Home \ omsorg
 

Lag Liquid Foundation.

 

Liquid Foundation gir et vakkert, helt dekkende fundament for sminkeutseendet ditt. Det kan dekke urenheter eller uregelmessigheter og gjøre huden din så feilfri. Har flytende fundament blitt en integrert del av din skjønnhetsrutine? Da kan det være et mareritt hvis du vil bruke sminke, bare for å finne ut at din ellers pålitelige flaske er tom. Ikke freak - det er noen forskjellige måter å lage ditt flytende fundament selv.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag lotion og far deg selv  ,

    
   
 1.            1      Legg ingrediensene sammen. Hvis du virkelig ønsker å lage væskefundamentet fra grunnen, trenger du omtrent fem ingredienser, din base og fire, for å lage din tilpassede farge. For din base lotion trenger du sheasmør, emulgeringsvoks, arganolje, aloe og heksehassel. For opasitet og farge trenger du sinkoksid, kosmetisk leire, glimmerpulver og kakaopulver. 
    
  • Du kan finne sheasmør, arganolje, aloe og heksehassel - en astringent - i apoteket eller skjønnhetsforretningen. Du må kanskje søke litt lenger for den emulgerende voksen, men du kan kanskje bestille den fra Amazon hvis du ikke finner en i nærheten av deg.
  •  
  • Du finner sinkoksid i apoteket. Kosmetisk leire finnes i butikkene for naturlig kosmetikk - et raskt Google-søk tilbyr flere alternativer. Den enkleste måten å finne Mica powder online. Kakao pulver er tilgjengelig i alle supermarkeder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smelt shea smør i en liten krukke. Et vannbad er også flott for dette trinnet. Tilsett en teskje (5 ml) shea smør i gryten og sett komfyren på lav varme. Det burde ikke ta lang tid, så ikke gå bort. Rør hele tiden til shea smør begynner å smelte.       
 4.  
 5.             3      Legg til andre ingredienser. Når sheasmørret smelter, tilsett to teskjeer (10 ml) arganolje og en halv teskje (2,5 ml) voks. Rør blandingen konstant når den varmes og sikringer. Når alt har smeltet sammen, legg til en spiseskje (15 ml) aloe og en teskje (5 ml) heksehassel. 
    
  • Fortsett å røre til det er godt blandet og fjern fra varmen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett din lotion i en bolle eller liten beholder. Neste, legg til fargestoffene, så sørg for at det er god plass til å blande i denne skuffen. Du vil kanskje lage ditt fundament i enhver beholder som du kan bruke til lagring, for eksempel en liten sminkeboks eller kopp. Bare vær sikker på at han har et lokk.       
 8.  
 9.             5      Legg til sinkoksid til fuktighetskrem. Zink Oksid gir ditt flytende fundament en solkrem som hjelper med å holde huden frisk og rynkefri. Fordi sink er en ganske tykk stoff, sikrer den at det flytende fundamentet gir dekselet du vil ha, som dekker alle blemishes. Det gjør huden din jevn og myk. 
    
  • Du må kanskje eksperimentere litt for å finne ut hvor mye sinkoksyd du vil ha i oppskriften din. Vanligvis trenger du mellom en (5 ml) og fire teskjeer (20 ml).  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bland leire inn i fundamentet ditt. Ordet "leire" kan avsløre bilder av potterlera i tankene dine som du brukte i kunstklassen. Men det er faktisk kosmetiske leirepulver som brukes til oppskrifter som dette. Dette er imidlertid en valgfri ingrediens, og du trenger ikke mye av det - omtrent en halv teskje full (2,5 ml) er nok.  
    
