Home \ omsorg
 

Selv piercing en piercing.

 

Kroppspiercinger er vakre og unike for å vise din personlige stil og individualitet. De har eksistert i over 5000 år og mulighetene er mange. Det er alltid best å bli gjennomboret av en ekspert, enten det er ører, nese, øyenbryn, tunge, navle eller leppe. Hvis du har bestemt deg for å pierce deg selv, er det noen måter du kan gjøre det så hygienisk, smertefritt og trygt som mulig.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Rengjør og klargjør  ,

    
   
 1.            1      Desinfiser hendene og området som skal gjennombores. Gni forsiktig med hendene med antibakteriell såpe og tørk med et rent håndkle. Rengjør stedet du vil pierce etter å ha renset hendene. Sett litt ren alkohol på et vev og rengjør huden grundig. Alkoholpinne er også bra for det. Ikke rør området etter rengjøring for ikke å forurense det. 
    
  • Den enkleste piercing for hjemmet er ørehull. Du kan også pierce nesen og navlen din i minimal risiko hjemme. Hvis du vil pierce en piercing i nærheten av munnen (som tunge eller leppe), nær øyet eller på toppen av øret, så gå til en ekspert. Du kan bære permanente arr, skade den delen av kroppen din, og til og med gjøre deg deformere. Ikke risikere det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Desinfiser piercingnålen. Det er best å bruke en piercing nål som aldri har blitt brukt. Ta den ut av pakken når du er klar. Hvis du har en åpen pakke eller brukt nål, må du også desinfisere dem. Sett dem i å gni alkohol før piercing. Jo mer du desinfiserer området og nålen, desto lavere er risikoen for infeksjon. 
    
  • Du må absolutt bruke en piercing nål og ingen sy eller annen nål. Piercing nåler er riktig størrelse og er skarpe nok til piercing. Andre nåler forårsaker unødvendig smerte og hudskade.
  •  
  • Du kan kjøpe piercing nåler på Amazon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg smykker. Bruk et smykke av høy kvalitet for å minimere risikoen for infeksjon og risiko for hudirritasjon og allergiske reaksjoner. Profesjonelle piercere anbefaler smykker laget av kirurgisk stål, 14- eller 18 karat gult gull, hvitt gull, niob eller titan. Ikke kjøp billige smykker bare for å spare penger. Invester i et godt stykke smykker som du bruker rett etter piercing. Du kan være underordnet dårlig kvalitet smykker kanskje senere etter helbredelse. 
    
  • Rengjør juvelen med å gni alkohol.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Merk området der piercing skal sitte senere. Bruk en penn til å tegne en liten prikk ved det punktet hvor piercing skal sitte. Pass på at det ser best ut der. Hvis du går gjennom begge ører, vær oppmerksom på symmetri. Se på punktet fra alle vinkler og sørg for at det er riktig der du vil ha det. Denne markøren vil senere lede deg til piercingnålen.  
    
  • Hvis du ikke er sikker på om du vil ha piercing der, maler du punktet med permanent markør og la den stå der i noen dager. Hvordan reagerer du når du ser det i speilet? Så du kan finne ut om du liker utseendet på den potensielle piercing før du tør.
  •  
  • Hvis du piercing navlen din, klemmer du huden over den. Tegn en prikk på toppen av hudfoldet. Du piercerer best fra under. Med andre ord, pinner du nålen opp gjennom denne flippen og justerer den slik at den passerer gjennom det malte punktet.  
  •  
  • Det er ikke så lett å tegne et sted på tungen din. Dette er et tegn på at du definitivt ikke bør pierce tungen selv. Det sparer penger og tid, men det er ikke verdt det for et organ du snakker og smaker med.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Piercing  ,

    
   
 1.             1      Sett nålen på det opptakte punktet. Hold nålen tett. Det skal være i den vinkelen der smykkestykket skal sitte. Med andre ord, bør du stikke nålen gjennom øret ditt, da øreringen skal sitte senere. Alternativt vil du pierce gjennom navlen din som senere bør piercing være. Hvis du gjennomsyrer huden din i en merkelig vinkel, vil det være vanskelig å bruke smykker. Ta deg tid til å plassere nålen. 
    
