Prøv å holde deg ut av solen, spesielt mellom klokken ti om morgenen og klokken fire om ettermiddagen. På denne tiden er UV-strålingen sterkest. Prøv å holde deg i skyggen hvis du må være ute i løpet av denne tiden.  
  • Bruk alltid en paraply med deg slik at du kan beskytte deg mot regn og sterkt sollys. En vanlig svart paraply vil ikke bare holde deg tørr i regnet, men vil også forhindre minst 90% av UV-strålene.  
  •  
  • Husk også at sollys og UV-stråler kan "sprette av" betong, vann, sand, snø og andre overflater. Så du bør være oppmerksom på disse reflekterte UV-strålene i tillegg til direkte sollys.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk solkrem. Velg en bredbånds solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråling. Din solkrem bør ha en SPF - SPF - mellom 30 og 50. Alt over 50 er ikke mye effektivt lenger, så du bør ikke bry deg å lete etter enda høyere tall.  
    
  • Selv om det er kaldere om vinteren, er du fortsatt utsatt for UV-stråling. Så du bør bruke solkrem hver dag på året, spesielt hvis du liker vintersport på et høyere sted.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk verneutstyr. De fleste sommerklær (for eksempel bomullsklær) gir ikke høy beskyttelse mot solen. Se etter klær med en USF, en ultrafiolett beskyttelsesfaktor. Velg langermet klær, høy krage og lange bukser. Hatter med bred kant er også en god ide, som solbriller og hansker. 
    
  • Solen er viktig for vår vitamin D-produksjon, men de fleste trenger ikke mer enn 20 minutter ubeskyttet sollys daglig.  
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Ta vare på huden din og kroppen din  ,

    
   
 1.             1      Spis sunt. Et godt balansert kosthold med helkorn og frisk frukt og grønnsaker kan gjøre underverk for huden din. En sunn kropp har sunn hud, og sunn hud er for det meste fri for blemmer, flekker, ujevne hudflekker og røde eller tørre flekker. 
    
  • Spis mer frukt og grønnsaker i alle farger for å sikre at du får alle vitaminer og mineraler kroppen din trenger.
  •  
  • Spis veldig vitamin C-rik frukt. Vitamin C kan lette huden din og det blir også ekstra elastisk som det hjelper kroppen din til å produsere kollagen.  
  •  
  • Ta mat og drikke som er høy i antioksidanter. Disse bidrar til å bekjempe tegn på aldring, f.eks. kjedelig og misfarget hud og rynker.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Drikk vann. Ja, det er noe som "for mye vann", men vår kropp og hud må være hydrert for å være sunn. Drikk alltid når du er tørst, spesielt under idrett. Å gi væske til huden din forhindrer det i å bli tørr og flakket, noe som gir den strålende glød.        
 4.  
 5.             3      Tren regelmessig. Utholdenhetstrening er ikke bare bra for hjerte og lunger, det fremmer også blodsirkulasjonen og er derfor bra for sunn hud. Videre, ved å redusere stresset, kan det også motvirke forhold som forårsaker rødhet i huden, f.eks. Akne eller eksem / utslett. 
    
  • Personer som lider av hudstilstand som rosacea, psoriasis eller utslett bør trene i et kjøligere miljø og forhindre krampeanfall før og etter trening.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pass på at huden din er ren og hydrert. For å beskjære huden din, må du rengjøre den daglig med en mild rengjøringsmiddel, bruk en skrubbe en eller to ganger i uken, og fukt den daglig. Med en skrubbe fjerner du døde hudceller og gir huden din et friskere og renere utseende. Siden smuss ofte kan bidra til en mørkere hudfleksjon, bidrar en skikkelig rengjøringsrutine til å holde huden ren og lys.       
 8.  
 9.             5      Masser huden din. Som sport kan en hudmassasje stimulere blodstrømmen og fremme en sunn, strålende hud. Ta et øyeblikk for å sette en lotion eller aloe vera inn i huden din før du går i seng.       
 10.  
             

  Del 3      Lys huden din  ,

    
   
 1.             1      Bli kvitt din soling. Hud som ofte blir utsatt for sola, virker mørkere på grunn av økt melaninproduksjon. Derfor er en effektiv måte å få huden til å bli blekere, å bli kvitt brunbrunet. En brunfarge forsvinner naturlig da de mørkere lagene i huden dør over tid og avstøtes av kroppen din. Selv om du ikke kan fjerne brunfarge selv, kan du støtte denne prosessen ved å bruke en mild exfoliant. 
    
