Home \ omsorg
 

Bruk en pimpstein.

 

Pimpsten danner når lav lava blander seg med vann og hardner, og danner et porøst materiale som er perfekt for tørking av tørr hud. Stenen har en gnisterflate som forsiktig glatter huden uten å skrape den. Neste gang hælene eller albuene er tørre og sprukne, kan du exfoliere dem med en pimpstein for et jevnt og sunt utseende.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Skal med en pimpsten  ,

    
   
 1.            1      Bør din herdede hud i varmt vann. Den vanligste kroppsdelen for å exfoliere med pimpsten er føttene. Hælene har en tendens til å danne et lag med hard, ringete hud som kan bli sprukket eller skrapete. Elbuene dine er et annet område som kan dra nytte av en skrubbe. Sug det herdede området i varmt vann i omtrent fem minutter for å myke huden.  
    
  • Hvis du jobber med føttene, kan du fylle en bolle med varmt vann og bade dine føtter i bollen.
  •  
  • For andre deler av kroppen, er den enkleste måten å gjøre det på å bruke pimpsten i dusjen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vent til tørr hud mykner. Huden blir lettere å fjerne hvis den er myk og smidig. Føl huden din etter noen minutter med å bade. Hvis det fortsatt føles tøft, vent noen minutter lenger (og oppvarmet vannet om nødvendig). Når det er mykt, er huden din klar til å bruke pimpstenen.       
 4.  
 5.             3      Fukt steinen. Soaking steinen vil hjelpe det å glide over huden din lettere enn å skrape den. Hold steinen under rennende vann eller dypp det i vannet hvor du bader huden din for å fukte den grundig.       
 6.  
 7.             4      Gni forsiktig over det herdede området. Påfør en sirkulær bevegelse for å gni den døde huden med pimpstenen. Hvis huden er myk, bør den begynne å skrelle av. Fortsett til den døde huden har blitt fjernet og den friske, smidig huden under kommer opp. 
    
  • Ikke trykk for hardt. Et lite trykk er nok; La overflaten av steinen gjøre arbeidet.
  •  
  • Når du jobber med føttene, fokuser på dine hæler, sidene av tærne og andre områder hvor tørr hud har en tendens til å samle seg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skyll og gjenta prosessen. Skyll den døde huden og se om du må fortsette. Hvis du fortsatt finner noen død hud, behandle området med pimpsten igjen. Fortsett med steinen på området til du er fornøyd med resultatet. 
    
  • Da pimpsen blir litt slitt gjennom bruk, må du kanskje skru den over for å få en frisk overflate for å exfoliere huden din.
  •  
  • Skyll pimpsten ofte for å holde overflaten ren og effektiv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tørk hud og krem. Ta et håndkle og tørk huden din tørr når du er ferdig. Dekk området med en olje eller krem ​​for å forhindre at den tørker ut for fort. Din tidligere herdede hud skal nå være myk, smidig og strålende. 
    
  • Kokosolje, mandelolje eller body lotion vil alle være velegnet til å gi næring til huden din etter å ha brukt pimpstenen.
  •  
  • Gjenta behandlingen så ofte som nødvendig for å holde huden i god form.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Å ta vare på en pimpsten  ,

    
   
 1.             1      Skrub det opp etter bruk. Død hud vil akkumulere ved bruk i porene, så du bør rense steinen etter bruk. Bruk en skrubbe for å skrubbe steinen mens du holder den under rennende vann. Legg til en liten såpe for å rengjøre steinen riktig. Så din stein vil være ren og klar til neste søknad, hvis du trenger det.       
 2.  
 3.             2      La det tørke helt. Legg pimpsen på et tørt sted slik at det ikke holder seg fuktig mellom applikasjonene. Noen pimpstein er tilgjengelige med festet streng, som du kan henge stenen til å tørke. Hvis du lar steinen våt, kan det føre til bakteriell vekst i porene, noe som gjør at det ikke lenger er trygt å bruke.       
 4.  
 5.             3      Kok det om nødvendig. Du bør gjerne rengjøre steinen grundig for å sikre at den ikke inneholder noen bakterier. Ta en liten gryte med vann til koking, legg til steinen og lag i fem minutter. Bruk tanger for å fjerne steinen fra vannet og la den tørke helt før du rydder den opp. 
    
  • Hvis du bruker steinen ofte, koker den ut hver annen uke for å sikre at den holder seg ren.
  •  
  • Hvis du har brukt steinen til å rengjøre en skitten overflate, kan du legge til en målekopp med blekemiddel til vannet for å sikre at alle bakteriene blir drept.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bytt steinen når den er slitt ut. Pimpsten er en myk stein som kan slites ut etter at du har brukt den en stund. Hvis det blir for lite for deg å bruke det enkelt, eller hvis overflaten blir for jevn for å være effektiv, kaste den bort og få en ny. Pimpstein er billige og finnes i alle butikker som selger toalettsaker.       
 8.  
             

  Del 3      Oppdag andre applikasjoner  ,

    
   
 1.             1      Bruk den til hårfjerning. Gamle greker brukte det til å fjerne kroppshår og noen bruker det fortsatt til dette formålet. Pimpsten er en mild, naturlig hårfjerner. Våt huden din i vannet eller i dusjen til den er varm og myk. Fukt pimpsteinen og gnid deretter i milde, sirkulære bevegelser over huden din. Innen 30 sekunder vil området du gnidd av, være hårfritt. 
    
  • Effekter av pimpsten ligner på barbering. Håret fjernes nær huden i stedet for å bli trukket ut.  
  •  
  • Hårfjerning med pimpstein bør ikke være smertefullt. Hvis du føler smerte, vær forsiktig så du ikke presser for hardt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk den til å fjerne knuter fra klær. Den myke, porøse overflaten er perfekt for å fjerne knuter og lint fra plagg. Hvis du har en genser som du vil oppgradere, legg den på en flat overflate. Grate i en sirkulær bevegelse med en tørr pimpstein over knuterne. Ikke trykk for hardt, da du ikke vil skade fibrene i plagget; Et forsiktig trykk er nok til å raskt fjerne nodulene.       
 4.  
 5.             3      Bruk den til å vaske toalettet. Pimpsten kan også brukes til å fjerne kobberringer rundt innsiden av toalettet. Begynn med å sette på et par ikke-sprø rengjøringshansker. Deretter gni bare pimpstenen over ringen med en skrubbebevegelse. Gjenta dette til ringen har forsvunnet.  
    
  • For stædige flekker kan du bruke steinen i kombinasjon med en toaletter.
  •  
  • Pass på at du bruker separate steiner til toalettet og kroppen. Ikke bruk samme stein til begge formål.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                  
Omsorg populær:
Slik bytter du nesepiercingene rent og trygt.

Kutt en underskrift for kvinner.

Legg strandbølger i håret ditt.

Påfør stor sminke for brune øyne.

Bytt et klokkeslett.

Frisør en bananbunne.

Se så godt som mulig.

Tame krøllete hår.

Gjør høydepunktene dine selv.

Gjør doble franske fletninger.

Anerkjenn en falsk Gucci belte.

Håndtering av smerte mens du tatoverer.

Lag et sminke sett.

Stil en side pony.

Ikke slikk leppene dine.

Finn riktig skostørrelse for høye hæler.

Endre øyefarge naturlig.

Rett klær på høsten.

Lag en fransk fletning.

Styling Pin Up Frisyrer.

Få glatte ben uten barbering.