Home \ omsorg
 

Lag en treningsplan.

 

Treningsmålet er ----------- å gi opplæring på --------- maskinen. Praktikanten vil lære ferdigheter knyttet til helsemessige og sikkerhetsmessige aspekter ved maskinen og å betjene maskinen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Opprett målene for treningen. Still spørsmålene nedenfor for å hjelpe deg med å finne de riktige målene. Er målet å trene dine ansatte på en ny ferdighet eller å gjøre dem oppmerksomme på de tingene de allerede vet, men ikke gjør det så bra? Hva vil du oppnå med denne treningen? Hvordan vurderer du om treningen har oppnådd sine mål?       
 2.  
 3.             2      Hvem skal trene henne? Er praktikantene nye medarbeidere (det vil si de skal lære et helt nytt ferdighetssett) eller gamle ansatte som trenger å bli oppdatert på visse ferdigheter?        
 4.  
 5.             3      Når du har bestemt deg for hvem som trenger trening og hvorfor, må du ha riktig undervisningsmateriale for å skreddersy trening til dine mål. For eksempel. hvis du planlegger å trene eldre ansatte til bedre kundeserviceferdigheter, bør du bruke et treningsprogram relatert til hvilken type kundeservice du forventer.        
 6.  
 7.             4      Det er viktig å velge riktig type trening fordi suksessen til treningen din avhenger av den. Du kan enten lage ditt eget treningsprogram eller kjøpe materialet til din bedrift.        
 8.  
 9.             5      Sett opp en tidsplan.  
    
  • Dette er den neste, viktigste delen av en treningsplan, fordi det koster tid og penger å trene folk. Du må se om folk er forberedt på at deres vanlige arbeid skal utdannes. Hvis disse er nye ansatte, bør du sjekke hvor lang tid det tar å trene dem før de kan starte arbeidet.
  •  
  • Det er bedre å sørge for at alle dine ansatte er riktig opplært i stedet for å bruke mindre trening bare for å nå det daglige eller ukentlige målet.
  •  
  • Hvis du vil trene ansatte, men ikke kan ta dem ut av deres daglige arbeidsprosess, må du kanskje ordne treningstiden før eller etter arbeidstiden. Selvfølgelig vil dette ikke gjøre personalet lykkelig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nå som du har folket, programmet og tiden, er det på tide å sette planen til handling.                  
 12.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Bruk matchende bh til antrekket ditt.

Få krøller som Marilyn Monroe.

Se bra på joggesko.

Hårfølsomme strandbølger uten varme.

Bruk tinting shampoo.

Fjern kroppshår med en tråd.

Converse blonder.

Farg skjegget ditt.

Langt hår på kort tid.

Løs håret.

Rengjør Swarovski krystaller.

Eksfolierer huden.

Brunt hår blekemiddel.

Få bushier øyenbryn.

Gjør øyenvipper og øyenbrynene pent.

Gjør nesen mindre.

Ta med jeans.

Fjern hår uten barbering.

Bruk vitamin E olje til hår.

Bruk kontroller.

En hvit skjorte er bleking.