Home \ omsorg
 

Bruk en midlertidig tatovering.

 

Midlertidige tatoveringer er populære blant mennesker i alle aldre og er et mindre risikabelt alternativ enn ekte tatoveringer. Dessuten er de gode for fester! Det tar litt tid å bruke en midlertidig tatovering perfekt, men med litt tålmodighet kan du med stolthet vise enten en overføring eller en dø-cut glitter tattoo.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk en overføringstatovering  ,

    
   
 1.                    1      Begynn med ren, tørr hud. Midlertidige tatoveringer er vannbaserte blekk. Dette betyr at de avvises av hudens naturlige fett. Rengjør området du vil dekorere med såpe og vann grundig og tørk med et papirhåndkle.  
    
  • Hvis du er veldig svett, kan gniddende alkohol bidra til å redusere fettet. Hell litt på en bomullsboll og tørk den over stedet. Ikke gjør dette hver dag - du kan tørke ut huden din.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg din tatovering. Noen midlertidige tatoveringer pakkes enkeltvis, noe som er enkelt. Hvis tatoveringen du vil heve, er på en bue med forskjellige andre tatoveringer, må du skille den. Klipp den ut med skarp saks og vær forsiktig så du ikke kutter inn i mønsteret før du har skilt det fra hele baugen.        
 4.  
 5.                  3      Fjern gjennomsiktig bakside. På dette tidspunktet er tatoveringen din beskyttet av et tynt lag av klar plast. Trekk den forsiktig ut. Du bør se speilet versjon av tatoveringen i lyse farger.  
    
  • Fra nå av kaller vi siden med fargen som ble beskyttet av plastfronten.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg bildet med forsiden ned på huden din. Kontroller at du vil bruke tatoveringen til området du bare rengjort, og legg det med forsiden ned på huden din. Ikke flytt det. Bare hold den mens du går videre til neste trinn.        
 8.  
 9.                  5      Trykk en fuktig klut eller en fuktig svamp på tatoveringspapiret. Kluten eller svampen skal ikke være beinstørr eller gjennomvåt. Trykk den på baksiden av tatoveringen. Hold det stramt og ikke la det glide rundt.        
 10.  
 11.             6      Hold i minst 60 sekunder. For å få det mest komplette bildet trenger du litt tålmodighet. Ikke engang tenke på å fjerne klut eller papir før et helt minutt har gått. Flytt så lite som mulig mens du gjør dette.        
 12.  
 13.                  7      Dra forsiktig av papiret. Plukk opp et enkelt hjørne av ryggen for å se på tatoveringen. Hvis bildet ser morsomt ut eller ikke holder seg til huden din, legg håndkleet eller svampen på igjen og vent ytterligere 30 sekunder. Hvis det ser bra ut, sakte du sakte av papiret.        
 14.  
 15.             8      Vent til tatoveringen tørker. Hold pasienten i ytterligere ti minutter. Motstå trang til å berøre din midlertidige tatovering. Det er best å sitte stille og ikke spenne musklene dine for mye, slik at tatoveringen ikke rynker eller flekker.        
 16.  
 17.                  9      Påfør litt av en vannbasert lotion. For tatoveringen din for å vare lenger, fukt huden din ved å forsiktig dabbing litt tynn krem ​​eller lotion på toppen av den. Unngå tykke oljebaserte kremer som vaselin, som kan smøre tatoveringen. Hvis du vil, kan du bare støv babypulver på tatoveringen for å gjøre det ser dullere ut (og mer realistisk).                  
 18.  
             

    2      Fest en Die Cut Glitter Tattoo  ,

    
   
 1.                  1      Begynn med ren hud. Bruk av glittertatoveringer er litt annerledes enn en papirtrygget overføringstatovering, men du trenger fortsatt ren hud for at den skal holde seg fast. Vask stedet der du vil bruke tatoveringen med varmt såpevann og tørk deretter med et papirhåndkle.        
 2.  
 3.                  2      Velg en mal. Det er ikke bare noen mal! Det er best å få en til glitter tatoveringer. Disse har en klebrig bakside som ikke skader huden din når du skreller av. Du kan finne dem i glitter tattoo sett eller separat i tilbehør. Sett malen av ditt valg der du vil ha glittertatoen.  
    
  • Ikke legg masken på et hårete flekk, ellers vil det skrelle av når du skreller av.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Mal over malen med kroppslim. Hvis du kjøpte et glitter-tatoveringssett, bør det inneholde en spesiell kroppslim til huden. Hvis ikke, kan du kjøpe den separat. Bruk en børste til å påføre et tynt lag lim slik at området som er igjen av malen, er dekket. Vent til det er nesten klart.        
 6.  
 7.                  4      Påfør glitteren med en ny børste. Nå kommer den morsomme delen - bruk glitter! Dyp en børste i skinnsikker glitter (noe glitter i kosmetisk kvalitet er greit) og dab det inni malen på huden. Ha det gøy og eksperimentere ved å blande glitter.        
 8.  
 9.                  5      Fjern stencilen. Når du er fornøyd med hvor mye glitter du bruker, skal du fjerne et hjørne av malen fra huden. Gå sakte slik at du ikke berører den friske glittertatoen for mye.        
 10.  
 11.                  6      Tørk av overflødig glitter. Hvis du fjernet stencilen, kan du merke rester av glitteren. Bruk i så fall en stor, myk børste (en rødme børste er perfekt) for å fjerne glitterplaster. Det er sannsynligvis best hvis du gjør dette i et åpent område, slik at du ikke trenger å fjerne flekker fra teppet.        
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (13)      
Omsorg populær:
Preppy look.

Vedlikehold rett hår.

Få hendene myke som babyhud.

Lag en permanent bølgebehandling.

Vedlikehold en brystvorte piercing.

Vedlikehold av akrylnagler.

Bli kvitt mørke lepper.

Lys håret med sitronsaft.

Velg riktig hårfarge.

Vedlikehold av neglene hans.

Gjenkjenne om en parfyme er ekte.

Mål brystets omkrets.

Gjør korkskruer.

Vask håret med øl.

Gjør porene ser finere ut.

Bli kvitt solen hjemmefra.

Sett inn en brosje.

Blekeshorts.

Rengjør ører med peroksid.

Barberhendel.

Make up hasseløse øyne.