Home \ omsorg
 

Ta et bad.

 

Bad er en fornøyelse. Enten du bader for å rense eller slappe av, kan bading være en behagelig opplevelse. Kjøp et badekar pute, lene deg tilbake, legg bena på kanten av karet og slapp av. Noen kan si at det er tydelig å ta et bad, men det meste av det vi vet er blitt hørt for første gang.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn en beholder som holder vann og er stor nok til å passe inn. Det opplagte valget ville være et badekar, men alt stort og dypt nok fungerer, for eksempel på baksiden av en pickup eller et plaskebasseng. Pass på at det er vanntett for å hindre lekkasjer (og at ingenting kommer inn). Du kan bruke et hull som ble gravd i bakken, med en slags tetningsmasse, eller en naturlig vannformig formasjon som et basseng i en stein.       
 2.  
 3.             2      Fyll karet med vann. Hvis du har et badekar installert i ditt eget valg, har du sannsynligvis også rennende vann til din disposisjon. I så fall må du slå på kranen. Hvis ikke, ta deretter vannet med bøtter fra vannkilden til karet. Fyll det til det er nok vann i det slik at du kan nedsenke kroppen din. Husk at vannstanden øker på grunn av crowding når du kommer inn.        
 4.  
 5.             3      Velg vanntemperaturen. Kaldbad er tiltalende for noen, men de fleste foretrekker å slappe av i et varmt bad. Hvis du har en vannkoker, vil vannet sannsynligvis komme ut av springen ved ønsket temperatur. Hvis ikke, kan du fortsatt varme vannet ditt. En måte er å bygge en brann ved siden av badet ditt, men du risikerer å snu badet i suppe hvis det ikke er gjort riktig. En god måte å varme et bad på er å bygge brann i nærheten av badet og holde steiner i brannen. Når steinene blir varme nok, legg dem i vannet (ikke for hånd) til temperaturen når ønsket nivå.        
 6.  
 7.             4      Ta av klærne dine og legg dem pent på en haug. Du vil kanskje ta et boblebad for å dekke kroppen din ved uhell.        
 8.  
 9.             5      Gå på badet (sakte, når det er varmt). Bare dykk til nakken. Hvis du vil dyppe hodet, så gå!        
 10.  
 11.             6      Slapp av. Lukk øynene, pust inn dypt og nyt. Hvis du vil, kan du bruke såpe og sjampo til å vaske deg, men husk at badet ditt vil da være fullt av smuss og såpe. Hvis du velger den varme steinmetoden, bruk et verktøy (ikke dine bare hender) for å legge til steiner for å holde badet ditt varmt. Hvis du er inne, tøm litt vann og la varmt vann komme ut av springen. Når du er ferdig, tørk badekaret, skyll badet og tørk det.        
 12.  
 13.             7      Påfør Body Lotion for å fukte huden din.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Ditt ansiktshår vokser.

Få henna maling ut av håret ditt.

Å være en hårete kvinne.

Som en tenårings tenåring får du pass på to uker.

Afrikansk hårfletting.

Støvler støvler.

God lukt.

Behandle akne med sitronsaft.

Svøm med et bandasje i løpet av perioden.

Wrap et håndkle rundt håret hans.

Lag en honning ansiktsmaske.

Lukt bra.

Mal negler.

Hair clippers instruksjoner.

Bruk en hårføner diffuser.

Få en V formet figur.

Lag en enkel hestehale.

Desinfiser brukte sko.

Ta en størrelse for en drakt.

Få tykkere bein (for kvinner).