Home \ omsorg
 

Bli en barnemodell.

 

Har ditt barn et godt smil, en flott personlighet og liker å fotografere det? Hvis barnet ditt har selvtillit, en engasjerende og utadvendt personlighet, og ikke har noe imot å posere for ett bilde eller det andre, så har du kanskje en spirende barnemodell i familien din. Forutsatt, selvfølgelig, at barnet ditt liker det og er interessert i det.

                  

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Det er viktig at barnet ditt vil prøve dette. Det er ikke rettferdig å tvinge et barn som ikke bryr seg og avviser deg senere. Hvis du har et ekstrovert, interessert barn, så vet du det også, og hans motivasjon og entusiasme er åpenbare.       
  2.  
  3.             2      Ta bilder av barnet ditt. Ta et bilde med et klart smil, et hodebilde og et helt kroppsbilde. Bare barnet skal være på bildet. På baksiden av bildet bør klærens størrelse (sko, bukser, skjorte, etc.), høyde og fødselsdato noteres. Du bør ha en portefølje med 20-25 bilder som barnet ditt naturlig sett utgjør.        
  4.  
  5.             3      Ta kontakt med kjente modellagenter som representerer barn. Ordne et møte med dem. Vær stabil mens du snakker i telefonen, som om personen i den andre enden kan være uinteressert eller til og med prøve å frata deg av ulike årsaker.        
  6.  
  7.             4      Forbered ditt barn. Byrået gjennomfører et intervju for å se om barnet ditt er egnet for jobber. Du vil kanskje lære barneklassene dine å snakke med publikum, modellering, dans, da disse øker barnets selvtillit, uansett hva barnet ditt vil gjøre. Det er en god idé å gjøre et intervju med noen som ikke er forelder eller forelder, for eksempel en nær familie venn.                  
  8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Blås tørk uten å skade det.

Rice vann for ansiktspleie.

Barber med en barberhøvel.

Lag en sitron honning maske.

Glatt tykt hår.

Dekke blemishes.

Bli kvitt goosenecks.

Hold håret sunt.

Bli kvitt cellulitt.

Lett å fjerne mild akne.

Kombiner riktig tilbehør med en sølvkjole.

Innfør en tampong for første gang.

Slitestøvler.

Stram ansiktshuden.

Gjør håret glatt og skinnende.

Rengjør øyenvippeutvidelser.

Farger hår i Ombre look.

Strålende lepper.

Manikyr kortnegler selv.

Forhindre grå hår.

Lag en sitron honning maske.