Home \ omsorg
 

vaginal lavage.

 

Selv om spyling en gang var en vanlig praksis, har det blitt mindre populært de siste årene. Studier viser at spyling kan forårsake bakterielle infeksjoner og svangerskapsproblemer, noe som gjør dem til en mindre enn perfekt rensemetode. Men hvis legen din har antydet at du spyler, følg disse trinnene for å gjøre det riktig og trygt!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Vet når du skal skylle  ,

    
   
 1.            1      Du må vite at kroppen din renser vaginal utslipp, blod og sæd selv! Mange kvinner renser for å rense seg etter en periode, skyll ut vaginal utslipp, eller fjern sædvæske etter kjønn. Den gode tingen om menneskekroppen er imidlertid at det er laget for å gjøre disse tingene for deg selv. Skjeden renser seg uten rødme, noe som betyr at du ikke trenger å ty til såper og vanning for å holde vagina i en sunn arbeidsforhold.        
 2.  
 3.             2      Vask på råd fra legen din! Studier de siste årene har gitt viktig forskning som viser at rødme kan være mer skadelig enn nyttig for kroppen din. Vagina renser seg selv naturlig ved sin høye surhet og naturlige slim som fjerner skyll. Som et resultat av skylning er du mer sannsynlig å lide av en gjærinfeksjon eller annen bakteriell infeksjon. Snakk med legen din før du bestemmer deg for å skylle og gjøre det etter eget skjønn!       
 4.  
 5.             3      Skyll ikke for å fjerne kløe eller brennende følelse! Noen kvinner føler at de trenger å skylle for å kvitte seg med kløe eller brennende følelse de føler på eller i skjeden. Imidlertid er disse symptomer på infeksjon, og en flush dekker bare dem. I stedet for å prøve å vaske bort disse symptomene, gå til legen og forklar hva du opplever!       
 6.  
 7.             4      Ikke skyll for å fjerne sterk lukt! Selv om skjeden kan ha en mild, konstant lukt, er det sannsynligvis et symptom på en mulig infeksjon hvis du opplever sterk lukt (utenfor menstruasjonssyklusen). I stedet for å prøve å skylle ut lukten, snakk med legen din og be om hans råd! Han kan eller ikke støtter ideen om spyling, men det er best å gå til ham først i stedet for å gjøre ting verre.       
 8.  
 9.             5      Skyll ikke for å unngå seksuelt overførbare sykdommer eller graviditet! Douching er ikke et alternativ til kondom eller annet prevensjonsmiddel; Hennes første mål er å "rense" innsiden av skjeden. Derfor, ikke synke i et forsøk på å forhindre en seksuelt overførbar sykdom eller graviditet etter kjønn, siden det ikke er effektivt!       
 10.  
 11.             6      Vask utsiden av skjeden din som et alternativ til balsam! Hvis du er bekymret for å få vagina ren og luktfri generelt, vær sikker på å vaske utsiden av skjeden din i stedet! Ved dusjen eller bading, bruk mild såpe og varmt vann for å absorbere svette eller smuss som kan ha akkumulert på utsiden av skjeden din mens kroppen din gjør arbeidet med å rense innsiden selv!                 
 12.  
             

  Del 2      Skyll på riktig måte  ,

    
   
 1.             1      Velg et spyleprodukt! Se tilgjengelige spyleprodukter på apoteket ditt for å velge et alternativ som passer deg best! Unngå løsninger som inneholder dufter eller fargestoffer, da de er mer sannsynlig å forårsake infeksjon! Hvis du foretrekker det, kan du lage skylløsningen din med eddik og kjøpe bare en klemflaske til bruk i butikken.       
 2.  
 3.             2      Forbered skylløsningen! Hvis du har kjøpt et sett i butikken, følg instruksjonene på boksen for å forberede skylløsningen som er i den! Vanligvis trenger du en liter vann for å forberede. Hvis du lager din egen, bland en del eddik med tre deler vann i en mengde på minst 500 ml!       
 4.  
 5.             3      Fyll trykkflasken eller renseposen med løsningen! Følg instruksjonene på boksen for å gjøre dette eller bare hell opp løsningen i klemflasken! Hvis hele løsningen ikke passer, fyll den opp og legg til resten senere!       
 6.  
 7.             4      Ta en dusj eller et bad! Douching er ikke det største rotet i verden, men det kan være under visse omstendigheter. For å unngå at løsningen spres, gå under dusjen eller i badekaret for hele prosessen! Du vil sikkert ønske å ta en dusj eller et bad etterpå uansett.       
 8.  
 9.             5      Skyll skjeden med trykkflasken! Sett spissen av klemflasken eller vanningsposen inn i vagina og klem den for å løsne væsken! Fortsett å skylle innsiden av skjeden til du har brukt opp alt tilgjengelig væske!       
 10.  
 11.             6      Vask utsiden av skjeden! Bruk mild såpe og varmt vann til å vaske utsiden av skjeden, som du normalt ville ha når du dusjer eller bader! Målet ditt er nå å vaske av en skylløsning som har ligget på utsiden av skjeden din. Skylløsningen er relativt uskadelig på alle andre deler av kroppen din, så vask den av når den kommer i kontakt med noe annet, men ikke bekymre deg for mye!       
 12.  
 13.             7      Fullfør hele greia! Inkluder alle rengjøringsaktiviteter etter spyling som du anser nødvendig! Rengjør skylle / klemmeflasken og rengjør den for senere bruk og rengjør alt annet du kanskje har sett mens du brygger løsningen!       
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Lag Panda Nail Art.

Stimulere fornyet hårvekst.

Fremhever hårets naturlige krøller.

Gjør noe fint ut av gamle t skjorter.

Gjøre gode Smokey Eyes.

Å være en skjønnhetsdronning.

Pretty banana braids frisyrer.

Eye make up for kvinner over 50 år.

Få bushier øyenbryn.

Lys opp håret ditt.

Slik bytter du nesepiercingene rent og trygt.

Lys opp håret ditt.

Styling Pin Up Frisyrer.

Hårkrøller.

Rengjør en brystvorte piercing.

Gjør krøller uten varme.

Se bra for skolen.

Påfør en selvstendig tanner.

Bruk magnetiske falske øyenvipper.

Få større lepper.

Sett på strømpebukser.