Home \ omsorg
 

Boksflettflett.

 

Box Braids kan gi deg den bohemske elegante du alltid har ønsket og gjør hverdagen styling mye enklere. Det kan være veldig dyrt å gjøre den slags fletning i skjønnhetssalongen. Det er også mulig å lage denne frisyren hjemme ved å inkorporere kunstig hår til din egen med litt tålmodighet. Så du får vakre Box Braids på kort tid.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered håret til fletting  ,

    
   
 1.            1      Vask håret og skyll det i. Først vasker håret med vanlig sjampo i dusjen eller badekaret. Påfør deretter litt fuktighetsgivende balsam, slik at håret ikke blir for krøllet når det tørkes.  
    
  • Bruk et balsam som forblir i håret når håret ditt er utsatt for frizz.
  •  
  • Du må også vaske og skylle håret ditt når du bruker hårforlengelser, fordi bare da vil forlengelsene holde seg ordentlig i naturlig hår.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fjern håret ditt med en kam. La håret tørke helt når det er glatt og fint. Bruk deretter en brede tannkamme for å fjerne forsiktig burr og knuter. Start på tipsene og arbeid deg opp på strengen, forsiktig kamme knuter og burdock. Ikke dra eller ta på håret ditt for mye fordi du ikke vil ha håret til å bryte eller rive. Fjern så mange burs som du kan, slik at håret ditt er lett å flette.        
 4.  
 5.             3      Tilstand håret ditt når det er veldig frizzy. Påfør en varmevernspray eller gel før. Bruk deretter en børste til å tørke håret ditt i seksjoner. Dette gjør det lettere å dele håret i seksjoner når fletting. Dette gjelder spesielt for veldig krøllete hår.  
    
  • Hvis hårføneren har en børste eller stavfeste, kan du bruke den.
  •  
  • Du kan også bruke et flatt jern hvis du foretrekker det. Men husk å påføre en varmebeskyttelse på forhånd.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp tipsene når de er splittede eller tørre. Hvis hårtrådene dine føles tørre for berøring, hvis du gni dem eller hvis de ser flat og skummelt ut, bør du trimme dem forsiktig. Dette vil forhindre at endene av flettene ser ut som tørr og krøllete. I tillegg varer fletningene også lenger.  
    
  • Tips til kutting er spesielt viktig når du bruker kunstig hår til boksflettene, siden kunstig hår forblir bedre på nykuttede, rene ender.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Delt håret i fire boksformede seksjoner med en brede tannkamme. Tegn et toppunkt i midten fra pannen til nakken og en annen fra øre til øre. La den første delen du vil jobbe som den er. Pass på at seksjonene er i samme størrelse med en klar, rett linje i hodebunnen, og skape en boksform. Ta tre store hårnål for å presse de resterende tre seksjonene ut av veien.  
    
  • Pass på at håret ditt er delt inn i like deler. Det kan hende du må gjøre visse seksjoner foran et speil for å få bedre følelse av formen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Påfør en fuktighetsgivende gel eller krem ​​for å unngå frizz. Påfør denne krem ​​eller gel med hendene og gni produktet godt inn i hårtrådene. Dette bidrar til å holde endene fuktige og redusere frizz slik at kunstig hår går bedre inn i det naturlige.  
    
  • Fuktighetskrem for hår finnes i apoteket eller på nettet. Geler og kremer som inneholder kokosnøtt eller arganolje er vanligvis et godt valg.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Del håret i ca 2,5 cm brede deler med spissen av en stilkamme. Gå til toppen av åsen i en av de seksjonene du har laget. Lag en seksjon om 1,3 cm bred hvis du vil lage små og mellomstore flettene. Hvis du vil at det skal være jumbo flett, ta omtrent fem tommer.  
    
