Home \ omsorg
 

Kjole som en California Girl.

 

Oh, California Girls - temaet for minst en kjent sang av Beach Boys og absolutt en ettertraktet demografisk gruppe. Deres stil er i stor etterspørsel fordi de ser avslappet, lykkelig og søn kysset. Vil du se ut som en California Girl, selv om du ikke kan nyte det gode været der? Her er en veiledning om hvordan du gjør det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Følg en avslappet estetikk. Generelt favoriserer vestkysten stilen et naturlig utseende og ser ikke anstrengt ut. Hvis håret ditt er litt uorganisert, eller neglelakk ikke går med antrekket, så vær ikke bekymret for det - en del av dressing som en Carlia-jente, og opprettholder en avslappet og avslappet holdning til disse tingene.        
 2.  
 3.             2      Frisør håret ditt i et strandutseende. Frisør håret ditt slik at det ser ut som om du bare vender tilbake fra en ettermiddag på stranden, vil øyeblikkelig legge til noe av California til din stil. Her er noen tips om hvordan du gjør det beste. 
    
  • Hvis du ikke har bølget eller krøllet hår av naturen, flett håret med en 3 cm tykk streng til en fransk flette før du legger deg. Løsne flettene og skru opp håret forsiktig med fingrene etter å ha våknet opp (ikke børst det). Bruk dem åpne, festet opp til en rotete knute eller bundet i en løs hestehale. Fullfør stylingen med styling eller lys hårspray
  •  
  • Hvis du har bølget eller krøllet hår, må du vaske dem og la dem lufttørke før du går i dvale. Etter å ha kommet opp, bør du litt med fingrene og bruke litt etterlatt eller krøllkrem. Bruk dem åpne, festet opp til en rotete knute eller bundet i en løs hestehale. Fullfør stylingen med et lett hårspray.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til noen naturlige høydepunkter. Noen menneskers hår blir litt lysere når de bruker mer tid i solen. Påfør disse triksene for å se ut som om du har solet (selv om du ikke gjorde det). 
    
  • For blond, lysebrunt eller rødt hår, bland litt sitronsaft og vann i en sprøyteflaske. Ta noen tråder av topphåret ditt og la dem henge i ansiktet ditt. Fukt med noen dråper vann, hold det noen få inches unna ansiktet og dryss det med sitronblandingen (men ikke så mye som du slår på ansiktet). Tørk deretter med en hårføner ved høyeste varmeinnstilling. Gjør dette en eller to ganger i uken, og du vil snart merke at låsene dine blir lysere.
  •  
  • For mørkbrunt eller svart hår, bland litt tranebærjuice og vann i en sprøyteflaske. Ta noen tråder av topphåret ditt og la dem henge i ansiktet ditt. Soak dem med noen dråper vann, hold dem deretter noen få inches av ansiktet ditt og dryss dem med tranebærblandingen (men ikke så mye som å slå ansiktet ditt). Tørk deretter med en hårføner ved høyeste varmeinnstilling. Gjør dette en eller to ganger i uken, og du vil snart legge merke til at trådene dine blir en mørk rød farge.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli kledd annerledes. California har nesten 40 millioner innbyggere, og i motsetning til det som ofte er skildret og det man forestiller seg, forfølger disse California utallige forskjellige stilarter. Memo til Katy Perry: Ikke hver California Girl bærer ekstreme korte hotpants og bikinier. Men selv om det er vanskelig å generalisere, er det noen forskjeller mellom stilen i San Francisco og L.A.:  
    
  • San Francisco er full av butikker som selger øko-chic og vintage kjoler. Dette betyr at folk nyter resirkulerbarhet og miljøbevissthet samtidig som de beholder noe originalitet. Ifølge TheSFStyle.com er det også noe "praktisk" om klærne som bor i San Francisco, fordi været er uforutsigbart. Tenk deg flere lag, kombinasjonen av gammel og ny og økologisk bevissthet i kombinasjon med en nese for originalitet.
  •  
  • Folket i L.A er heldig (noen kaller det ulykke) for å leve i et nesten konstant varmt klima. Igjen er det mer sannsynlig at enkelte emner forekommer gjentakende enn en dominerende stil forfølges. Ifølge Melissa Cokers uttalelse er overdimensjonerte plagg på mote, akkurat som en "feminin stil med en gutteskikk." Surfkulturen påvirker definitivt mote, selv om det er mer for menn enn kvinner. Folket i L.A. streber etter uformellhet i mote, men en veldig planlagt (og ofte veldig dyr) tilfeldighet. Crazy farger som neon, turkis og fuchsia dominerer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjole i det uformelle utseendet. Ofte ser du stereotypisk California-utseendet på TV som viser at folk har på seg sportswear for aktiviteter som surfing, skøyter eller fotturer. Klærne skal være stilige og stå i veien for bevegelsen, slik at de ikke er brede eller skinnende. Imitere denne silhuetten når du kjøper jeans, gensere eller skjorter. 
    
  • Bruk lag. Morgen tåken i California kan være kjølig når været endres til en varm ettermiddag. Skjerf, hettejakker, cardigans, jakker, strømpebukser og støvler er flotte deler til Zweibellook.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Klær seg om vinteren. Kaliforniere tror det er kaldt ute når temperaturen synker under 15 grader. Det vanlige utseendet på dette været består av knehøye støvler, mørke og tette jeans, en tykk jakke eller en genser og et skjerf.       
 12.  
 13.             7      Beskytt deg mot solen. Dressing som en California Girl betyr ikke å utsette deg for ubeskyttet sol. Bruk alltid solbriller (de vil holde deg fra å knippe øynene dine i et skarpt lys, noe som raskt fører til kråkefot under øynene) og solkrem. Ta det et skritt videre og bruk en lue når du er direkte utsatt for sollys ute. I 20 år vil du se yngre ut enn dine kolleger som ikke gjør det.       
 14.  
 15.             8      Bruk naturlig utseende. Ikke overdriv det når du sminker. Sunn hud, velplukkede øyenbryn og litt rouge er alt du trenger for det naturlige California-utseendet. Hvis du vil ha mer sminke, så ta en lyset dagkrem, i stedet for et tungt dekkende fundament. Hvis du vanligvis lager øynene og leppene dine, så velg den ene eller den andre - bruk enten mascara og en tynn leppebalsam eller en lett, kjedelig leppestift og knapt opprørende øyne.       
 16.  
 17.             9      Vær deg selv. Stilen i California følger ikke noen spesifikke regler, da det handler om å forfølge din egen estetikk. Hold deg til din egen følelse av stil og følg den med en avslappet, selvsikker holdning og du har allerede gjort det.                 
 18.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Få store pomuscles.

Pierce ørehullene igjen.

Lag lipglans fra Vaseline selv.

Bruk en lue.

Få store pomuscles.

Bruk Concealer.

Som en mann barberer kroppshåret.

Vri krøller uten hårspray.

Stil en side pony.

Vedlikehold en navle piercing.

Vedlikehold av klipputvidelser.

Se bra mens du reiser.

Juster båndremmen.

Lag din egen sjampo.

Ta vare på avslappet afrikansk hår.

Armhulen vokser.

Bruk en ansiktsskrubb.

Riktig omsorg for fet hud.

Bruk Make Up med MAC.

Unngå overdreven svette.

Fjern et strykeplaster fra et plagg.