Home \ omsorg
 

Stryke en skjorte.

 

Det er en kunst å stryke en skjorte på. Mange setter ganske enkelt sine skjorter i rengjøringsmidler eller mangler, fordi de tror at det bare er for vanskelig å stryke en skjorte. Noen ganger har du ikke tid til det, fordi du virkelig trenger trenden med en gang. Så er det bare en ting igjen: å stryke selve skjorten. Her lærer du hvordan du gjør det.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta en ferskvasket skjorte. Hvis du har tørket skjorten i tørketrommelen, rist den kraftig, glatt den med hendene og heng den på en henger. Knapper også den øverste knappen.       
 2.  
 3.             2      Forvarmet jern til riktig temperatur. En lavjernskjorte trenger en lavere temperatur enn en bomullskjorte. Vær forsiktig så du ikke setter strykejernet for varmt, eller du vil brenne din skjorte. Det er best å alltid følge omsorgsinstruksjonene i skjorten din.        
 4.  
 5.             3      Sprøyt skjorten litt med vann eller stryke (hvis du vil). Ta av skjorten og ta den av stroppen.        
 6.  
 7.             4      Legg kragen flatt på strykebrettet og stryk det glatt. Start på spissen av kragen og deretter stryke innvendig. Vri kragen over og stryk på baksiden av kragen.        
 8.  
 9.             5      Stryk nå sadlen (på baksiden over sømmen, også kalt Passe) og skuldrene. Trekk skjorten og spesielt ermet over strykebrettet. Hvis du ikke har et lite strykebrett for å trekke ermet over, legg ermene flatt på strykebrettet og strykejernet. Vri skjorten over for å stryke ryggen. Linj skjorten slik at du kan stryke den andre siden av skulderen. Vri nå skjorten over, slik at du også kan stryke innsiden av sadel og skuldre.        
 10.  
 11.             6      For en langermet skjorte, stryk mansjettene ved siden av begge sider og begge ermene.        
 12.  
 13.             7      Legg en erme flatt på strykebrettet. Orienter deg selv i sømmen og legg begge stofflagene nøyaktig oppå hverandre. Vær forsiktig og sørg for at du ikke lager krøller. Vri ermet over og stryk det fra denne siden også. Du gjør det samme med den andre ermet.        
 14.  
 15.             8      Legg nå forsiden av skjorten (med knappene) på strykebrettet. Start ned og stryk deretter langsomt frem til kragen. Pass på å stryke sakte og glatt ut stoffet igjen og igjen, slik at du ikke ved et uhell støter i rynker. Vri på skjorten for å stryke innsiden også.        
 16.  
 17.             9      Juster nå skjorten med halvparten av ryggen på strykebrettet. Her også, fra bunnen til kragen.        
 18.  
 19.             10      Slå på skjorten og stryk også den andre halvdelen av ryggen.        
 20.  
 21.             11      Nå forblir bare den andre siden av fronten (den med knapphullene). Stryk også denne siden forsiktig ned fra bunnen.        
 22.  
 23.             12      Nå setter du skjorten tilbake på hengeren og knappen både den øverste og den tredje knappen. Juster det pent og brett over kragen.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Forstør brystet ditt.

Behandle en infisert tatovering.

Vask ansiktet uten ansiktsrenser.

Sy på forlengelser på et lås.

Å dyrke en goatee.

Stil krøllete hår voluminøst.

Lag en solid parfyme.

Vedlikehold kombinasjonshuden ordentlig.

Flettet hårkrøller.

Få store hofter.

Dye dine øyenbryn.

Finne det perfekte fundamentet leire.

Se bra på joggesko.

Gjør henna til bruk på huden.

Bruk majones som hårpleie.

Bruk sminke og concealer.

Stryke en polo skjorte.

En falsk Coach veske forskjellig fra en ekte.

Forhindre pimples fra forming.

Plukk øyenbrynene med tråden.

Pretty banana braids frisyrer.