Home \ omsorg
 

Mal dine negler.

 

Perfekt lakkede negler kan fortelle noe om humøret ditt, matche antrekket og reflektere din personlighet - spesielt siden det er mange forskjellige farger i disse dager: klassisk rød, lykkelig gul, kreativ grønn, mystisk lilla, lyseblå og så videre. Med alt dette valget er det lett å glemme at riktig maling ikke er så lett hvis du vil jobbe rent og ryddig. Her lærer du hvordan du lager dine egne vakkert malte negler, så du må aldri gå til en neglesalong for dette.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forberedelse  ,

    
   
 1.                    1      Velg et neglelakk i favorittfarge.  
    
  • Velg en farge som passer både humøret ditt og ditt antrekk. Mørke farger som lilla, svart eller mørk rød gjør neglene dine til å se lenger ut. Velg bare en farge hvis du vil ha denne effekten.
  •  
  • Ikke bruk neglelakk som er for gammel. Gamle neglelakk blir tykk og klebrig og er derfor vanskelig å påføre.
  •  
  • Hvis du ikke vil kaste bort eldre viskositets neglelakk, kan du gjøre det tynnere med noe neglelakkfjerner. Legg noen dråper av remover i lakk, lukk godt og rist hetteglasset for å blande godt. Det er også spesiell neglelakk tynnere fra de mest populære merkene.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Finn riktig sted. Du bør male neglene på en ren og stabil overflate i et godt opplyst rom. Et skrive- eller kjøkkenbord er bra. Sett litt papirhåndklær under hendene, slik at ingen maling kommer på bordet. Rommet bør også være godt ventilert som neglelakk og remover avgir ubehagelige damper som ikke er gunstige for helsen din.        
 4.  
 5.                  3      Legg alt du trenger. Dette inkluderer Cotton Ball eller pads eller ansikts vev, Cotton Bud , Neglelakk Remover , Nail Clipper , Nail File , en trepinne og fargeløs neglelakk. Med disse tingene går maleriet raskt, og risikoen for å smøre negler minimeres.        
 6.  
 7.                  4      Fjern det gamle neglelaket. Legg massevis av neglelakkfjerner på bomullspinnen og hold den nede i 10 sekunder. Tørk av den gamle neglelakken. Bruk en bomullspinne for å fjerne neglelakk. Det anbefales å bruke remover pads eller ansikts vev, siden små fibre kan holde seg fast i neglen på grunn av bomullsullen.  
    
  • Selv om du ikke har neglelakk på neglene dine, bør du gni den med litt fjerner før du maler for å fjerne oljeflekker. På denne måten kan du påføre malingen lettere, og den varer lenger.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Klipp eller ark neglene dine. Bruk negleklippere hvis neglene dine er for lange eller uregelmessige. Alle negler skal være omtrent samme lengde. Med en fil, f.eks. en glassfil, bør du legge inn skarpe kanter. Du kan gjøre neglene dine runde eller rette, akkurat som du liker det.  
    
  • Når du arkiverer neglene, bør du legge hver negle individuelt fra kanten til midten og kun i en retning. Gni aldri frem og tilbake som en sag, ellers kan du skade neglene dine og ødelegge dem.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Skyv krysellappen tilbake. Kutikula er det lille stykket hud på bunnen av neglen. Hvis du ikke presser den tilbake, ser malingen skitten ut. Det er lett å presse på nagelen hvis du suge den før. For dette bør du holde neglene i et par minutter i en bolle med lunkent vann. Deretter tørker du hånd og negler godt og forsiktig presser naglene tilbake med en palisanderpinne for hvert negle.        
 12.  
 13.                  7      Gni neglelakkflasken mellom hendene i 30 sekunder. For det første blir det oppvarmet, og for det andre blir ingrediensene, som fargepigmenter, hvirvlet opp. Ikke rist hetteglasset for å unngå bobler og jevnt å male neglene dine.                  
 14.  
             

    2      Påfør malingen  ,

    
   
 1.                  1      Påfør en klar basecoat. Du bør definitivt bruke en klar basecoat. Det sikrer en jevn overflate, slik at farget maling holder seg bedre. I tillegg sørger basen på at neglen ikke er misfarget av den fargede maling. Basen frakk bør tørke godt før du fortsetter.  
    
