Home \ omsorg
 

Fortynn neglelakk.

 

Som mange andre kosmetikk, neglelakk som har blitt utsatt for luft, mister sin effektivitet over tid. Gamle neglelakk vil være tykk, klumpete og vanskelig å påføre. Heldigvis finnes det noen få skjønnhetstrener som du kan prøve å forlenge neglelakkens liv.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Quick Transient Solutions  ,

    
   
 1.            1      Vri flasken på hovedet for å blande pigmentene igjen. Vri den over hodet og tilbake i to til tre minutter. Noen ganger trenger neglelakk ikke noe annet å bli gjenopplivet.       
 2.  
 3.                  2      Rull flasken mellom håndflatene dine i noen minutter. Varmet i hendene gir en tynnere konsistens og bidrar til at det blir lettere å spre seg på neglene dine. Rist aldri flasken, da det gir små bobler.        
 4.  
 5.             3      Prøv å holde flasken i varmt vann i to minutter. Kontroller at flasken er tett lukket og hold den på lokket, slik at du ikke skyller fingrene dine. Varmtvannet oppvarmer neglelaket og gjør det lettere å spre seg på neglene dine.        
 6.  
 7.                  4      Mal et nagel for å sjekke om det er konsistent. La det første laget tørke før det påføres et sekund. Les videre for å finne ut hva du kan gjøre neste, hvis malingen er for tykk eller klumpete.                  
 8.  
             

    2      Vedvarende løsninger  ,

    
   
 1.                  1      Åpne neglelakkflasken og legg til to til tre dråper neglelakk tynnere. Bruk en pipette til å måle dråpene. Du kan finne neglelakk fortynnere i de fleste apotek og skjønnhet forsyninger butikker.  
    
  • Bruk en gel neglelakk tynnere hvis du vil tynne gel neglelakk. Gel Polish har en spesiell UV-reaktiv formel, så det kan ikke virke skikkelig hvis du bruker vanlig neglelakk tynnere.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk aceton eller neglelakkfjerner som en siste utvei. Begge kan ødelegge neglelaket og forårsake at det brister når det tørker. Hvis du bruker aceton eller neglelakkfjerner, vil du sannsynligvis måtte kaste bort din maling etter å ha brukt den noen få ganger.  
    
  • Ikke bruk aceton eller neglelakkfjerner til fortynnet gel neglelakk.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Klem flasken og rull den mellom håndflatene for å blande den tynnere inn i lakken. Ikke rist flasken, da det vil skape luftbobler. Prøv å snu flasken opp og ned et par ganger hvis den tynnere ikke blandes med malingen.        
 6.  
 7.                  4      Gjenta prosessen om nødvendig. Åpne flasken og legg til ytterligere to til tre dråper hvis neglelaket fortsatt er tykt. Sett flasken tilbake og rull den mellom håndflatene for å blande tynnere med lakk.        
 8.  
 9.                  5      Vurder å bruke neglelakk tynnere i veldig tykk maling før du blander med hverandre. Prøv å la det tynnere arbeidet i lakken hvis neglelakken din er veldig tykk og du har gjentatt prosessen noen ganger. Bare åpne flasken, legg til to til tre dråper neglelakk tynnere og lukk flasken. La flasken stå i en time og bland den tynnere med malingen ved å rulle flasken.        
 10.  
 11.                  6      Lag børsten ved å dyppe den i aceton. Fyll et glass eller keramisk krus med aceton. Ikke bruk plast, acetonet løser det, og bruk ikke en kopp du vil drikke senere. Dør børsten inn i acetonen og flytt den rundt i den. Det tørkede neglelakket skal løses og falle av. Hvis det er rester på det, kan du fjerne dem med et papirhåndkle. Ikke bruk en bomullskule eller en bomullspute. Sett hetten tilbake i flasken når du er ferdig. Acetonresten hjelper til med å fortynne malingen i flasken.  
    
  • Aceton kan ødelegge neglelaket. Kanskje det ikke er en dårlig ide å gjøre dette når flasken er nesten tom.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Du bør vite hva du skal gjøre hvis du har gjort malingen for tynn. Hvis du brukte for mye tynnere og gjorde neglelakket for tynt, er alt du trenger å gjøre, la litt mer luft. Fjern først børsten og rengjør den med noen neglelakkfjerner. Vri børsten med litt plastfolie og la neglelakkflasken være åpen på et stille sted. Se etter en dag. Luften gjør ham fett igjen.  
    
  • Noen ganger må du kanskje la flasken stå åpen i noen dager. Det avhenger av hvor varmt, kaldt, tørt eller fuktig rommet er.
  •  
         
 14.  
             

    3      Lag neglelakk riktig  ,

    
   
 1.                  1      Du bør vite hvordan du beskytter neglelaket ditt uten å tørke ut eller bli klumpet. Neglelakk vil forfall av seg selv, men det er noen ting du kan gjøre for å holde det lengre. Denne delen gir deg tips om hvordan du skal ordne neglelakk, slik at den ikke tørker så fort ut.        
 2.  
 3.                  2      Tørk neglelakkflaskenes hals med en bomullsull som er gjennomvåt i aceton før de tettes. Det fjerner overflødig maling. Hvis du ikke gjør det, kan malingen på nakken tørke og gjøre det vanskelig å lukke flasken. Dette får luft til å bli fanget i flasken, slik at malingen tørker ut raskere.        
 4.  
 5.                  3      Oppbevar neglelakk på et kjølig, tørt sted. Ikke hold ham på badet. Temperaturen endres for mye og for ofte. I stedet behold neglelakk i skrivebordslåsen din.  
    
  • Vær forsiktig når du lagrer den i kjøleskapsdøren. Det kalde klimaet kan bidra til å holde malen lenger, men det er også et lukket rom. Hvis flasken går i kjøleskapet, kan det utgjøre en potensiell brannfare som følge av røykene.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold flasker oppreist og ikke la dem ligge på sidene. Ved oppbevaring av lakk er det viktig å holde flasker oppreist. Å forlate den på siden fører til at malingen strømmer inn i flaskehalsen. Dette kan føre til at malingen tørker og gjør flasken vanskeligere å sprekke.        
 8.  
 9.                  5      Lukk alltid flasken så snart du er ferdig med å bruke den. Ikke la den stå åpen mens du venter på at manikyret tørker. Neglelakk tørker når det er i luften, jo mindre kommer din maling i kontakt med luften, desto bedre.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (18)      
Omsorg populær:
Dipmanicure.

Lag en tonet fuktighetskrem.

Stilig motehår.

Opprettholde nesepiercing.

Bli kvitt en monobrake.

Hold en parykk i god form.

Farging av grått hår.

Stil langt hår.

Gjøre gode Smokey Eyes.

Kjøp jeans.

Bevar ansiktets skjønnhet.

Cure akne naturlig.

Dyr et skjegg.

Tumt tørt hår.

Kjøp sminke i et varehus.

Reparasjon av skadet hår.

Bruk en drakt.

Krøllete hårklipp.

Behandle barberhøvel.

Bruk Ugg Støvler.

Styling hårføner selv.