Home \ omsorg
 

Smil for bilder.

 

Regel nummer ett smiler for bilder: ikke si ost. Når du danner en lang "jeg" strekker du leppene dine til et unaturlig smil. Det er bedre å si ord som slutter i "a", som "panda" eller "ara". Hvis du vil ha mer informasjon om dette og andre triks, hvordan lage et fint, ekte smil når utløseren klikker, les videre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Øv din stilling  ,

    
   
 1.            1      Smil med øynene dine. Når det gjelder å smilte på bilder, er det verste hinderet et blits eller et sted: du ser bare tenner, ikke øyne. For å få smilet ditt til å se autentisk, må du ta øynene dine inn i spillet og smil med øynene dine. Det er alltid skikkelig å smile med øynene dine, fordi det er veldig vanskelig å spenne musklene rundt øynene dine, med mindre du virkelig har noe å smile om.  
    
  • Se på forskjellen i speilet. Ser du hvor mye mindre glad du ser når øynene dine ikke er involvert?
  •  
  • Når du smiler for et bilde, "late som å smile på noen du liker". Øynene dine vil smile og smilet ditt vil se veldig fint ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vis noen tenner. Du trenger ikke nødvendigvis å smile bredt, men å vise noen tenner i smilet ditt vil lyse opp ansiktet ditt. Vis bare de øvre tennene i stedet for å smile så bredt at alle tennene dine blir utsatt. Hvis du foretrekker et lukket munn smil, er det greit - men du vil nok se mer alvorlig ut enn noen andre i bildet.        
 4.  
 5.             3      Finn den beste vinkelen. Ser rett ut i kameraet, er ikke den flatterende pose for de fleste. Ansiktet ditt blir flattere, og du kan se litt forvrengt i bildet. Sett i stedet ditt vakre ansikt ved å snu hodet litt til siden. Hvis du har en såkalt "god" side - en side som gjør at ansiktsfunksjonene dine ser finere ut - legg denne siden i kameraet.  
    
  • Å holde ansiktet ditt i en vinkel mot kameraet, kan gjøre bildet mer morsomt, men det kan se ut som om du overdriver det. Ansiktet ditt skal vippes i naturlig vinkel.
  •  
  • Stille litt under kameraet hvis det er mulig, slik at det peker litt ned i stedet for opp.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold ansiktet ditt med kameraet. Når du beveger haken din, ser ansiktet ditt forvrengt. Hvis du vipper hodet opp og holder haken din ute, ser det ut til at du vil gjemme en dobbel hake. Den mest naturlige stillingen for ansiktet ditt er å holde det nivå med kameraet som om du hadde en samtale med det.        
 8.  
 9.             5      Si et ord som slutter med "ah". Fotografer liker å kalle sine modeller ostlikt, men dette fører til "osteiske" bilder av to grunner: Først strekker "Iiih" lyden munnen til et unaturlig falskt smil. På den annen side ser ikke smilet ditt ut når du ikke er veldig glad, og de fleste over 8 år føler seg irritert når noen spør dem om å si "ost". Løsningen? Tenk på noe du liker og det ender i "ah". Når du sier "ah," dine lepper danner et mer naturlig smil. Å gjøre begge på samme tid, hjelper deg med å få det vakreste uttrykket som er mulig.  
    
  • Hvis du for eksempel liker en person som heter Elia, tenk på ham og si navnet hans når det er på tide å smile for kameraet. Enhver annen person, sted eller ting fungerer også, så lenge det får deg til å smile, hvis du tenker på det.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Forfriskende smilet  ,

    
   
 1.             1      Sørg for god munnhygiene. Du får bare et godt smil når du føler deg trygg. Hvis tennene dine ikke er rene, vil du ikke vise dem til verden. Pensle tennene og tynn og få tennene dine til å rengjøre jevnlig for å være så strålende og vakker som mulig.        
 2.  
 3.             2      Lys opp tennene dine med lysere. Hvis tennene dine er gule eller misfarget, kan du føle deg tryggere når du bleker dem. Du trenger ikke å gjennomgå dyr behandling. Du kan lette smilet ditt om noen få minutter med naturlige teknikker. Slik fungerer det:  
    
  • Skyll tennene med hydrogenperoksid. Dette er en trygg, naturlig blekemiddel som gjør tennene dine litt tenner lettere.
  •  
  • Pensle tennene med natron. Gi litt på tannbørsten, eller lim en panne med natron og vann, og puss av. Ikke gjør dette ofte, ellers kan det fjerne emaljen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk leppestift som gjør tennene dine hvite. Visse leppestifttoner reduserer tennene i tennene og gjør dem lettere og hvitere. Du kan forskjønne smilet ditt med en av disse nyanser før bildet tas:  
    
