Home \ omsorg
 

Glatt huden.

 

Hudutjevning kan forbedre hudens struktur og lette hudtonen din. For å rette huden din, kan du bruke en ferdigkjøpt skrubbe eller lage selvrensende rengjøringsmiddel. Påfør det på hele huden, men spesielt på tøffe områder som hæl eller knær. Når du er ferdig, har du frisk, ny hud.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få huden din i toppform  ,

    
   
 1.            1      Øk vanninntaket før utjevning. Det er viktig at huden din er så hydrert og sunn som mulig når du starter utjevningsprosessen. Øk vanninntaket for å hjelpe deg med dette. Målet er å drikke mellom ti og tolv glass vann om dagen. Begynn om en uke før din planlagte utjevning.       
 2.  
 3.             2      Spis mat som er høy i vitamin A og E. Vitamin A og E kan hjelpe din generelle hudhelse. Spis ting som hvetekim, soya, nøtter, egg og gule, oransje og mørkegrønne grønnsaker mens du jobber med hudutjevning. Dette hjelper huden din til å tolerere utjevning godt.        
 4.  
 5.             3      Bruk daglig fuktighetskrem. For å holde huden frisk (og for å redusere tegn på slitasje eller aldring), er det viktig å fukte det umiddelbart etter dusjing eller bading hver dag. Dette bidrar til å holde huden myk og optimal for utjevning. Sørg for å bruke en kroppsolje eller hudlotion anbefalt daglig av dermatologer. Prøv ett av følgende hvis du foretrekker noe mindre behandlet: 
    
  • Olivenolje
  •  
  • Kokosolje
  •  
  • Sheasmør
  •  
         
 6.  
 7.             4      La såpen av. Såpe er alkalisk og kan forårsake irritasjon, flak og sprekker spesielt på sensitiv hud. Unngå såpe når du forbereder huden din for skrubbingen. I stedet bruker du såpefrie rengjøringsmidler eller skyll bare uønsket smuss med vann.                  
 8.  
             

    2      Velg en skrubbe  ,

    
   
 1.             1      Velg en klargjort skrubbe. Du kan kjøpe en hudskrubbe fra en skjønnhetspleie eller på nettet. Forkjøpte scrubs pleier å være dyre og kan ikke være egnet for alle hudtoner. Men de kan spare deg for å lage en selv. 
    
  • Noen skrubber kan irritere noen hudtyper. Prøv derfor å få et utvalg først og test det på et lite område av huden for å sikre at du svarer riktig. Prøv en annen peeling eller lag en av naturlige ingredienser selv hvis du reagerer dårlig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv en brusskål. Bland soda i like deler med vanlig ansiktsrenser for å lage en brusskål. Det naturlige kornet i bruset bidrar til å fjerne døde hudceller og forny og glatt huden din. Bruk nok brus / ansiktsrens til å danne en tykk pasta som kan brukes på hele kroppen din.        
 4.  
 5.             3      Bruk havsalt, olivenolje, sitronsaft og lavendelolje. Bland 4 ss salt med to spiseskjeer olivenolje, en spiseskje sitronsaft og en halv ss lavendelolje. Denne blandingen kan bidra til å rense huden og har også en behagelig lukt.  
    
  • Unngå bruk av denne blandingen hvis huden din er følsom for essensielle oljer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bland brunt sukker med jojobaolje. Bland 250 ml brunt sukker med 125 ml jojobaolje. Legg til en spiseskje appelsinjuice og fem kapsler av vitamin E. Denne blandingen er flott hvis huden din er tørr fordi jojobaolje er en naturlig fuktighetskrem.        
 8.  
 9.             5      Prøv en blanding av epler og sukker. Bland to spiseskjeer med granulert og brunt sukker sammen. Deretter legger du til en spiseskje applesaus og en kvart teskje kanel. Epler er en god kilde til vitamin A og B, som er bra for huden dins helse.        
 10.  
             

