Home \ omsorg
 

Få benene slanke og rangerte.

 

Har du følelsen av at beina dine var for knubne? Gjør synet av tynnere bein deg gal og sjalu? (Ikke bekymre deg, dette er normalt!) Hvis dette er tilfelle, her er noen nyttige tips om hvordan du mister fett på beina og får tynnere og bedre ben.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Enkle øvelser som du kan gjøre hvor som helst  ,

    
   
 1.            1      Kjør daglig. Dette er den enkleste øvelsen for slanke ben. Bruk en pedometer. Du bør prøve å gjøre ca 10 000 trinn om dagen. 
    
  • Bruk flate sko eller joggesko mens du går for å gjøre løp mindre slitsom. Hvis du gjør dette konsekvent, vil du se resultater etter en måned.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå jogging. Jogging bruker mer energi og bidrar til å forbrenne fett. Prøv å gjøre dette minst tre ganger i uka. 
    
  • Velg en relativt lav rute mens du jogger. Kjører oppoverbakke, de fremre lårmusklene og kalvemuskulaturene er sterke; de er der for å bekjempe tyngdekraften. Tren dine kalvmuskler. Stå på tuppet og senk deg selv for å trene kalvene dine. Dette er en flott og veldig enkel måte å trene en ofte forsømt kroppsdel ​​på.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en stasjonær sykkel eller sykle. Sykling resulterer i høyt kaloriforbruk (opptil 500-600 kalorier i timen!), Gjør det til en av de beste treningsmetodene for å redusere fett i beina.       
 6.  
 7.             4      Gjør et lyst gulvøvelse. Lig flatt på ryggen med bena på gulvet. Legg armene dine på gulvet ved siden av deg. Trekk et kne opp til det høyeste punktet i profilen din. Bruk deretter det andre benet til å sparke så høyt som mulig. Gjør 60 spark og deretter bytte sider.       
 8.  
 9.             5      Prøv benruller. Ligg på høyre side og legg venstre arm foran deg på gulvet for å gi deg et grep. Nå løft venstre ben til hofte nivå. Tenk deg at du nå skal trekke sirkler med tærne dine og at beinet ditt følger tærne som ligger på innsiden av sirkelen. Lag 60 sirkler og bytt siden.       
 10.  
 11.             6      Prøv trampolining. Trampolining brenner mye kalorier, og det er også morsomt samtidig. Det trener også musklene dine, noe som resulterer i ditt mer definerte utseende.       
 12.  
 13.             7      Lag Pilates. Pilates er den perfekte måten å trene magre beinmuskler. Stretching og kjerneopplæring brenner fett i de største problemområdene og er perfekt for folk som ikke liker tilskuere under treningen. En matte, en DVD (eller Pilates gruppe) og en flaske med vann er alt du trenger.       
 14.  
 15.             8      Gjør knebøy. Squats holder lårene og benene i form samtidig som de gir god trening for å styrke dem. Gjør et par enheter av knep med hver treningsøkt. Slik ser riktig squats ut: 
    
  • Legg bena litt lenger enn skulderbredden.
  •  
  • Nå beveger du sakte dine lår til gulvet som om du satte deg ned. Strekk armene dine sidelengs for å holde balansen din. Du kan også sette en stol bak deg for å bedre balanse.
  •  
  • Pass på at knærne ikke stikker ut over tærne.
  •  
  • Hold i noen sekunder når du når det laveste punktet du er komfortabel med.
  •  
  • Flytt sakte tilbake til en strukket stilling.
  •  
  • Gjenta øvelsen 10-15 ganger og gjør tre sett av det.
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Øvelser for treningsstudioet  ,

    
   
 1.             1      Gå svømming! Gå til det offentlige svømmebassenget hvis det ikke er for overfylt. Du får bedre kort når du går om kvelden. Svøm noen runder i freestyle. Svømming er en fin måte å brenne fett på beina og bygge beinmuskler.       
 2.  
 3.             2      Tren med en treningsball. Sett ballen foran deg mens du ligger på en matte eller på sengen. Sett bena på ballen, hever hofter og rull ballen sakte mot hofter. Gjør dette til det ikke går lenger og pass på at du ikke faller med hofter på gulvet.       
 4.  
 5.             3      Tren med Cross Trainer uten helling. Opplæring oppoverbakke vil sterkt styrke lårmusklene. Tren med liten motstand.       
 6.  
             

