Home \ omsorg
 

Bruk henna på grått hår.

 

Henna er en blomstrende plante solgt i pulverform og brukt av noen som hårfarve. Med henna kan du farge hår eller børste opp grått hår eller halsen. Hvis du er bekymret for kjemikaliene i vanlig hårfarge, kan henna være noe for deg. Du må blande hennaen til en pasta før du søker og deretter bruke med hansker på hodet. Hele greia er ganske enkelt. Siden folkets hår er unikt, må du teste hennaen på en test-hane før du farger hele hodet. Du bør sørge for at håret ditt reagerer godt på henna.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Farge hele hodet  ,

    
   
 1.            1      Velg rød henna. Henna er tilgjengelig i forskjellige farger. Rød Henna fungerer best med grått hår som det dekker mye. Hvis du bruker den til grått hår, gir henna håret ditt en naturlig nyanse med rødt med nyanser av oransje.       
 2.  
 3.             2      Bland hennaen til en pasta. Du lager dem ut av henna og varmt vann. Henna er tilgjengelig i små pakker, og antall pakker som trengs, avhenger av hårtype. Med skulderlengdehår trenger du bare en pakke. Når håret når til midten av ryggen, ta to. Når håret når hoftene dine, ta tre.  
    
  • Bruk en bolle med en liter i størrelse og hell i hennaen. Henna flekker lett, så vær sikker på å ha gamle klær og dekke området du jobber med.  
  •  
  • Legg til ca 50 ° C varmt vann. Legg sakte vann mens du rører hennaen. Det er ingen eksakt mengde for vannet. Bare bruk nok til å danne en lim inn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vask håret ditt. Du bør sørge for at håret ditt er rent før du påfører hennaen. Dette sikrer at ingen smuss eller fett er fanget i blandingen. Vask håret ditt som vanlig før du påfører hennaen.        
 6.  
 7.             4      Tørk håret med et håndkle. Du trenger ikke å tørke helt opp. Faktisk er det en god ide å påføre hennaen på fuktig hår som tørker håret ut.        
 8.  
 9.             5      Separat håret ditt. Lag omtrent like store batcher og klipp dem. Du vil bruke lim inn i batchene. Hvor mange spill du trenger avhenger av hårlengden din. Med kortere hår kan du komme gjennom bare to kamper. For lengre hår trenger du kanskje fire eller fem. 
    
  • Husk at henna kan flekke. Det er best å bruke billige stifter som du ikke legger på når du avskjærer håret ditt. Du kan også ta litt av plast, som du enkelt kan vaske senere.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk henna direkte med hanskede hender. Unclip en batch og komme på jobb. Du må søke henna i batches direkte på hodet. Sett på plasthansker og bruk henna med hendene.  
    
  • Skru ut litt pasta og arbeid dem inn i partiene. Start fra nakken til tipsene.
  •  
  • Pass på at de enkelte delene er fullstendig mettet med henna-blandingen. Når du er ferdig med et spill, fikser du det med braketten igjen. Frisk nakken med litt henna. Fortsett deretter med neste spill og gjenta hele greia.
  •  
         
 12.  
 13.             7      La være å handle i en til to timer. Du bør la blandingen være i en til to timer. En time er vanligvis nok, men fargen kan bli litt mørkere hvis du forlater den i to timer. Etter to timer, mørk håret, så la henna ikke lenger fungere.        
 14.  
 15.             8      Skyll det av og tørk håret ditt tørt. Etter at du har fått hennaen til å virke, skyll håret ut. Ikke bruk sjampo. Sørg for at du får mest mulig ut av håret ditt, noe som kan ta en stund. Deretter tørker håret i 10 til 15 minutter. Du bør se en klar forskjell i farge.        
 16.  
 17.             9      Ikke vask håret med sjampo i 24 timer. Du må tegne i malingen. Hvis du bruker shampoo for tidlig, kan fargen forsvinne.                  
 18.  
             

  Del 2      Oppdater fremgangsmåten  ,

    
   
 1.             1      Lag en pasta med en kvart pakke henna. Henna fades med tiden og til slutt vokser en grå tilnærming. Du må farge tilnærmingen og oppdatere resten av hodet. Du må gjøre mer henna pasta. Du bør komme sammen med en kvart pakke.  
    
  • Bruk varmt vann fra springen ved ca. 50 ° C som i den første blandingen. Det er ingen fast beløp. Bare legg vann fra springen til du kan lage en tykk lim med pulveret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påfør direkte på nakken. Bruk først et lag av henna direkte på nakken med hanske. Start fra røttene til det grå håret til slutten av det grå området. Pass på at alt grått hår er dekket. Du bør fortsatt ha litt lime igjen etter å ha oppdatert batchet.        
 4.  
 5.             3      Vent en time og skyll håret med vann. La blandingen virke i en time. Skyll deretter håret med vann. Ikke bruk sjampo. Pass på at du får alle hennaene ut av håret ditt.        
 6.  
 7.             4      Påfør resten av pastaen til resten av håret ditt. Legg lett på resten av håret med henna. Bruk også hansker. Du vil ikke ha et så tykt deksel fordi du bruker mindre lim. Du endrer ikke helt hårets farge, du gjør det bare litt mørkere, slik at de passer til nakken.        
 8.  
 9.             5      Skyll. Når du er ferdig, skyll hodet av. Ikke bruk sjampo. Håret ditt skal nå ha en rød farge igjen. Det er en god ide å vente 24 timer til sjampo igjen.        
 10.  
             

  Del 3      Unngå reisefarer  ,

    
   
 1.             1      Først fargestoff en prøve tann. Det er en god ide å teste hennapastaen på en tynn streng før du farger alt håret ditt. Så du får sjansen til å se om du liker fargen. Noen hår kan reagere dårlig på henna, så sørg for at håret ikke tørker ut for mye. Velg en streng fra baksiden av hodet som du enkelt kan dekke med annet hår og fargestoff det med hennapastaen.  
    
  • La pastaen stå i den i 1-2 timer, som om du farger hele hodet. Skyll deretter med vann.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på at du ikke har hudallergi. Henna kan utløse allergi hos noen mennesker, så du bør sørge for at huden din tåler henna før bruk. Sett litt lim på et lite område av hud og skyll. Vent en dag. Hvis det er en bivirkning slik. Rødhet eller hevelse, det er sannsynligvis ikke en god ide å fargestille håret med henna.       
 4.  
 5.             3      Vent en måned for å bruke henna hvis du nylig har brukt kjemisk hårfarge. Henna kan reagere med disse. Vent minst en måned før du farger håret med henna.       
 6.  
 7.             4      Vær forsiktig så du ikke får henna i øynene og munnen. Du bør ikke svelge det eller få det i øyet. Derfor, når farging på.  
    
  • Hvis du får henna i øynene dine, skyll med kaldt vann. Hvis irritasjonen vedvarer, gå til legen.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (16)      
Omsorg populær:
Gjør brystene mindre.

Lag en ansiktsbehandling hjemme.

Kjole som en bohemsk.

Forhindre håravfall.

Lace opp støvler.

Fukt huden din.

Rengjør navlen.

Helt tørr hud rundt øynene.

Vedlikehold av akrylnagler.

Ha vakre lepper.

Gi ansiktet ditt et koreansk preg.

Vedlikehold.

Fjern kroppshår med en tråd.

Bruk en enkel sminke.

Glatt håret med en glattstrimmel.

Fjern magefett (for tenåringer).

Avslutt perioden.

Glatt tykt hår.

Stram huden.

Overlev din første periode.

Vedlikehold tørt, grovt og bølget hår.