  • Kontroller at delen over seksjonen er rett. Bruk kammen til å fjerne flygende tråder over seksjonen slik at kanten er ren og ren.
  •  
  • Slip resten av håret bort i seksjonen, slik at de er ute av veien.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Del det kunstige håret  ,

    
   
 1.             1      Få seks til åtte pakker kunstig hår hvis du vil ha lange, tykke fletter. For Box Braids, bruk kunstig og ikke ekte hår, siden det ikke pleier å være frizz. For kortere, tynnere fletter trenger du kanskje mindre hår. Søk på den lokale skjønnhetssalongen eller på nettet for kunstig hår som er mykt og fleksibelt. 
    
  • Hvis du er i tvil, få mer hår enn du trenger. Hvis det er noe igjen, kan du ta håret til en annen frisyre eller returnere den til forhandleren hvis han tillater det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta 2,5 - 5 cm kunstig hår. Legg hårforlengene skrå mellom fingrene. Del håret i tre seksjoner. Plasser den første delen mellom indeks og midterfingre, den neste mellom mellom- og ringfingre, 2,5 - 5 cm under den første delen. Hold den tredje delen mellom ringen og lillfingeren, 2,5 - 5 cm under den andre delen.  
    
  • Hvis du deler opp håret, vil flettene bli mykere og ikke så klumpete, så de vil se mer naturlig ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fjern en tredjedel av håret. Sett den til side fordi du ikke vil bruke den til å danne flettet. Du kan ta det senere hvis du lager nye seksjoner i håret til flettene.       
 6.  
 7.             4      Lag en sløyfe med resten av håret ditt. Ta den første delen av håret og legg den over resten av seksjonen slik at de overlapper og danner en løkke. Pass på at den første delen inneholder mer hår enn den andre. De to delene skal danne en løs løkke med den mindre delen som henger over den større.  
    
  • Du bør nå ha tre jevne, kunstige hårprofiler som du kan jobbe med.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Fest det kunstige håret  ,

    
   
 1.             1      Legg det kunstige håret på røttene over deg selv. Vri hånden din slik at håndflaten vender innover. Deretter holder du det kunstige håret i midten med tommelen og pekefingeren og legger den over ditt eget hår på røttene. Hold det kunstige håret med fingrene og juster det med ditt eget.        
 2.  
 3.             2      Slip ditt eget hår over den kunstige midseksjonen. Du bør ha tre tråder av hår, to på utsiden og en i midten. Ditt eget hår skal falle under den kunstige i midten.       
 4.  
 5.             3      Tilter ditt eget hår med den kunstige. Hold midtdelen fast og ta det på en av ytre seksjoner. Trekk håret fra ytre delen til midten. Deretter nå du ned og trekker håret fra det andre utover i midten. Dette er begynnelsen på flettet, med ditt eget hår fast integrert i den kunstige. Start flettet fast på hodet slik at det ser nytt ut.  
    
  • Hold fast grep på ditt eget og kunstige hår med fingertuppene slik at kunstig ikke glir bort.
  •  
  • Fortsett å dart til spissene ved å gripe under midtdelen og legge hårstykkene over hverandre.
  •  
  • Ikke gjør flettet for stramt, ellers kan det forårsake skade på håret. Arbeid med jevnt, jevnt trykk, slik at flettet blir jevnt og mykt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sikre enden av flettet med en slips hvis nødvendig. Hvis det kunstige håret er tykt, trenger du kanskje ikke noe gummi på slutten fordi det holder det på egen hånd. Hvis håret er tynt eller fint, bruk et ikke-kuttende hår slips for å sikre flettet.       
 8.  
 9.             5      Flank hver seksjon en om gangen, pause i mellom, om nødvendig. Arbeid deg gjennom fra seksjon til seksjon, hver gang du deler en liten del av ditt eget hår. Deretter kutte ned det kunstige håret og fest det til din egen og brace det. Det kan ta flere timer å spenne hele hodet. Derfor bør du mellom avdelingene eller om nødvendig ta en pause.  
    