  • Når du legger på grunnlaget, trenger du ikke å være for forsiktig. Fordi den er gjennomsiktig, skiller den seg ikke ut når litt av det kommer på huden.
  •  
  • Det finnes to typer grunnlag. Den ene er en såkalt groove filler, som glatter neglene og sikrer en jevn, matt primer. Den andre er en såkalt neglestyrker, som beskytter neglene og gjør dem vokse lenger og mer stabile. Hvis du vil, kan du søke et lag av begge på neglene dine.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Trykk hendene godt på bordet. Ikke bare la henne gå lett. Ellers kan du skjelve eller flytte. Trykk hånden fast på overflaten av bordet, spred fingrene vekk fra hverandre. Start med pekefingeren og fortsett deretter med hvert negle til pekefingeren. Deretter løfter du hånden og legger tommelen på kanten av bordet for å male den.  
    
  • Det spiller ingen rolle om du starter med din dominerende hånd eller ikke. Gjør det som du gjør best. Det er i utgangspunktet vanskeligere å male med den ikke-dominerende hånden, men også her er øvelsen mesteren.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Åpne neglelaket og fjern overflødig maling fra børsten. Å ha riktig mengde maling på børsten er en av de viktigste tingene for perfekt malt nagler. Mal av overflødig maling på innsiden av hetteglasset. Å ha riktig beløp på børsten er en kunst du lærer over tid.  
    
  • Vær oppmerksom på hvilken form penselen har. De fleste pensler pleide å være runde, men det er alltid mer, som er bredere og smigere. Sistnevnte gjør søknaden enklere, og den er mindre av merket.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Påfør en dråpe maling på bunnen av neglen. Plasser børsten i midten av neglen, like over krystallet. Påfør en dråpe (så mye å male hele spiken med det) og forsiktig ta det mot spikens kant.  
    
  • Det er slik profesjonelle skjønnhetspleiere gjør det. Det tar litt tid å få dette gjort, men dette er den enkleste måten å få det beste resultatet på.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Mal neglen med tre penselstreker. Kosmetologer er enige om at den enkleste og reneste måten å male neglen på, er å bruke tre penselstrøk: Legg litt maling på bunnen av neglen og slå lakken i en rett bevegelse opp til kanten. Gå ned en gang til og sveip fargen til venstre i en liten kurve og gjenta den en tredje gang på høyre side.  
    
  • Du bør bruke nok maling til å belegge hele neglen med et tynt lag med maling uten å dyppe børsten i hetteglasset igjen. Hvis du bruker malen for tykk, tar neglene lengre tid å tørke og kan smette ut.
  •  
  • Hvis du gjør sidebørstestrengene, bør du ikke male lakken helt til kanten, men la gossamerkanten være fri. Denne kanten er knapt synlig og du unngår å bruke lakk på fingers hud.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Det første laget av lakk skal tørke godt før det påføres det andre. Nesten alle neglelakkene må påføres to ganger, og noen ganger til og med tre ganger. Det er bedre å bruke flere tynne lag enn en tykk. Resultatet ser bedre ut og smelter ikke så lett. Mellom lagene bør malingen tørke helt. Dette tar vanligvis mellom fem og ti minutter, avhengig av malingen. 
    
  • Påfør det andre laget på samme måte som den første. Vær forsiktig og vær ikke utålmodig. Hvis du jobber for fort, forstyrrer du resultatet. Det andre laget skal også tørke godt. Først da bør du, hvis du vil, bruke et tredje lag.
  •  
  • Som du kan se, tar det litt tid å male neglene riktig. Du bør planlegge en halv time til en time. Derfor bør du lage en matbit til DAVOR, gå på toalettet eller slå på TVen. Dette forhindrer deg i å bli kjedelig mens du venter på at neglene tørker.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Påfør en topplakk. Hvis de to eller tre lagene i malingen er tørre, kan du bruke en fargeløs topplakk. Så du forhindrer maling fra å flakse og sørge for ekstra glans. Påfør topplakken over den fargede maling fra bunn til topp. Til slutt bør du også male den fremspringende neglen fra innsiden. Så du forhindrer maling gni unna der og gir ekstra støtte til lange negler.        
 14.  
 15.                  8      Gjør det rent. Hvis neglene dine er malt og tørt, bør du eliminere mindre ulykker. Dyp en bomullspinne med det beste mulige spissen i neglelakkfjerneren og fjern malingen som har ligget på huden.  
    