  • Hvis du vil, kan du legge litt anesthetisk krem ​​på øret før piercing. Gi kremtiden til jobb.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et dypt pust og trykk nålen gjennom. Det bør være en rask, flytende bevegelse. Hvis du støter, vent litt, trykk litt, og så videre, så vil huden din sannsynligvis knekke. Et jevnt trykk garanterer et jevnt hull og letter healing prosessen. Trykk nålen til den er halvveis gjennom øret. La det stå i 20 minutter for å forlate hullet lenge nok til at du kan pierce øredobben etter å ha fjernet nålen.       
 4.  
 5.             3      Fjern nålen og erstatt den raskt med et smykke. Når nålen har vært i hullet i 20 minutter, er det på tide å sette inn noe bedre. Hullet heler raskt, så det er viktig at du holder smykker klar når du fjerner nålen. Sy det rene smykkeet gjennom det nyskapede hullet. Det er greit hvis du trenger å bruke et lite press, slik at smykker passer gjennom huden din, men det tvinger ikke noe.       
 6.  
             

  Del 3      Rengjøring  ,

    
   
 1.             1      Rengjør ørepiercing med saltvann. Piercingredskapene og huden din rengjøres best med å gni alkohol før piercing. Men rengjøring av alkohol kan tørke ut din nye piercing nå. Saltløsning er mildere og tørker ikke ut hullet. Du kan kjøpe saltvann på apoteket eller gjøre det selv. La den hullede kroppsdelen i løsningen formelt suge, for eksempel i en grunne bolle eller kopp. Hvis du ikke kan gjøre dette, bruk en vev eller bomullspinne for å bruke løsningen på piercing. 
    
  • Hvis du gjør løsningen selv, bruk ikke-iodisert, fint havsalt. Noen apotek butikker bære dette i tillegg til det vanlige bordet salt. Ellers kan du kjøpe den på nettet.
  •  
  • Bland 1/4 ts salt i en kopp filtrert eller flaskevann. Bruk mindre salt hvis huden din tørker ut lett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ikke rør piercingen. Du vil leke med ditt nye smykke, men dette øker risikoen for infeksjon. Bare rør den for daglig rengjøring. Bare rør din piercing med grundig vasket hender.       
 4.  
 5.             3      Ikke bytt juvelen i helingsprosessen. Selv om du har en hel samling av vakre smykker av høy kvalitet, øker risikoen for infeksjon hvis du bytter den under helbredelsesprosessen. Avhengig av jobben, kan dette ta fra en måned til et år.  
    
  • Bruk Google hvis du vil vite mer om piercingområdet ditt.
  •  
         
 6.  
             

  Del 4      Risiko  ,

    
   
 1.             1      Piercing kan bløde. Tungen inneholder blodårer og store vener i nærheten av spissen som bløder tungt når de gjennombores. Ikke tverr tungen selv. Andre deler bløder, men tungen er den som bløder mest. Det er best å gå til en ekspert som kan garantere minimal blodtap.       
 2.  
 3.             2      Du kan få et uønsket arr. Hvis du går gjennom deg, øker risikoen for infeksjon og arrdannelse. Arret kan forbli for alltid, selv om du fjerner piercing senere. Husk, før du pierser nesen, øre, øyenbryn, leppe, tunge eller navle med en nål. Selv om en profesjonell piercer koster tid og penger, kan det redusere risikoen for arrdannelse.       
 4.  
 5.             3      Det kan føre til dårlige infeksjoner. Piercing kan forårsake alvorlige komplikasjoner. Piercinger kan forårsake noen ubehagelige infeksjoner. Ubehandlede infeksjoner fører til sepsis, giftig sjokk syndrom og blodforgiftning. Det er veldig viktig at du forstår konsekvensene før du piercerer deg selv. 
    
  • Hva må du være oppmerksom på, uansett om du har piercing deg selv eller en ekspert? Hvis piercing gir utladning, så gå til legen. Hvis piercing din har vært rød, smertefull og hovent i mer enn fem dager, bør du også gå til legen. Hvis noe ikke virker riktig med piercing, ikke kast bort tiden.
  •  
         
 6.  
           Les mer... (10)      
Omsorg populær:
Gi din hestehale litt illusjon.

Bytt fra mørkbrun til blond.

Fjern gel neglelakk.

Vedlikehold håret ditt riktig.

Finne den rette push up bh.

Selvfølgelig, få røde lepper.

Kombiner en blazer tilfeldig.

Få en myk hud på kroppen ved å exfoliere.

File fingernails.

Farger hårblå.

Vok en Zwirbelbart.

Kombiner ankel støvler eller ankel støvler riktig.

Enkle og raske frisyrer for langt hår.

Brune hudblanchering.

Løsne fading av svarte jeans.

Mal negler med tegneseriefigurer.

Rengjør øyenvippeutvidelser.

Se slank.

Lag og påfør en ansiktsmaske med honning og kaffe.

Mjuk hendene dine.

Fukt huden din.