  • Pass på å flette hver flette raskt og jevnt, ellers kan det komme til frizz. Arbeid alltid med samme trykk, slik at alle flettene har samme tykkelse og form.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fjern fremspringende hår med saks. Ta vare på det når du er ferdig med hele hodet. Klipp den nær flettet slik at flettene ser fint og mykt ut. Vær forsiktig så du ikke kutter av ditt eget hår.        
 12.  
 13.             7      Dip endene av flettene i varmt vann for å forsegle dem. Tilsett kokende vann i en bolle og dypp hver flette i vannet fra midten til slutten. Så du fjerner også rester, fremspringende hår og frizz og samtidig tette flettene slik at de ikke oppløses.  
    
  • Du kan fjerne hårbanden hvis du har forseglet flettene og du ikke vil ha tannkjøtt i håret ditt.
  •  
         
 14.  
             

  Del 4      Vedlikehold av boksflettene  ,

    
   
 1.             1      Dekk flettene om natten med et sateng eller silke skjerf for å hindre frizz. Slip skjerfet rundt hodet ditt om natten. Hvis flettene dine er lengre enn skjerfet, kan du løsne flettene løst før du setter på skjerfet. Så du effektivt forkorter håret mens du sover. Du kan også la endene se ut.  
    
  • Du kan også sove på en satin eller silke pute for å holde flettene myke og uten frizz.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Grind dine fletninger to til tre ganger i uken med heksehasel for å rense dem. Dip en fuktig klut i heksehasel og bruk den til å gni av flettene. Så de blir rene uten at du må våte dem i dusjen eller badekaret. Boksflettene kan være utrolig tungt våte og de har en tendens til å frizz hvis de blir for våte.       
 4.  
 5.             3      Vask hårbunnen med sjampo og vann for å forhindre kløe. Del flettene og klem dem opp for å avsløre hodebunnen. Vask hodet seksjonen etter seksjon, vær forsiktig så du ikke våt flettet.  
    
  • Du kan vaske hodebunnen tre til fire ganger i uken. Ikke vask dem hver dag, slik at du ikke vasker flettene dine.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Masser naturlige oljer på hodebunnen for å holde den fuktig. Kokos- eller mandelolje eller sheasmør er gode. Bruk en bomullsboll eller rene fingre for å distribuere olje på hodet i seksjoner. Prøv å få så mye av hodebunnen som mulig uten å få olje på flettene dine.        
 8.  
 9.             5      Fjern flettene innen 2 måneder for å forhindre skade på håret. Boksflettene varer vanligvis seks til åtte uker. Men selv om du ser bra ut etter det, fjern den for å holde håret ditt sunt. Hvis du bruker braids for lenge, kan håret i hodebunnen avbryte, skade håret og hodebunnen på lang sikt.  
    
  • Bruk fingrene til å forsiktig løsne flettene fra stedet der kunstig hår treffer den virkelige. Ikke bruk en fintannet kam, ellers er det fare for å rive eller rive håret.
  •  
  • Spør en venn for å hjelpe deg med å spare tid og krefter.
  •  
  • Kast hårforlengelsene når du fjerner dem.
  •  
  • Vent tre til fire uker før du lager nye esker, slik at håret ditt kan komme seg.
  •  
         
 10.  
             

Hva du trenger .

                Les mer... (15)      
Omsorg populær:
Krøll hår med glattstrimmelen.

Bruk marokkansk arganolje.

Gjør nesen din smalere gjennom sminke.

Reparer en ødelagt søm.

Bruk parfyme.

Få glatte ben uten barbering.

Gjør leppebalsam uten bivoks eller vaselin selv.

Kutt splitt ender selv.

Lag lotion.

Lag din egen kutikulaolje.

Vær søt.

Brett en drakt.

Kutt trinnkutt for langt hår.

Få større bryster uten kirurgi.

Fletting av eget hår.

Dress opp i smart casual dress code.

Kombiner klær med hvite bukser.

Gjør leppe peeling med honning.

Sett inn hårforlengelser.

Fest falske negler.

Fjern ar med olivenolje.