Home \ omsorg
 

Kjole europeisk.

 

Europeere synes å være kjent for sin gode stil, og med god grunn! De har ofte høy kvalitet, klassisk klær som gjør den uformelle amerikanske stilen kjedelig og kjedelig. Enten du planlegger en tur til Europa eller du vil integrere den europeiske stilen i ditt liv i Amerika, kan du begynne med trinn 1 for å finne ut hvordan du gjør det!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg farger og seksjoner  ,

    
   
 1.            1      Velg klare, enkle kutt. Europeisk mote er lett gjenkjent av sine klare, enkle linjer. Kuttet av nesten alle plagg, fra dress til kjole, er ofte rett og ser nesten geometrisk ut. Du bør se etter kjoler som er like enkle i kutt og har rene, elegante linjer.        
 2.  
 3.             2      Bruk godt passende klær. Nord-amerikanerne har en tendens til å ha på seg klær som er for små eller for store, slik at det ser nesten ut som morsomt. Europeere bruker vanligvis klær som passer perfekt til kroppen. Spesielt om sommeren kan noen kvinner velge kjoler som bryter sine kropper, men fremdeles får en ide om deres slanke figur. Du bør også sørge for at du velger godt passende klær. 
    
  • Når europeere kjøper klær som ikke passer rett utenfor baren, lar de dem vanligvis forandre seg. Du bør også gjøre det! En skreddersydd skredder er ikke så dyr som du kanskje tror. Ofte koster det rundt 25 euro eller mindre for å få en del endret.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå slående mønstre. Europeere er ikke så glad i iøynefallende mønstre som vi er. Når de har et mønster på kjoler, er disse mønstrene vanligvis mer detaljerte. De liker tekstur og derfor ser du ofte ting som blonderkjoler og strikkevarer, men mønstre avhenger vanligvis av de rene linjene de vanligvis favoriserer. 
    
  • Du ser noen ganger unntak fra denne regelen om sommeren når blomster, etno og hawaiiske mønstre spiller en rolle (vanligvis på kjoler).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forstå den europeiske fargepaletten. Hver sesong i nesten hvert år vil det være en rekke farger som er i mote og de fleste nye kjoler vil ha farger på denne fargepaletten. Fargene som er fasjonable i Nord-Amerika kan ofte være svært forskjellige fra moderne europeiske farger, da europeerne foretrekker en litt annen fargepalett enn amerikanerne. Vanligvis foretrekker de nøytrale toner med høydepunkter i sterke, dristige farger. 
    
  • For eksempel, svart og smaragdgrønn, beige og lyserød eller marine og hvit.
  •  
  • Du kan se på europeiske mote sider for å se hvilke farger som er bare moderne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velg fargekombinasjoner med sterke kontraster. Fargekombinasjonene som europeerne vanligvis velger, har en sterk kontrast og inkluderer en mørkere og en lysere farge.       
 10.  
 11.             6      Bruk passende farger for sesongen. Nord-amerikanerne har vanligvis de samme fargene hele året. Europeere pleier å tilpasse fargene til sesongen. Det er et subtile tegn, men hvis du vil, kan du gå videre. 
    
  • Vinterfarger er subtile og mer nøytrale toner.
  •  
  • Vårfarger er en blanding av dristige farger og pastellfarger.
  •  
  • Sommerfarger er sterke og glorete.
  •  
  • Fallfarger er jordige og varme.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Do's Styling  ,

    
   
 1.             1      Match brikkene til din nåværende antrekk. Dette er det beste utgangspunktet. Amerikanerne har en tendens til å kle seg dårlig og har en tendens til å bekymre seg mindre om hvordan man skal kle seg. Europeisk mote tar på seg flere og flere amerikanske stilarter, fra å snakke til skjorter med logoer eller universitetsemblemmer, så det du vil gjenkjenne som amerikanere i disse dager er bare et uaktsomt utseende. Match skoene og vesken, velg en farget topp som passer til fargene på buksene dine, og til og med tenk på hva antrekket ser ut som totalt.       
 2.  
 3.             2      Kle litt mer elegant enn vanlig. Dette er en annen hovedindikator for europeisk vs amerikansk stil (og en som ikke har endret seg på grunn av populariteten til amerikanske stilarter). Europeerne kle seg ganske pent og vil sikkert aldri bli fanget i joggingbukser eller gensere utenfor sitt hjem. Kle opp litt mer elegant enn du tror du burde, så vil du sannsynligvis komme svært nær den europeiske stilen.       
 4.  
 5.             3      Bare hold den. Europeere bærer enkle antrekk. De er ganske sjenert bort fra det lagdelte ser at amerikanerne liker så mye. Begrens ditt tilbehør, lag og legg isteden på enkle antrekk.       
 6.  
 7.             4      Bruk jeans. Det er en myte at europeerne ikke bruker jeans. De gjør det. Du velger jeans i middels farge i stedet for oss, men generelt er hver farge bra. Foreløpig er glattete jeans veldig populære i Europa, og du finner dem ganske enkelt i USA. 
    