    3      Påfør skrubbe  ,

    
   
 1.             1      Åpne porene dine med et varmt bad. Før du påfører huden din, skal du ha et fint bad. Dette vil hjelpe deg å slappe av og åpne porene dine. Dette vil tillate at huden din blir riktig renset og glatt.  
    
  • Det er ingen presis tidsramme for å bo i badekaret, men 20 minutter skal være tilstrekkelig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg skrubbe på ansiktet ditt. Dekk skrubbe i ansiktet ditt med fokus på kinnene, haken og nesen. Gni skrubben i ansiktet med fingrene i sirkulære bevegelser til den er jevnt fordelt. Skyll ansiktet med varmt vann før du fortsetter.       
 4.  
 5.             3      Peele grove flekker med pimpstein. Før du bruker skrubbe til tøffe områder, fjerner du ringer og døde hudceller. Dette kan gjøres ved hjelp av en pimpstein, som du kan kjøpe i de fleste varehus. Gni forsiktig av grove flekker med steinen, som hæl og albuer. Påfør nok trykk for å fjerne hornhinnen og grov hud, men ikke så mye at det gjør vondt.        
 6.  
 7.             4      Påfør skrubben i milde, sirkulære bevegelser over hele kroppen din. Du bør sørge for at hele huden er målrettet under hudutjevningsprosessen. Arbeid peeling på hele kroppen inn i huden din. Det kan bidra til å bevege deg fra hode til fot eller omvendt. Påfør noe trykk på dine sirkulære bevegelser slik at du kan løfte av død hud. Men ikke trykk så hardt at det gjør vondt.  
    
  • Unngå hudfjerning hvis du har områder av kroppen som er spesielt følsomme.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Behandle tøffe områder. Gå tilbake til stedene du tidligere har behandlet med pimpstenen, etter at du har fullstendig glattet kroppen din. Påfør litt mer peeling, bare for å glatte og fukte huden litt mer. Grove områder har en tendens til å kreve litt mer omsorg under hudutjevningsprosessen.        
 10.  
 11.             6      Skyll av peeling. Du kan skylle det med varmt vann i badekaret eller under dusjen. Pass på at du får alle merkene for å peeling av huden din. Forsiktig klapp kroppen din med et håndkle når du er ferdig.        
 12.  
 13.             7      Tilfør kroppen din med fuktighet. En hudskrubbe kan bidra til å fjerne døde hudceller, men det kan føre til at huden din føles litt tørr etterpå. Etter hudutjevning, bruk din vanlige fuktighetskrem på hele kroppen.  
    
  • Bruk etter eksfoliering hvis du har spesielle fuktighetskremprodukter, for eksempel ansikt og føtter.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Glatt huden din bare en eller to ganger i uken. Siden hudutjevning er en intens form for peeling, bør den ikke gjøres hver dag. Det anbefales vanligvis å ha en peeling bare en eller to ganger, og bare en gang i uken for sensitiv hud. Derfor er det ikke en dårlig ide å glatte huden din bare en gang i uka. Hold denne frekvensen hvis huden din reagerer negativt på peeling.       
 16.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Omsorg populær:
Hår styling som en bue.

Legg ansiktsmasken ut av egg.

Lag en vill frisyre.

Kombiner farger.

Gjør henna til bruk på huden.

Kjole europeisk.

Behandle fet hud.

Kjole som en stjerne.

Stretch støvler.

Braiding en fransk kaskadepot.

Når en mann kutter en ponni.

Styling krøller av krusete krøller.

Fjern toner fra hår.

Redraw dreadlocks.

Lag en aloe vera ansiktsmaske.

I hvilken som helst hårtype uten bruk av produkter gjør dreadlocks.

Hårete bølger er styling.

Hva skal ha på å se bra ut (for jenter).

Farger rødt hår med naturlige produkter.

La blå øyne skinne.

Lag en enkel hestehale.