  Del 3      Helsekost  ,

    
   
 1.             1      Spis mer proteiner. Proteiner er essensielle for å bygge og vedlikeholde muskelmasse. Pass på at du inkluderer fisk, kylling og kalkun i kostholdet ditt.       
 2.  
 3.             2      Ta frukt og grønnsaker daglig til deg. Frukt og grønnsaker gir deg fibre som kan hjelpe deg med å redusere mengden lagret fett.       
 4.  
 5.             3      Drikk mye vann. Du bør drikke 8-10 glass vann om dagen. Vann hjelper ikke bare å skylle ut toksiner som akkumuleres i kroppen, noe som kan føre til cellulitt, det fukter også huden på beina, holder dem myke og gir dem en god glød om sommeren.       
 6.  
 7.             4      Unngå fett og sukkerholdig mat. Matvarer som kjeks, is, kaker og sjokolade er ikke bare fulle av tomme kalorier som ikke spiser deg, de vil også spre seg rett på beina dine.       
 8.  
 9.             5      Unngå veldig salt mat. Disse matvarene bidrar til å holde huden din godt hydrert. Eksempler er peanøtter og popcorn.       
 10.  
             

  Del 4      Generelle tips  ,

    
   
 1.             1      Ikke forvent å bare gå ned i vekt på bena. Kroppen omdanner seg til energi når du trener eller når det er lite mat tilgjengelig. Dessverre tilbringer kroppen til fettreserver, uansett hvor det føles, og det er ikke alltid hvor du vil at den skal være. Tenk på det: Du ser aldri en person med veldig tynne bein og en tåre mage. Du ser enten tynne mennesker eller ikke tynne mennesker. 
    
  • Målrettet trening eller trening av en del av kroppen om gangen har sine fordeler (kroppsdelen blir mer definert) og ulemper (frustrasjon hvis fettet ikke forsvinner som om det er magisk). Forvent ikke at beinøvelsene plutselig gir deg tynne bein uten at du opplever reduksjon i kroppsfett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke sulte. Mange som vil gå ned i vekt gjør den feilen. Deres grunn: Kalorier lagres som fett hvis kroppen ikke bruker dem; Kalorier kommer fra mat; Når du er sulten, tar du mindre kalorier til deg; Hvis du bruker færre kalorier, blir det mindre fett som kan lagres. Dette er en misforståelse. 
    
  • Så hva skjer når du sulter? Kroppen innser at det blir mindre ernæring, metabolisme reduseres for å spare energi, og begynner å utnytte magert vev fremfor fettbutikker, ettersom kroppen avgjøres i lengre tid uten mat.  
  •  
  • Hvis du klarer å miste vekt gjennom sult (du har gjort det på den vanskelige og smertefulle måten!) Kroppen din vil gjenvinne fettet så snart du begynner å spise normalt, og du bør definitivt begynne å spise igjen , Hvorfor? Fordi stoffskiftet ditt er i dvale og trenger en kickstart. Hvordan gjenopplive han? Spesielt ved å spise riktig mat.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Det tar tid for resultater å bli sett. Mange mennesker med veldig gode intensjoner og sterk disiplin gir opp før de kan se resultater. De trener som gal i en måned, ser ingen resultater, og desperat trekker armene opp i luften. Sakte og konsekvent vinner løpet.       
 6.  
 7.             4      Tren bena mindre hvis du er tynn, men beina dine er for muskuløse. De fleste som vil ha tynnere bein vil gjerne være litt tynnere overalt. Men noen som har slankere ben, er veldig tynne på overkroppen og armene - bare ikke på bena. Tren hele kroppen, ikke bare beina dine. Stopp med å gjøre knep og start med aerobic, svømming eller Zumba i stedet. Hvis bena er for muskuløse, er dette et tegn på at du trener dem litt for mye på bekostning av de andre musklene i kroppen din. Noen ganger er det bare genetisk. Noen ganger er du bare født med den. Uansett trening, kosthold eller kjepp gjør du det, det hjelper ikke fordi du bare ble født på den måten. Godta hvem du er og klem deg selv i stedet for å prøve forgjeves. Det kan høres cheesy, men til slutt blir du lykkeligere. Enhver som er virkelig interessert i deg, dette vil ikke interessere bønnen.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Omsorg populær:
Bruk støvler.

Behandle kaldsår med essensielle oljer.

Sett inn en nese ring.

Dip fargestoff hår med Kool Aid.

Har mindre hår på armene dine.

Få den perfekte bikini figuren.

Rengjør smykker.

Gjør en skrubbe ut av brunt sukker.

Påfør koronarplaster riktig.

Lys håret ditt uten å bleke det.

Fjern flekker fra neglelakk fra neglene dine.

Vok en Zwirbelbart.

Lysere svart hår.

Lag et gotisk Lolita antrekk.

Farg håret med te, kaffe eller krydder.

Krøller over natten.

Fikk blå øyne.

Hold ansiktet rent.

Bruk en nålestift.

Fyll opp for mørk, indisk hud.

Lys opp din bikini linje.