Home \ omsorg
 

Kjole som i sekstitallet.

 

Kjenner du disse modedesignene som gir tilbake bestemte tidsperioder og ser så vakker ut? Nå kan du være, ja, bare deg, dette moteshowet og bringe sekstitallet tilbake i mote. Du kan bruke overdådige øyenvipper og denne stilen som lar folk stoppe og snu seg på gaten.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Hår  ,

    
   
 1.            1      Flørtende stil på sekstitallet. For å oppnå sekstitallet trend stil, kam håret vått og bruk en hårinnstilling. Uvasket hår er ideelt fordi det ikke er så mykt og føles bedre enn nyvasket hår.       
 2.  
 3.             2      Legg store wraps eller bruskasser i håret ditt og ta dem ut igjen når håret har tørket. Neste tar du en streng, hold den stram og skrap halsen, flytte kammen opp og ned i strengen. Pass på at håret ditt blir jevnt. Gaze rundt og sørg for at du ikke ødelegger krøllene i hårendene. Bumpy hår, bikube, småpynt og bobs var veldig populære på sekstitallet, enda mer enn den beryktede hip play stilen. Selv parykker var veldig populære, og det var helt normalt å ha en parykk i huset som en kvinne for å variere utseendet hans. Fancy syntetisk hår ble samlet i uker i hele baller og deretter satt under bikube for å få dem til å virke større.  
    
  • Hvis du er interessert i midten til slutten av sekstitallet, må du ha den glatte eller bølgete hoftebrillen med senterparting.
  •  
         
 4.  
             

    2      Makeup  ,

    
   
 1.             1      Sminken på sekstitallet handlet om tykk mascara og lys, gjennomsiktig pulver. Uansett om du er i det tynne utseendet, Sharon Tate-utseendet eller Pattie Boyd-utseendet, må du bruke eyelash curler og mascara. Legg vekt på øyelokkfoldet med en tykk eyeliner og legg på falske øyenvipper. Naken lepper var ikke den eneste trenden på sekstitallet, kvinner hadde også lys rosa, fersken eller koralloner, og i motsetning til populær tro var det de konservative kvinnene som klamret seg til rød leppestift.        
 2.  
 3.             2      Etter filmen Cleopatra (1962), tok Elizabeth Taylor og hennes blanke øyenskygge og kattens øyne moteverdenen med storm. Denne berømte duoen har blitt kombinert med subtile rosa leppestift eller naken lepper.  
    På den tiden var kvinnene fortsatt oppmerksomme på at leppene passer til neglene. Prøv å finne et nakenpolt nagel som passer til dine nakne lepper, eller bruk coral-fargede negler til koralfarvede lepper for å oppnå den vakre, autentiske sekstitallstilen.  
         
 4.  
             

    3      Klær  ,

    
   
 1.             1      1960-1964. Første halvdel av sekstitallet var i utgangspunktet andre halvdel av femtiårene, med skjortekjoler, turtlenecks, blyantkjørt og pastellfarget bluser. Den eneste forskjellen var at skjørtet søkte litt høyere over kneet (1960-64).        
 2.  
 3.             2      Men en ekte kvinne ville ikke vært fanget i forferdelige jeans (bukser) til slutten av sekstitallet. Se etter jakker i matchende farger av tiden, marinblå, rosa, tweed og mørk brun.        
 4.  
 5.             3      For utseendet på de tidlige sekstitallene, hold deg unna uvanlige og iøynefallende mønstre. De fleste kvinner var forelsket i det konservative utseendet, for eksempel Jackie Kennedy. Se etter seriøse farger og marineblå, rosa, tweed og mørkebrune jakker. Prøv bluser i verdige pastell nyanser og små, elegante blomsterprinter.        
 6.  
 7.             4      La oss snakke om denne hippie mote fra 1964-1969 . Disse kjente stilene ble ikke akseptert helt til midten av sekstitallet (64-66). Kvinner hadde på seg skiftkjoler, minikjoler, turtlenecks, gogo støvler og bikupere brakt inn i 1964s britiske invasjon. I slutten av sekstitallet begynte tenåringer, til foreldrenes horror, å se hip playbook (67-69), men de fleste forblev faktisk svært konservative i sin stil. Det er ikke sant at alle løp rundt som en hippie. Hippier var mistenkelig eyed og betraktet opprørsk og gal.        
 8.  
 9.             5      Kvinnen ble inspirert av den skandaløse mote, men da kom det også fargerike blomsterkjoler, polokjoler, fancy trykk og psykedeliske mønstre, i stil med Flower Power. Tenåringer ble mer konservative i skolen til omtrent 1967, da hip-game-tegnet ble vanlig.        
 10.  
             

