Home \ omsorg
 

Bruk en fascinator.

 

En fascinator er et hårtilbehør som ofte brukes på britiske formelle arrangementer. Det er en lueformat som kan være liten eller høy og er ofte laget av fjær, ull eller halm. Hvis du tenker på å prøve ut denne stilen på et arrangement, følg Fascinator-etiketten og prøv flere stiler på forhånd! Kast håret på dagen for arrangementet og fest det før du forlater huset!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Learning Fascinator Etiquette  ,

    
   
 1.            1      Pass på at fascinator er riktig for arrangementet! En middels til stor fascinator er best for en formell eller semi-formell begivenhet. En klippe eller hodebånd fascinator fungerer best på tilfeldige hendelser.       
 2.  
 3.             2      Hold bilder i tankene! Hvis du skal være på en gruppe med gruppebilder, vil en lue eller en stor fascinator dekke andre mennesker. Det er uhøflig å ha en overdimensjonert del på gruppebilder.        
 4.  
 5.             3      Døm størrelsen på fascinatoren din etter din betydning på et arrangement! For eksempel bør en brudemor ha den største hatten eller fascineringen ved et bryllup. Selv moren til brudgommen bør redusere størrelsen for anledningen.  
    
  • Hvis du er gjest med liten eller ingen tilknytning til arrangementet, kan det være en oppfordring å ha på seg en stor fascinator. I dette tilfellet er mindre mer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spør arrangøren om det er tvilsomt! Hvis du ikke er sikker på om en fascinator ser ut av sted, bør du kontakte den ansvarlige personen. Ved å ha på seg en fascinator på et uvanlig sted, vil du skille seg ut fra mengden.        
 8.  
 9.             5      Velg stoffet basert på sesongen! Filthatter er best for vinterhendelser. Halm er perfekt for sommerferie.  
    
  • De fleste fascinatorer er designet for å være lette, så de er komfortable i alle vær.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Pass på en fascinator med et gummibånd for å holde ham på plass! Dette er ofte betraktet som en flott motefaux pas, tilsvarende å vise brystremmen.                  
 12.  
             

    2      Velg en attraktiv Fascinator  ,

    
   
 1.             1      Gå til en hatbutikk eller tilbehørsbutikk og prøv noen fascinator størrelser! Følgende er hodeplaggstyper du bør prøve:  
    
  • En beret fascinator. Festet med et lås eller et snap-on-klipp, er denne fascinatoren en aksent for en elegant frisyre. Han kan holde fast på kronen, klemme den ved siden av en knute eller legge den på bunnen av en flette.
  •  
  • En hodebånd fascinator er festet til et smalt metall eller klut band som går rundt skallen din; Fjærene, blomstene eller andre materialer sitter vanligvis halvveis mellom øret og hodet på den andre siden.
  •  
  • En Comb Fascinator er et håndlaget tilbehør som skyves inn i en frisyre med metall eller plast kam. Kammen er innebygd under håret, så det er ikke merkbart.
  •  
  • En liten lue eller cocktailhatt kan være en liten versjon av en lue, et lite buet stykke filt eller halm, eller det kan være like stort som en lue. Det er vanligvis festet med et gummibånd eller en kam.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg en kam eller beret fascinator hvis du vil lage en utførlig frisyre! Spør frisøren å plassere den i håret ditt, så det kan gjøres uten å ødelegge frisyren!        
 4.  
 5.             3      Velg et større pannebånd eller min lue hvis du vil holde håret åpent!        
 6.  
 7.             4      La din fascinator matche størrelsen på håret ditt! Glatt hår ser bedre ut med et lite tilbehør. Tykt, wiry eller krøllete hår ser bedre ut med en større fascinator fordi den ikke går seg vill i håret.  
    
  • En kam- eller braces fascinator varer ikke alltid på glatt, rett hår. Prøv det på forhånd eller velg en hodebånd fascinator i dette tilfellet!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velg tradisjonelle materialer som fjær, blonder eller blomster i stedet for edelstener! Prøv enkle former og design før du prøver utarbeidede fargekombinasjoner og mønstre!        
 10.  
             

    3      Bruk en fascinator  ,

    
   
 1.             1      Tren din fascinator godt før arrangementet! Du må vite hvordan du skal forberede håret ditt før du bruker det.        
 2.  
 3.             2      Ikke vask håret på dagen for arrangementet! Som med frisyrer, holder det skitne håret nåler og håndterer bedre enn nyvasket hår.        
 4.  
 5.             3      Toup håret ditt på stedet der du vil bære fascinator! Hvis du skal bære en lue, fyll opp hele området under for å gi volum til håret ditt fra røttene!  
    
  • Komb håret og bark dem som de burde! Hvis du har rett hår, bør du vurdere å bruke en stylingspray for ekstra grep!
  •  
  • Ta en fintandet kam med en stilk og del en 1 cm snitt av hår nær kronen!
  •  
  • Hold delen rett opp fra hodet og skape spenning ved å trekke den opp litt! Toupate håret med en Toupier kam eller naturlig børste børste, starter ved røttene og jobber opp til halvparten av håret!
  •  
  • Legg håret på den andre siden og baksiden, og pin det lett med et klemmeklemme!
  •  
  • Gjenta i centimeter trinn til hele området er tattered og voluminous!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Glatt håret på plass og barber det! Vri håret ditt etter å ha plaget det slik at krøllene har volum! Spray Volume Hairspray på håret ditt og la det tørke!        
 8.  
 9.             5      Legg forsiktig din fascinator på hodet mens du ser i speilet! Bestem nøyaktig plassering du vil ha! Sett resten av håret på plass slik at de er stramme før du plasserer fascinator i sin endelige posisjon!        
 10.  
 11.             6      Grav kammen i håret ditt eller pin det ned! Målet er å få så mange hår i låsen som mulig for å holde den på plass! Toupieren bør hjelpe det han holder i håret.        
 12.  
 13.             7      Legg til ekstra hårnål hvis du kan! En strå eller blonder fascinator glir ofte et tynt hårnål gjennom det, prøver å fikse det et annet sted.        
 14.  
 15.             8      Linj håret rundt fascinator! Lett spray med hårspray for å fullføre utseendet!        
 16.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Stretkede ullvarer.

Rengjør skoinnlegg.

Få en flat mage.

Fjern vannresistente markører fra huden.

Beskytt nøye på nesen.

Bli kvitt cellulitt.

Rengjør porene på nesen.

Slip et skjerf rundt.

Ta en rask dusj som en jente.

Slå opp vått hår.

Kjører med stilettos.

Få strålende hud snart.

Vedlikehold dine hender og negler.

Lysere svart hår.

Som jente, se så godt som mulig hver dag.

Gjør føttene mindre.

Cassia Obovata i håret hennes.

Lepper som Kylie Jenner får.

Stram ansiktshuden.

Dyrk afrikansk hår.

Kjører som en modell.