  • Denne leire inneholder mineraler som er sunne for huden din og absorberer overflødig fett. Dette gjør det til et godt tillegg til ditt flytende fundament.  
  •  
  • Bentonitt er den mest populære leire du kan bruke, så du kan begynne som nybegynner!
  •  
         
 12.  
 13.             7      Legg til glimmerpulver og kakaopulver. Disse pulverene gir fargen og brunfarge av det flytende fundamentet. Her kan du stille stiftelsen ditt riktig til hudtonen din, så ta dette trinnet sakte og forsiktig. Stryk litt glimmerpulver og deretter litt kakaopulver i, rør og test fargen. Om nødvendig forbedrer du og fortsetter å blande til du har opprettet en farge som samsvarer med hudtonen din.  
    
  • Velg glimmerpulver i gull og bronse for å matche hudtonen din og skape en vakker glød.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Bruk ferdige kosmetikk til å lage fundament  ,

    
   
 1.             1      Kjøp en fuktighetskrem. Hvis du ikke er interessert eller ikke har tid til å lage din egen lotion, kan du bare kjøpe en. Hvis du har et godt ansiktskrem som du bruker ekstremt forsiktig, hold deg til det. Det er flott å bruke en som du vet ikke får pimples eller som ikke har flere ubehagelige bivirkninger. Gå til apotek eller apotek og velg en hvis du ikke har fuktighetskrem av ditt valg. En lotion med sheasmør er flott for huden din og bra for å lage væskefundament.  
    
  • Pass på at du kjøper den minste flasken tilgjengelig hvis du ikke er sikker på hvilken lotion du skal velge. Så du slipper ikke penger (eller lotion) hvis du finner at du ikke liker det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett din lotion i en beholder. Det er lett å legge inn hvilken beholder du skal holde grunnlaget i. Fyll den inn med et lokk. Pass på at det er nok plass til blanding. Bestem hvor mye flytende fundament du vil lage og legg til mye lotion i beholderen. Bare ikke glem at du også trenger mye pulverfundament hvis du fyller på mye lotion.       
 4.  
 5.             3      Bruk et ferdig mineralpulver. Bruk hvilket pulver du vil bruke. Har du et pulver som passer til huden din, men foretrekker et flytende fundament? Deretter kombinerer du det med fuktighetsgivende lotion for raskt å gjøre det til en væske.  
    
  • Å plukke det perfekte pulveret for hudtonen din kan være vanskelig. Har du aldri kjøpt pulver før? Da kan det være smart å gå til et parfyme (eller til skjønnhetstelleren i et varehus) og spør en pro til å finne fargen din.
  •  
  • Pass på å teste pulveret før du kjøper det, hvis det ikke er noen å be om hjelp. Den riktige farge skal selvfølgelig passe inn i kjevebenet ditt. Pass på å prøve farge i naturlig lys fordi de lyse lysene i butikkene kan være villedende.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rør til du er fornøyd med konsistensen. Legg til en teskje (5 ml) og rør. Legg til en annen, rør og så videre. Fortsett med dette til du når fargen og konsistensen som ditt flytende fundament skal ha. Test på pannen hvis du synes farge og tekstur ser bra ut for å være sikker på at du liker produktet du opprettet. Det flotte med å lage ditt eget produkt er at du alltid kan justere proporsjonene, lage nye mengder, og søke etter oppskriften som passer best for deg.       
 8.  
           Les mer... (8)      
Omsorg populær:
Styling krøllete hår egnet for sesongen.

Vanntett din Timberland Boots.

Lag en mote dagbok.

Bruk øyeskygge som eyeliner.

Bruk hårvoks.

Glatt hår uten varme.

Få en rask brunfarge.

Bli kvitt tørr hud på ansiktet.

Lips som Angelina Jolie får.

Lag naturlig hårspray.

Bli kvitt hudormer på nesen.

Ta målingene for en topplakk.

Dekorer sko.

Matt neglelakk.

La blå øyne skinne.

Klær til 70 tallers disco fest.

Påfør flytende øyenlinser.

Unravel hår.

Sminke til daglig bruk på indisk hud.

Vær attraktiv for din venn.

Frisyrer til krøllete hår.