Home \ omsorg
 

Fest et slips med en halv Windsor knute.

 

Et alternativ til knuten "four in hand" knuten er "Half Windsor" knuten. Knuten er høyere, ligner en trekant, og betraktes som mer elegant enn den "fire i hånden" knuten (men ikke så posh som Windsor knuten). De fleste menn foretrekker halvparten av Windsor knuten fordi han ikke er så feit. Fortsett å lese hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du knytter en halv Windsor knute.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Se i speilet og legg slipset rundt nakken. Den brede enden bør i utgangspunktet være 25 til 30 cm lengre enn den smale enden.       
 2.  
 3.                  2      Legg den brede enden rundt den smale enden. Sett den brede enden over den smale enden, sett den bak den og danner en løkke.        
 4.  
 5.                  3      Sett den brede enden i nakkesløyfen. Løft den brede enden foran kroppen din, vri den rundt og legg den mellom slips og krage.        
 6.  
 7.                  4      Gå over den smale enden med den brede enden. Dra den fremover og gå fra høyre til venstre over den smale enden.        
 8.  
 9.                  5      Trekk den brede enden opp gjennom løkken.        
 10.  
 11.                  6      Fullfør noden. Trekk den brede enden ned gjennom knuten på forsiden av slipsen. Stram knuten og juster knuten slik at den ser symmetrisk ut.        
 12.  
 13.                  7      Juster slipsen. Stram dem tett rundt kragen ved å trekke på den smale enden, som nå skal skjules bak den brede enden. Hvis slipsen din har en sløyfe på baksiden av den brede enden, trekker du den smale enden slik at den ikke "kikker ut" bak den brede enden.                  
 14.  
             

Tips .

             
Omsorg populær:
Jordan wear.

Bruk bootcut jeans.

Bukser blekemiddel.

La oss stikke den første tatoveringen.

Velg riktig leppestift.

Se utrolig bra ut.

Pierce øredobber selv.

Fjern hudormer på nesen din.

Fjern en toppknute.

Føl deg og oppfør deg som en dronning.

Fjern kunstige fingernegler.

Velg et antrekk.

Velg et ansikts lotion.

Farg håret selv.

Forhindre sviktet i øyenbrynene dine.

Farger hår med matfarging.

Bruk et skjørt om vinteren.

Hudpleie med grønn te.

Forbedre hårveksten.

Noen få triks for vakkert hår.

Gjør deg selv en balsam.