  • Jordbærrød: Dette danner en høy kontrast til tennene, så de skiller seg ut. ,
  •  
  • Blå undertoner: De spiller ned gulen i tennene.
  •  
  • Unngå leppestift med oransje og gule toner. Disse bringer ut den gule og gjør ditt smil skyer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Våt leppene dine. Smilende med skjellete eller hakkede lepper kan være pinlig og føre til et unflattering bilde. Skall leppene dine med en ansiktsskall og bruk leppebalsam eller glans for å holde den i god form. Når det er på tide å smile, trenger du ikke å bekymre deg for hvordan leppene dine ser ut.        
 8.  
 9.             5      Bruk forskjellig sminke for å fremheve smilet ditt. Primer, rødme og tynnkrem kan skape en kontrast til smilet ditt og gjøre det enda mer fargerikt. Velg nyanser som passer best til hudtonen din. Tennene dine ser hvitere ut når du bruker en mørkere sminke som ser ut som solbrun.        
 10.  
 11.             6      Vær trygg. Smilende handler ikke om å se perfekt, det handler om å være lykkelig og selvsikker. Ditt smil ser vakrere ut når ansiktet ditt uttrykker tillit og avslapning. Hvis du bekymrer deg for mye om utseendet ditt, kan du ende opp med å bli stresset eller forstyrret. Bare husk å slappe av og ha lykkelige tanker, og du vil bli belønnet med et bilde som fanger ditt beste.        
 12.  
             

    3      Håndtering av vanskelige situasjoner  ,

    
   
 1.             1      Øv i speilet. Hvis du har en hendelse mens bildene blir tatt, og du er redd for at bildene dine kan se stive ut, ta deg tid til å trene smilet ditt på forhånd. Se i speilet og se etter den beste vinkelen og riktig mengde tenner. Ikke glem å smile med øynene dine også. Hvis du finner et smil som gleder deg, bør du huske hvordan det føles på ansiktet ditt, slik at du kan gjenskape det bevisst.        
 2.  
 3.             2      Føler et ekte smil. Hvis du er bekymret for at utseendet på ansiktet ditt ser feil ut, så se etter neste gang hvordan det føles når ansiktet ditt blir et ekte smil - som når noen får deg til å le eller deg ler på din favoritt komedie Spør deg selv følgende spørsmål for å hjelpe deg med å huske hva et ekte smil føles som:  
    
  • Hvilke følelser kommer inn i hodet ditt når hjernen din gjør et virkelig smil? Prøv å reprodusere dette foran et kamera.
  •  
  • Hvilken stilling tar ansiktet ditt naturlig? Hvis mulig, ta en titt i speilet og gjør et mentalt notat av hva ditt virkelige smil ser ut. Når det er på tide å ta bildet, prøv å reprodusere ansiktsposisjonen som kommer til når du legger på det mest vinnende smilet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Blinker før smilet. Hvis øynene dine ofte er halvt lukkede i bilder, prøv et lite triks for å holde øynene åpne og varslede. Like før fotografen tar bildet, blinker for en helt sekund eller to før du åpner øynene dine og smiler. Da trenger du ikke å blinke når blitsen brenner.        
 6.  
 7.             4      Våt tennene dine før du smiler. Hvis tennene er litt kjedelige, kan du prøve et lite triks som ikke krever noen forberedelser: like før du smiler, kan du skyve tungen over tennene for å fukte det. Tenner som skinner litt skinner mer enn tørre tenner. Skinnet gjør ikke smilet ditt kjedelig. Noen make-up-artister anbefaler at du gni litt vaselin på tennene sine for å få dem til å se jevne og skinnende under bildesesjonen.        
 8.  
 9.             5      Ikke tenk for mye om hvordan du ser ut. Når du tenker på ditt utseende, kan du se negative følelser i smilet ditt. Du vil se spent og stresset i stedet for naturlig og glad. Neste gang du utgjør et kamera, ignorerer fotografens forespørsel om å si ost og gå til ditt eget "lykkelige sted". I stedet for å tenke på hvor forferdelig ansiktet ditt må se, tenk på noe som gjør at du smiler. Du vil se dine positive følelser, og de vil lette smilet ditt.        
 10.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Behandle sprukne hæl.

Overbevise foreldrene om at de gir håret fargetillatelse.

Glatt eller krølle håret forsiktig.

Behandle korn.

Gjør henna til bruk på huden.

Gjør håret sunt og raskt.

Rengjør tilstoppede porene.

Fjern dame skjegg.

Få et pent ansikt.

Slå av jeans.

Vær rødhåret.

Få din mustache i form.

Fletting av en sidefletting.

Reparer squeaky sko.

Med pimpstein kroppshår overalt.

Går gjennom som en kvinne.

Påfør blegemiddel på ansiktet.

Slip en hårbue.

Gjør høydepunktene dine selv.

Vedlikehold av hår med olje.

Velg yoga bukser.