Home \ omsorg
 

Klær på en moderne, nostalgisk måte.

 

Moderne nostalgi er som Kate Moss, Sienna Siller, Peaches Geldof, en blanding av gammeldags og high street klær (et moderne og populært amerikansk utseende). Slik oppnår du blandet stil.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hva slags nostalgisk stil du vil ha. Vil du se ut som en moderne flapper (jente i 20-årene)? Vil du ha noe fra 50-årene eller 30-årene? Kanskje du vil ha noen av viktoriansk stil.       
 2.  
 3.             2      La håret være veldig lang eller veldig kort. Det avhenger av tiåret du vil formidle. Hvis du bestemmer deg på 20-tallet, var buffoons all raseri. Men i stedet for å kutte alt håret i samme lengde, har du noen vinkellag for å gi frisyren en moderne vri. Hvis du vil beholde ditt lange hår, er det greit! Strenge bølger er en fin måte å ha langt hår som ser bra ut med klassiske og moderne klær. Ikke vær redd for å prøve noe nytt! Nostalgisk er unik og annerledes.        
 4.  
 5.             3      Bruk klær fra nostalgiforretninger eller butikkbutikker. Nostalgi butikker er dyrere, men det er lettere å finne ting du vil ha. Butikkbutikker er billigere, men de har så mange klær at det kan være vanskelig å finne akkurat det du leter etter. Bruk av blomsterkjole som er litt løs, er en god ide, men klærne skal ikke være for korte (tenk på knærbuer eller noe over, men godt under grøften!)        
 6.  
 7.             4      Kjøp nostalgijakker eller cardigan gensere. Cardigan gensere er store og veldig komfortable. Lær (eller faux leather) jakker er alltid et must i hver garderobe. Løse cardigans er de mest populære fordi utseendet er mer "slitt" og gammeldags, og de er gode for å kombinere med andre stykker.        
 8.  
 9.             5      Bruk nostalgiske halskjeder. Perlekjeder (du kan få store pigger, hvis du kjøper ekte, det blir veldig dyrt), en gullmedaljong eller bare mange lag lange halskjeder er noen gode eksempler. For flere ideer om hva du skal se etter, ta kontakt med Google, Nostalgic Smykker.        
 10.  
 11.             6      Velg sko. Skoene skal være fasjonable; tenk på høye hæler, moderne klumpete sko eller sandaler. Oxfords er et godt valg som ser bra ut med mange antrekk, men koster vanligvis litt mer.        
 12.  
 13.             7      Slitasje kjoler. Disse har et veldig nostalgisk utseende. Så sørg for at du bærer en som passer til kroppen din og får deg til å føle deg bra! Kombiner glidelåsen med en genser eller en skinnjakke, og bruk ankel støvler. Hvis det er for varmt for støvler, bruk lite sko eller noe lignende.        
 14.  
 15.             8      Bruk høy-midjeskjørt. Høye midje skjørt er flotte. De er veldig populære i nostalgisk klær og kan fremdeles ses i dag. De er smigrende og passer med mange forskjellige topper, så samle skjørt!        
 16.  
 17.             9      Legg tights og leggings. Pair dem med kjoler, lange skjorter eller ha dem under shorts for et unikt utseende. Det spiller ingen rolle hvilken farge eller mønster, men prøver å kjøpe de som passer dine klær. Prøv tights / leggings i materialer som passer både kaldt og varmt, slik at du kan bruke dem hele året.        
 18.  
 19.             10      Prøv, maxi kjoler og kjoler (ankel lengde). Disse er veldig populære og et godt valg for sommeren. Par kjoler med en søt vest, sandaler og et pannebånd for en søt, nostalgi-inspirert sommer-outfit.                  
 20.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Lag en hårmask fra fenegreekfrø.

Deponere en monobrow med voks.

Bli kvitt strekkmerker.

Lag en sokkel.

Bruk øyeskygge som eyeliner.

Lag en ansiktsmaske med brunt sukker og melk.

Vedlikehold av oljeaktig hud.

Få vakre ben.

Tørt hår med et håndkle.

Lag en loop knute i håret.

Kjole i 80 tallet utseende.

Bli kvitt kviser i øret.

Kjole til en konferanse.

Gjør selvfølgelig glatt hår krøllet.

Fletting en side sildbein fletning.

Stil krøllete hår.

Ta med et romantisk bad.

Fest hårlengder for innsetting.

Lag en mote dagbok.

Vask ansiktet.

Se bra når du våkner.