  • Arbeid langsomt og forsiktig, ellers risikerer du å glide av og ødelegge malingen på de nymaltte neglene.
  •  
  • Bruk en fersk bomullspinne for hvert spiker, ellers kan du ved et uhell overføre lakkrester til huden.
  •  
         
 16.  
             

    3      Nail Design  ,

    
   
 1.                  1      Bruk neglelakk. Nail klistremerker er veldig enkle å bruke og kommer i en rekke former, farger og design. Du må bare fjerne beskyttelsesfilmen fra den selvklebende overflaten (noen ganger trenger du også litt neglelime) og trykker klistremerket fast på neglen i 10-20 sekunder. Klistremerker med rhinestones, som vist på bildet ovenfor, er svært populære og finnes i mange apotek.  
    
  • Det kan være nyttig å feste klistremerkene med pinsett. Med pinsett, vil klistremerket ikke falle av deg så lett og vil ikke stikke hvor som helst du ikke vil ha det.
  •  
  • Nail klistremerker skal bare brukes på helt tørr lakk.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      La neglene dine glitre. Glitrende negler er også veldig populære. Du kan oppnå denne effekten med kunstig glitter eller sukker. Spred noe av dette på neglene dine hvis topplaget ikke er tørt. Når malingen er tørr, ser det ut til at du har små krystaller på neglene dine - en kul effekt!        
 4.  
 5.                  3      Du kan også prøve ekte neglelakk. Nail art inkluderer ulike design og teknikker. Du trenger en jevn hånd og mye øvelse. Du kan male små prikker med tannpirk eller blomster eller nyanser. Du kan også jobbe med forskjellige farger, og lage unike design - opp til fargegradier og batikoptikk.        
 6.  
 7.                  4      Prøv fargeblokkering. Colorblocking bruker to, tre eller flere kontrasterende malinger til å male kule, geometriske mønstre på negler. For dette skal du bruke en meget fin børste til maling og ikke børsten fra neglelakkflasken.        
 8.  
 9.             5      Fransk manikyr. En fransk manikyr betyr at neglen er malt i en naturlig utseende farge som rosa eller fersken og neglekanten i hvitt. Dette er et veldig edelt utseende, men med litt øvelse kan du selv gjøre det. 
    
  • I motsetning til hva som antas, blir den hvite grensen først påført ved hjelp av et spesielt hvitt lakk som ofte finnes i manikyrsett. I disse Stets er det også vanligvis spesielle limstrimler som limes til neglen for å få en perfekt rett hvit linje. Hvis du har en veldig stabil hånd, kan du gjøre det uten det.
  •  
  • Når spissene påføres og tørkes, kan du påføre en lakk i en naturlig farge og feste alt med en topplakk.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Prøv andre teknikker. Hvis du mestrer grunnleggende teknikker, er det ingen begrensninger for dine ideer. Du kan male hele galakser eller stil neglene dine i leoparddesign. Prøv splatter nagelmetoden, hvor maling er blåst på neglen med et strå - utfør kreativiteten, mulighetene er uendelige.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Se fint for din venn.

Velg riktig bikini.

Legg strandbølger i håret ditt.

Få henna maling ut av håret ditt.

Lag en nederlandsk fletning.

Pierce hans eget brusk.

Glatt krusete eller krøllete hår.

Design klær.

Stram ansiktshuden.

Rengjør øyenvippeutvidelser.

Kjenne Achilles tendonitt.

Bruk Chelsea støvler.

Unngå å brune under overdreven friluftsliv.

Start din egen kosmetikklinje.

Slik spiser du en mager person.

Påfør koronarplaster riktig.

Gjør voks til hårfjerning fra sukker selv.

Finn den perfekte hårfarge for deg.

Vedlikehold permeert hår.

Bruk landets utseende.

Lukt bra.