Home \ omsorg
 

Reparer en båndbH.

 

Har du en bh med en pinne ute? Ikke kast braet bort! En utragende henger kan repareres med noen få enkle ting. Bestem hva du har for hånden basert på hvilken metode som passer best for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med et moleskinplaster  ,

    
   
 1.            1      Kjøp Moleskin Polstring. Denne polstring finner du i fotpleieavdelingen hos apotek. For det meste er Moleskin hudfarget, så det kan være vanskeligere å finne en som passer til din bh. Det er vant til å pute corns og calluses, men i dag bruker du dem til å fikse din bh. En liten pakke er nok, siden du ikke trenger mye av det.       
 2.  
 3.             2      Klipp en stripe. På samme måte som stoffet, skjærer du en stripe av moleskinn som er stor nok til å reparere hullet. Den skal være stor nok til at stabiliteten når over brystkanten. Prøv også å avrunde hjørnene slik at stoffet ikke pokker deg.        
 4.  
 5.             3      Sett ledningen inn igjen. Finn stedet der ledningen ser ut. Skyv den inn igjen slik at du ikke kan se ledningen lenger. Du vil kanskje dekke det opp litt med brystets stoff. Bare strekk det litt og dekk tråden med den ene siden av springen.        
 6.  
 7.             4      Dekk hullet. Fjern beskyttelsesfilmen fra moleskinnet. Legg stripen med klebemiddelsiden nedover hullet og bøy den over kanten av bHen hvis det er nødvendig. Glatt det med fingrene, og lappen er ferdig.  
    
  • Pass på at du bruker litt ekstra tid med Smoldering på moleskinnet. Moleskinnet trenger varmen fra huden din for å holde seg godt til stoffet.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Med en klut klikk  ,

    
   
 1.             1      Kutt ut et stykke klut. Du bruker dette stoffet til å reparere hullet, så det må være stort nok til å dekke det. Du vil kanskje bøye den over brystkanten for ekstra sikkerhet, så sørg for at den er stor nok til den. Du bør også velge et stykke stoff som ligner på din bh. Så lappen er mindre merkbar.       
 2.  
 3.             2      Klipp av et stykke dobbeltsidig tape. Limbåndet skal være omtrent samme størrelse som stoffstrimmelen. Du kan holde båndet på stoffet for å måle det. Klipp rundt stripen mens du holder den.  
    
  • I stoffbutikken finner du tosidige selvklebende stoffbuer. Noen av dem er iron-on. Men for dette prosjektet er det bedre å bruke en som ikke må strykes, da det ikke er en god ide å stryke bras.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg stoffstrimmelen. Fjern den ene siden av papirdekselet fra båndet. Dette avslører en klebrig limstrimmel. Tape forsiktig stripen på stoffet, og prøv å få det glatt. Den andre siden av stripen skal fortsatt være dekket med papir.  
    
  • Klipp kantene når du legger det under. Også runde av hjørnene slik at de ikke pokker deg senere.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skyv ledningen tilbake i bh. Hold opp din bh hvor ledningen stikker ut. Trykk ledningen helt inn, slik at du bare ser hullet. Prøv å dekke enden av ledningen med litt klut fra bh ved å skyve den rundt til den er i god posisjon.        
 8.  
 9.             5      Legg stoffstrimmelen på den. Fjern papirdekselet fra den andre siden av båndet. Legg stripen med limsiden nedover hullet. Du kan bøye stripen over kanten av brystet for å få mer sikkerhet. Glatt det og sørg for at det stikker godt, og du er ferdig.        
 10.  
             

    3      Sy på hullet  ,

    
   
 1.             1      Tre i en tråd i en nål. Start tråden av en tråd i en nål. Du trenger en ganske solid nål, men ikke så tykk at du nesten ikke kan trekke den. Bruk en tykk tråd eller doble den for ekstra styrke. Strikk enden av tråden slik at du ikke trekker den gjennom stoffet.  
    
  • Legg to trådstykker glatt sammen for å tråkke dobbelt i nålen. Klipp av endene slik at stykkene er like lange. Pass begge deler av tråden gjennom øyet på nålen samtidig. Forlat minst ti eller tolv centimeter slik at de ikke glir ut av nålens øy.
  •  
  • En enkel måte å knute på tråden er å se etter enden av tråden. Hold den nålen slik at den peker mot den lange enden av tråden. Trekk tråden tre ganger rundt den spisse enden av nålen mens du holder sin ende nær øyet nær nålen. Sett fingrene over viklingen og trekk nålen gjennom. Hold løkkene med fingrene og trekk tråden til den knuter i enden. Klipp av overflødig tråd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skyv ledningen tilbake. Finn stedet der ledningen ser ut. Skyv den inn igjen. Samle de to kanter av stoffet som omgir hullet. Trekk begge kantene opp litt og hold dem sammen slik at de møter hverandre og ser opp til deg.        
 4.  
 5.             3      Lukk kantene sammen. Begynn å sy i den ene enden av hullet mens du holder kantene sammen. Dra nålen gjennom begge kantene. Trekk tråden over kantene og start på nytt på samme side. Skyv nålen gjennom igjen. Gjør dette trikset (overskyet søm) til du kommer til den andre kanten av hullet. Knytt tråden.  
    
  • Pass på at du gjør stingene nær hverandre for å holde ledningen fra å rømme ut. Dessuten er det sannsynligvis ikke en dårlig idé å sy på begge sider litt lenger enn du tror du bør forsterke sømmen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forbedre sømmen. Forbedre arbeidet med litt neglelakk eller stofflim. Bare del litt av stoffet over sømmen. Sørg for å arbeide dem i sømmen hvis det er mulig. La stoffet tørke, og du er ferdig. Du kan også bruke super lim for dette trinnet.        
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (13)      
Omsorg populær:
Slip et hodebarn.

Vedlikehold av tungen piercing.

Fjern irriterende hår.

Organiser et moteshow.

Trim en T skjorte.

Fingernails i batikoptikk.

Bruk en toga.

Kjoler godt.

Rengjør hvite skinnsko.

Piercings strekke.

La en skinnjakke løpe inn.

Gjør øyenbrynene tykkere.

Forhindre at håret blir vått med fuktighet.

Slik fjerner du hudormer.

Påfør hårbalsameringen riktig.

Fjern mørke flekker under armhulen.

Har råd til designer klær.

Se bra ut med 40.

Dress opp i smart casual dress code.

Påfør øyenskygge.

Hold deg kult ved varme temperaturer.