Home \ omsorg
 

Matting leppestift.

 

Matter leppestift er populært, men du trenger ikke å kjøpe nye leppestifter for å få det utseendet. Du kan gjøre noen leppestift kjedelig leppestift ved å bruke vevservietter og gjennomsiktige kluter. Du kan også bruke et matprodukt, kluter til å tørke fett eller babypulver. I tillegg er det smarte triks og teknikker som du kan bruke for å sikre at matt utseende er så levende og langvarig som mulig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med vevetøy og gjennomsiktig pulver  ,

    
   
 1.                    1      Sett på leppestiftet. Bruk leppestift som vanlig. Påfør malingen jevnt, slik at du ikke trenger å legge på nytt etter matting.       
 2.  
 3.                  2      Dab med tissuepapir. Dekk deretter overflødig leppefarge med en vevduk. Sett kluten mellom leppene dine og trykk på leppene dine på den. Åpne deretter leppene dine og fjern kluten.  
    
  • I noen tilfeller er dette nok til å skape et kjedelig eller semi-matt utseende. Hvis du er fornøyd med utseendet, kan du utelate pulveret.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Polert gjennomsiktig pulver. For et helt kjedelig utseende, bruk en sminkesvamp eller børste for å bruke litt gjennomsiktig pulver til leppene dine. Det er greit hvis pulveret er litt ujevnt, bare sørg for at det er litt pulver over leppene dine.        
 6.  
 7.             4      Trykk på leppene sammen. Dette bidrar til å distribuere pulveret. Trykk leppene sammen igjen og igjen til fargen ser jevn ut og leppene dine er helt kjedelige.  
    
  • Hvis du fortsatt ser litt glans, kan du bruke litt mer gjennomsiktig pulver på leppene og klemme det igjen.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Andre matte teknikker  ,

    
   
 1.                  1      Bruk et øyeblikkelig Mattifying Lip Serum. Noen sminkefirmaer gjør mattserum som du kan bruke over leppestift for å få det kjedelige utseende. Bare bruk leppestiftet som vanlig og deretter matteserumet over det - og du har straks det matte utseende.  
    
  • Disse produktene er best for normale leppestifter. De er ikke anbefalt for lip gloss, men det er folk som har funnet ut at de fungerer godt med lip gloss.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Bruk et fettabsorberende papir. Du kan også gjøre leppestiften kjedelig. Disse klutene er belagt med et oljeabsorberende pulver, så du trenger ikke gjennomsiktig pulver når du bruker slikt papir.  
    
  • For å få kjedelige lepper med et oljeabsorberende vev, legg leppene dine på papiret, ta av papiret og avslør dine kjedelige lepper.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Prøv litt babypudder. Hvis du ikke vil bruke gjennomsiktig pulver eller ikke ha en, så kan du oppnå det matte utseende med babypulver også. Resultatet er en langvarig matt leppestift.  
    
  • For å få matte lepper med babypulver, støv bare et lite babypudder på et vev og skyll av overflødig. Deretter trykker du vevet på leppene dine for å skumme bort skinnet.
  •  
         
 6.  
             

    3      Forbedre utseendet  ,

    
   
 1.                  1      Først, eksfolier leppene dine. Matter leppestift har en tendens til å understreke flekker, så det er en god ide å exfoliere leppene dine først. Du kan ta et produkt for leppe peeling eller lage en selv.  
    
  • For din egen leppeskrubbe, bland en teskje sukker med en teskje olivenolje eller honning.
  •  
  • Deretter gni blandingen over leppene dine for å fjerne død hud. Skyll blandingen når du er ferdig.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Ta vare på leppene dine. På velpleide lepper har fargene en tendens til å vare mye lenger og ser også bedre ut. For å sørge for at din matte leppestift ser feilfri ut, må du sørge for å legge et lag leppebalsam foran leppestiftet.        
 4.  
 5.                  3      Påfør concealer på leppene dine. Bruk av Concealer foran leppestiften kan bidra til å holde fargen så levende som mulig. Det kan også bidra til å holde farge lenger.  
    
  • For å forbedre leppefarge med concealer, bruk den i en jevn kapp til leppene dine før du legger på leppefarge.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Tegn leppene dine. Stramming av leppene dine før du bruker leppestift, forhindrer faren fra å bløde til huden rundt leppene. Påfør leppeforingen på de indre kantene av leppene dine for å holde leppefargene på leppene dine.        
 8.  
 9.                  5      Bruk mer enn ett lag. Påføring av flere lag med leppestift før du mager lakken, kan også bidra til at malingen varer og ser så levende ut som mulig. Påfør så mange som to eller til og med tre lag med leppestift før du matter leppefarge.        
 10.  
           Les mer... (16)      
Omsorg populær:
Økt øyenvippevekst.

Sølvhår.

Kjole som en nerd.

Kutt en underskrift for kvinner.

Stretch T skjorte.

Fremhev øynene uten sminke.

Behandle svette hender.

Vri et håndkle rundt midjen din.

Ryd opp kunstig brunfarge.

Frisør en bananbunne.

Påfør høyttaler.

Velg en fuktighetskrem for fet hud.

Gjør håret mykt og silkeaktig.

Påfør primer.

Bli kvitt barriere i ansiktet ditt.

Har råd til designer klær.

Blås tørk håret ditt.

Bruk en skift kjole.

Hvordan skarpe en hår trimmer.

Slå brunt raskt.

Velg hvilke farger du skal bruke.