    4      Sko  ,

    
   
 1.             1      1960-1964 I begynnelsen av sekstitallet ligner kvinneklær det som var på slutten av 50-tallet. Det var også sant for skoene. Klassiske pumper i nakne, pastell eller mørke farger ble annonsert. De var matchet med håndvesker. Ballerinas ble ofte slitt hjemme.        
 2.  
 3.             2      Avsluttende joggesko, kvinner hadde ikke på seg joggesko i sine sekstitallet. Teenage girls hadde sadelsko og jenter "Buster Browns", små jenter strappy sko. Tid for å oppsummere årene 1965-1969 og deres sko. Har du noen gang sett disse 5-7 cm høye skinnpumper? De er definitivt sekstitall! Mot slutten av tiåret hadde kvinner og jenter knehøye gogo støvler, pumper, strappy sko eller kattunge hælhæl. Yngre jenter sto fremdeles på klassiske sort / hvite sadelsko, men rundt 1967 ble fargene mer skinnende med rosa og lysegrønn, inspirert av hippiebevegelsen.        
 4.  
             

    5      Smykker  ,

    
   
 1.             1      I sekstitallet fant du perler åh så vakker og stilig. Kvinner hadde tidløse smykker, som Audrey Hepburn i frokost på Tiffany's. Disse inkluderer perleøredobber, perlekjeder, perle armbånd og enkle diamant øredobber.        
 2.  
             

    6      Inspirasjon  ,

    
   
 1.             1      Få inspirasjon! Fra moteikonene til sekstitallet, som Pattie Boyd, Jean Shrimpton, Jane Fonda, Jane Birkin, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Sharon Tate, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Edie Sedgwick og spesielt Moteikonet Twiggy. Eller se filmer, kom fra videobiblioteket eller se på 60-tallsfilmer på nettet, for eksempel Psycho, The Birds, Bonnie og Clyde, Lolita, The Haunting, Frokost på Tiffany's, Doll of the Dolls, En amerikaner i Paris, Rosemary's Baby , Sex i Single Woman, Feber i blodet, West Side Story, Hvordan myrde din kone, Gidget (TV-serien) og få inspirasjonen din der!        
 2.  
             

Tips .

    
   
 • Sjekk ut kjendiser fra sekstitallet og se på stilene sine.
 •  
 • Store øyne var et emne i sminke på sekstitallet. Bruk hvit eyeliner i stedet for svart eyeliner på nedre øyelokk for å åpne øynene dine og få deg til å se høyere.
 •  
 • Hvis du vil se ut som en hippie, unngå for mye øyenskygge. Genrally, mye sminke er ikke kompatibel med hippie trenden - hippier som det jordiske, så prøv å forbli nøytral. Du kan prøve lys grønn øyeskygge, sammen med litt mascara bare på ytre øvre og nedre vippene. Så du får deilig Hippielook. For dette bruker du en nærende leppestift uten glans for riktig Hippielippen.
 •  
 • Hvis du vil ha det perfekte sextiotallet, gjør leppene dine røde og tenk på gale menn.
 •  
 • Lytt til sekstitallet musikk. Lytt The Beatles, The Beach Boys, Zombies, Rolling Stones, Marianne Faithfull, The Shirelles, The Ronettes, The Monkees, Stevie Wonder, Dyrene, Krystaller, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra og Eric Clapton , Du vil føle deg bra og umiddelbart være i riktig humør. 60-tallet var ikke bare hippie, det var mange andre stilarter og moter på den tiden, mod, beatnicks, etc...
 •  
 • Før du legger på jeans, spør deg selv, "Ville Jane Fonda ha slitt jeans i sekstitallet?"
 •  
 • Hvis du bruker winder, les instruksjonene for bruk. For det meste er det gode tips for krøller.
 •  
 • Ikke overdrive det og kombinere antrekket ditt litt mer moderne.
 •  
 • Les om sekstitallet. Søk på Google eller Wikipedia og informer deg selv. Kjenn din historie!
 •  
 • Mick & amp; Keith, du må ha lest. Det handler om Mick Jagger og Keith Richards av Rolling Stones. Les hva livet egentlig var som da. Det vil sikkert inspirere deg!
 •  
        
Omsorg populær:
For å få et perfekt smil.

Cover acne arr.

Gjør føttene myke og smidige.

Vedligehold navel piercings riktig.

Bli kvitt fuktige hender.

Jordan wear.

Lag en motedesignportefølje.

Gifte deg med negler.

Bruk for store sko.

Fjern dame skjegg.

Start med et naturlig hudpleieprogram.

Velg et par solbriller.

Få gisp lukt fra hendene.

Forhindre avfarging av huden forårsaket av hårfarging.

Rengjør en Beauty Blender.

Du bestemmer for eller mot kutting av håret ditt.

Vedlikehold permeert hår.

La håret ditt se kort ut.

Gjør skinnsko mindre.

Farg håret med sitronsaft.

Henna søknad.