  • Du bør ikke bruke en skrubbe mer enn en eller to ganger i uken.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spis mat som kan hjelpe til med å lette huden din. Det finnes mange matvarer som kan ha en bleking effekt på huden din. Det er best å påføre et overfladisk lukningsmiddel på huden din før du legger deg til sengs, da selv mat kan gjøre huden din følsom overfor lys. 
    
  • Mælkesyreholdige matvarer kan tjene som en hjemmelaget hudpleiekrem designet for å forhindre tørr, flammende eller mørk hud ved å fjerne døde hudlag. Påfør et tynt lag smakløst yoghurt før du legger deg og vaske den av etter ti minutter. Eller lag en maske ved å blande en spiseskje havregryn med tomatjuice og yoghurt. Påfør pastaen på huden din og vask den av etter 30 minutter.  
  •  
  • Høy vitamin C rik mat, for eksempel Sitrusjuice kan også påføres direkte på huden for å fjerne døde hudceller og lette mørke flekker. Du bør imidlertid ikke bruke sitronsyre direkte i ansiktet eller andre steder enn en gang i uken. Påfør saften med en bomullsboll og vask den av etter ti til tjue minutter.  
  •  
  • Gurkemeie eller kikært mel kan brukes som en hjemmelaget blekemaske. Bland en pasta av kikert mel, rosevann eller gurkemeie og agurk vann og legg det på huden din. Vask masken av etter 30 minutter eller når den har tørket.  
  •  
  • Soak huden din i risvann (vannet igjen etter at risen er spilt) eller gni rå poteter på huden din for å få en bleking effekt. Etter 20 til 30, vask av med varmt vann.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv en kjøpt hudbelysningskrem. Disse kremer selges og fungerer i mange skjønnhets- og skjønnhetssalonger / avdelinger fordi de reduserer melanin i huden din. Snakk med legen din først og følg alle sikkerhets- og bruksanvisninger. 
    
  • Mange blekekrem bruker hydrokinon som aktiv ingrediens. Men du bør vite at dette additivet er forbudt i mange land på grunn av sikkerhetsproblemer (i Tyskland tolereres det). Produkter som inneholder mer enn 2% hydrokinon er ofte kun tilgjengelig med legeens resept.  
  •  
  • Kosmetiske produkter som inneholder kvikksølv er forbudt i mange land, men kan fortsatt kjøpes på Internett. Bruk av disse produktene anbefales ikke.
  •  
         
 6.  
             

  Del 4      Sminke og slitasje  ,

    
   
 1.             1      Bruk primer og concealer sparsomt. Disse kosmetikkene kan bidra til å gi huden din et lysere utseende. Men hvis du bruker en nyanse som er mye lettere enn huden din, kan den raskt bli kunstig. I stedet bruker du en nyanse som vil blande seg godt med hudtonen din (kanskje en grad lettere) og bruke en primer eller concealer til å dekke opp små flekker og lage et hvitt lerret for å bruke resten av sminke. 
    
  • Bruk BB-krem for å balansere din hudfarge og dekke flekker eller flekker.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk mørk neglelakk, leppestift og mørk øye sminke. Mørke farger på negler, lepper og øyne gir en kontrast til huden din, noe som gjør den ser blekere ut. Blant de mørke farger som kan fremheve din bleke hud, er blant annet. Svart, klaret, mørk lilla, rød og blå og til og med indigo eller kobolt.       
 4.  
 5.             3      Tenk på om du vil fargestille håret ditt. Som mørkt sminke eller annet tilbehør, kan selv mørkt hår kontrastere med ansikt og nakkefarge, noe som gjør at du ser lysere ut. Hvis huden din er spesielt følsom, eller hvis du foretrekker å dispensere med sterkere kjemikalier i hårfarging, kan du også bruke et henna-basert produkt.       
 6.  
 7.             4      Bruk mørke klær. Blegne folk som har pastell eller lyse klær, ser ofte ut vasket ut. Mørke klær kan bidra til å forhindre det, og bidrar også til at huden din virker enda blekere.       
 8.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Lag et rundt ansikt som smalere.

Spred mandelolje i håret ditt.

Følg Curly Girl metoden med krøllet hår.

Styling krøller av krusete krøller.

Manikyr kortnegler selv.

Stil en Bob.

Stryke en polo skjorte.

La oss stikke den første tatoveringen.

Glatt eller krølle håret forsiktig.

Bruk håret i sidebungen.

Få sunt, silkeaktig skinnende hår.

Bruk skinn leggings.

Bruk en midlertidig tatovering.

Behandle akne med banan peeling.

Bli kvitt fett på nakken.

Klipp hår.

Bli kvitt hengende kinn.

Krøll hår med glattstrimmelen.

Fokuser brune øyne på riktig måte.

Klær seg smart.

Få vakker og perfekt hud uten sminke.