  • Skinny jeans er ofte kombinert med løst passende, lengre topper og støvler eller flate sko.
  •  
  • Ikke bruk khakis. Når europeerne bruker lyse bukser, velger de vanligvis jeans i hvitt eller beige, eller de bærer klærbukser, i stedet for grov klut som amerikanerne foretrekker. Det er ikke et fortegnstegn, så vær så bekymret hvis du foretrekker å bære din khakis.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Velg riktig type bukser. Europeere generelt unngå bukser flared. Selv bukser med hull eller sprekker utgjør en veldig amerikansk stil, selv om dette utseendet bare er moderne i Europa.       
 10.  
 11.             6      Bruk flere skjørt og kjoler. Kvinner i Europa har på seg kjoler og kjoler oftere enn amerikanske kvinner, så de er ikke redd for å ta på seg disse girske delene. La maxi kjole i skapet (denne stilen er veldig amerikansk) og i stedet ha på seg korte kjoler med strømpebukser.       
 12.  
 13.             7      Velg subtile tilbehør. Classic er trikset. Unngå alt som ser eksternt ostlikt, stort, galt eller pretensiøst til enhver pris. Velg diskret tilbehør for å fullføre antrekkene dine. Prøv å bli med diskrete deler. Bortsett fra det, skjerf, fine hatter, halskjeder og andre fine smykker er fine. Hvis du reiser, ikke bære en stor ryggsekk i turiststil med deg. Bruk en skulderveske, LeSportsac-veske, en messenger bag, en skinnsekk eller noe sånt.       
 14.  
 15.             8      Bruk flate, elegante sko. Mens forretningskvinne og kvinner over 30 definitivt har på seg høye hæler (spesielt franskmennene), er flat sko klart foretrukket av den yngre generasjonen. Oxford sko er et vanlig alternativ for begge kjønn. 
    
  • Den mest populære sko blant tenåringer og folk i 20-årene er imidlertid generelt Converse All Star. Ikke vær redd for at dine enkle favorittsko vil utsette deg. Selv gangsta-stil overdimensjonert sneaker er nå fasjonabel blant tenåringer i Europa.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Gjør ikke styling  ,

    
   
 1.             1      Unngå universitetet og logostilen. Kjenner du disse skjortene med vintage-stiltekster eller -trykk som gjør at de ser ut som om de er fra sportsgruppen på et imaginært universitet? Dette er en veldig amerikansk stil. Unngå ham hvis du vil kle på europeisk. 
    
  • Akkurat nå er disse utskriftene moderne (samt annen amerikansk mote).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå tradisjonelt kutt T-skjorter. Den tradisjonelle, vanlige T-skjorten er en klassisk amerikansk stil. Selv europeere bærer T-skjorter, men disse er vanligvis litt finere. Ofte vil de ha en løsere, bedre kutt, kortere ermer og v-hals.       
 4.  
 5.             3      Ikke bruk klær med hull eller sprekker. Alle plagg med dekorative tårer eller hull er en referanse til amerikansk mote. Selv om de bare begynner å være fasjonable i Europa, tolkes de generelt som en dårlig stil og bør unngås.       
 6.  
 7.             4      Ikke bruk klær med flekker. Syrevask og spesielt flekkete jeans betraktes som svært amerikanske stiler. De også bør unngås.       
 8.  
 9.             5      La genseren gå. For europeere brukes gensere til å bli brukt i huset eller under sport. Det er det. Du vil ikke se mange europeere gjøre sin helg shopping i gensere. Selv de stadig mer populære amerikanske stilene har ført til ingen endring i bruk av svært uformelle klær som gensere, pyjamas og yoga klær.       
 10.  
             

  Del 4      Få inspirasjon  ,

    
   
 1.             1      Les de europeiske utgavene av motemagasiner. De fleste europeere bruker de samme motemagasinene som vi gjør, som Vogue eller Cosmo, men de har egne utgaver. Abonner på ett av disse magasinene hvis du vil holde deg oppdatert med den nyeste mote i Europa.       
 2.  
 3.             2      Ta en titt på europeiske moteblogger. Det finnes en rekke flotte europeiske moteblogger som du kan følge hvis du ønsker å få inspirasjon til din neste antrekk. Noen eksempler er: 
    
  • http://bekleidung.net/
  •  
  • http://www.josieloves.de/
  •  
  • http://www.thecherryblossomgirl.com/
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se på europeiske motebutikker. Du kan også sjekke ut nettsidene til store europeiske butikker. Noen butikker har selv filialer i USA hvor du kan kjøpe dekkene (det samme klær selges i USA som i Europa). Zara, H & M og Kookai er de mest populære butikkene for folk under 35 år. Zara tilbyr også klær som er elegante nok til over 35 år.       
 6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

              
Omsorg populær:
Skjul tungen piercing.

Vedlikehold en brystvorte piercing.

Hår som Selena Gomez.

Vaginal lavage.

Slå av poser under øynene.

Finn en matchende neglelakkfarge.

Finn den perfekte hårfarge for deg.

Finn en matchende neglelakkfarge.

Bruk en denim vest.

Skygge en tatovering.

Tørt hår med et håndkle.

Vok hår i en uke.

Glatt en syntetisk parykk.

Velg riktig bikini.

Klær seg smart.

Spred mandelolje i håret ditt.

Gjør en hånd skille deg selv.

Påfør ansiktsmasker riktig.

Søt skåret ut en T skjorte.

Bruk et krøllejern.

Skjul leppepiercing.