Home \ omsorg
 

Tinker kunstige negler laget av glitter.

 

Kunstige negler er ofte vanskelige å kutte, vanskelig å fikse, og når du fjerner dem, gjør det vondt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å lage dine egne kunstige negler uten den harde delen i det opprinnelige glitter-utseendet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Produksjon  ,

    
   
 1.            1      Plasser prosjektredskapene på en solid, jevn overflate. Redskapene er listet opp nedenfor.       
 2.  
 3.             2      Legg to ark papir på en solid, flat overflate. For best resultat, velg to forskjellige fargede ark og lim dem sammen langs kanten. Disse to stykkene vil hjelpe deg med å holde skrivebordet rent og vil tillate deg å bruke glitteren du ikke brukte på første pass. Pass på at papiret er stort nok slik at hele hånden passer på den og at de ikke er revet og uten tekstur.        
 4.  
 5.             3      Forbered materialene slik at du kan jobbe raskt. Åpne det fargeløse neglelaket og glitteren, og legg det på papiret. Hvis glitteren ikke er i en rund krukke, legg en liten haug på siden. Resten av trinnene må gjøres raskt etter hverandre, slik at plassering og åpning av materialet på forhånd gjør at du kan komme fremover raskere og forhindre neglelakket til å tørke ut før du bruker glitteren.        
 6.  
 7.             4      Ta det fargeløse neglelakket for å lage underdelen av neglene dine. La neglelakk forsiktig dryppe på det andre stykket papir. Du kan ta hjørnet av penselen eller en tannpirke for å spre neglelakk og lage en spikerformet dråpe som er lik eller større enn neglene dine. Det spiller ingen rolle om det er større, du kan kutte det inn i spikerformen etter å ha brukt det.  
    
  • Som en morsom berøring kan du bruke Neon Nail Polish. Fordel glitteren litt mer sparsomt med denne metoden slik at neonfargen kan skinne gjennom.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Så snart du dråper en solid negle av fargeløs neglelakk, bruk glitteren. Bruk en liten skje for å bruke løs glitter til hele overflaten av det våte neglelaket. Pass på at du sprer den over hele overflaten. Stryk sakte og sparsomt for å sikre at vekten av glitteren ikke ødelegger formen på neglen.        
 10.  
 11.             6      La malingen tørke i minst tre minutter, og fjern deretter gjenværende glitter. Pass på at du lar malingen tørke helt før du berører den. Siden fargen er så mye tykkere enn hvis du bare har et lag på neglene, tar det mye lenger tid å tørke. Hvis du er veldig sikker på at neglelaket er helt tørt, snu papiret og rist gjenværende glitter på det andre papiret.        
 12.  
 13.             7      Lag ti flere negler. Vær oppmerksom på formen til hver spiker når du former den slik at den passer som en kunstig negl laget spesielt for neglene dine. Ikke gjør alle ti neglelakk neglene først. Påfør glitteren så snart du er ferdig med å forme hver negle slik at neglelakkens overflate ikke blir for vanskelig for å la glitteren tørke.                  
 14.  
             

    2      Montering  ,

    
   
 1.             1      Kontroller at alle neglene er tørre. Når neglelaket er helt tørt, er neglelakk og glitter fast bundet og har dannet en tykk, hard, spikformet klump på papiret. La neglene tørke helt før du berører dem. Du kan forsiktig ta dem med tannpirker etter minst tre minutter for å se om de allerede er harde. Hvis de er nesten, gi dem ytterligere tre minutter før du prøver igjen.        
 2.  
 3.             2      Ta neglene av papiret med pinsett. Skyv spissen av en tannpirk og kanten av neglen for å løfte den av papiret. Ikke plukk ham opp. Legg neglene på papiret.        
 4.  
 5.             3      Mal dine egne negler med et frakk med fargeløs eller neon neglelakk. Dette laget fungerer som et bindemiddel for dine nye glitter negler. Pass på at den ikke tørker helt før du starter neste trinn, og husk å bruke et litt tykkere lag.        
 6.  
 7.             4      Press glittespikene helt inn i laget av dine egne negler og la dem tørke helt på dette punktet. Hvis det gjøres riktig, bør glitterspiken holde seg til det påførte neglelag laget på neglene dine og ikke falle av, forutsatt at du ikke gjør noe med neglene dine til de er helt tørre.        
 8.  
 9.             5      Mal dine negler med en fast tetningsvoks. Siden hvert glitter er så lite, kan det lett falle av. Dette forhindres av en sterk, langvarig forseglingsvoks på neglene dine, og for å gjøre designet slitesterkt og skinnende.        
 10.  
 11.             6      Ferdig.        
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Fjern neglelakk fra klær.

Krymp en bomullst skjorte.

Behandle fet hud.

Vedlikehold lepper.

Lag overgangen fra kjemisk glatt til naturlig hår.

Ta tak i rosacea.

Farg skjegget ditt.

Hår styling for menn.

Dutts arbeider også med kortere hår.

Klipp håret frynsete.

Fjern midlertidige tatoveringer.

Rengjør porene på nesen.

Som en mann ser fysisk mer attraktiv ut.

Fjern og forhindrer delt hårspiss.

Forhindre fettete hår.

Forhindre naturlig blondt hår fra mørkere.

Blir brun hjemme.

Klipp håret selv.

Høyre fletting.

Gjør brystene mindre.

Rengjør Swarovski krystaller.