Home \ omsorg
 

Forhindre krøllete hår.

 

Fuktighet kan gjøre ditt frisyre kaos hvis du lar det. Heldigvis er selv en liten endring i hårpleie rutinen nok til å tømme whiskers; Vi angriper med spesielle produkter og hjemmemedisiner. Hvis du ikke ønsker å bosette seg på krusete, ville hår på våte dager, finner du hjelp her.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Daglig pleie i fuktige klimaer  ,

    
   
 1.            1      Få riktig hårklipp. Hvis du bor i et område kjent for vått vær, bør du vurdere en hårklipp som er skreddersydd for hårtype. Langt hår og rette kutt legger ekstra vekt på håret, trekker det ned der det ellers ville bøye seg. En skrå eller litt trang kutt fjerner noe fra massen. En stav kutt bringer ut krøller bedre, men kan også føre til fluffier hår.       
 2.  
 3.             2      Ikke vask håret mer enn annenhver dag. Sjampo er viktig for å vaske ut smuss og fett fra hår, men det er ikke mye hjelp når det gjelder å tømme frizzy hår. Dette skyldes at sjampo fjerner det naturlige fettet fra håret ditt, noe som gjør håret ditt silkeaktig og tames krøllete hår.  
    
  • Noen vasker selv håret en gang i uken. Den nøyaktige tidsperioden du må bestemme, men generelt venter et par dager mellom vasker, å produsere sunnere og mindre frizzy hår.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du bruker et hårbalsam etter vask, vask det ut med kaldt vann. Det er forskjellige meninger om hvor effektivt det er, men ideen er ganske enkel: kaldt vann fører til at hårets porer lukkes, noe som gjør håret mer skinnende og krøllete hår. Men noen forskere tviler på effekten av kaldt vann i hodebunnen fordi de tror at hårporer ikke lever celler og derfor ikke kan lukke. Men bortsett fra denne diskusjonen, bør rådene ikke forårsake krusete hår, så bare prøv å se om det virker.  
    
  • Som vi skal diskutere nedenfor, er det visse spesielle hårbehandlinger som ikke kan skylles ut og kan bekjempe krusete hår.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tørk håret forsiktig. Hvis håret har en tendens til å flyve og krøller, bør du forsiktig tørke håret med håndkleet i stedet for å gni det. La håret lufttørke så mye som mulig for å redusere krølleffekten.  
    
  • Når du blåser håret, prøv å flytte hårføner så lite som mulig. Håret tørker håret sakte og i små seksjoner, med lavest varmeinnstilling.
  •  
  • Ikke glem å tørke hårets tråder, i stedet for å gå over det som skiller håret eller oppover, noe som skaper volum og lyshet, men gjør krusete hår enda mer krusende.
  •  
  • Husk at blødtørking fjerner fuktighet fra hårets tråder, som igjen fremmer frizzy hlaare.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå å pusse håret for mye. Fristelsen til å rette håret ditt etter dusjing med mange penselstreker kan være bra. Men børsting og kaming forårsaker friksjon, noe som igjen får håret til å varme opp og bryte av ved basen. Dette fører til utstående eller krusete hår. I stedet for å børste som om livet ditt var avhengig av det, bruk en grov kam eller en "padle pensel" med runde børster. Gi håret ditt det siste ved å løpe fingrene som en kam igjen.        
 10.  
 11.             6      Velg en dag frisyre som passer til din naturlige hårtype. I fuktig vær vil håret ditt sannsynligvis gjøre det du vil. Å kjempe mot hårtypen din vil trolig være en frustrerende opplevelse; I all sannsynlighet vil du miste kampen hver gang. Hvis du har rett hår, motstå trangen til å krølle den på våte dager. Hvis håret ditt er naturlig krøllet eller bølget, så arbeid med krøllene i stedet for å velge en glatt frisyre.  
    
  • Prøv å sette håret i en knute eller hestehale og legg litt anti-frizz på den til mål.
  •  
  • Hvis du har en veldig dårlig hårdag, må du aldri undervurdere hvor nyttig en lue eller et godt bundet håndkle kan være for frisyren din.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Velg de riktige produktene til håret ditt  ,

    
   
 1.             1      Ta en sjampo som er laget for å bekjempe krusete eller oppblåst hår. Sjampo er laget for forskjellige hårtyper. Du er sikker på å finne noen merker på hyllen som sier at de er "anti-frizz". Ellers kan du søke etter ord som "fuktighetsgivende", "utjevning" eller "fuktighet" på flasken av favorittmerket.        
 2.  
 3.             2      Bruk riktig type hårpleie. Normal eller ingen skylling - alt avhenger av hva som er inne i hårpleie. Hvis du er ute etter hårbalsam, se etter hudpleieprodukter som inneholder ett eller begge av følgende ingredienser: "aminosilikoner" og "kationiske overflateaktive stoffer". Disse to ingrediensene bekjempe de viktigste årsakene til frizzy og fluffy hår: skade på håret aksel og statisk elektrisitet.  
    
  • Aminosilikoner hjelper silikonene i balsammen til å omslutte skadede hårsving og gir derfor langvarig forsiktighet.
  •  
  • Kationiske overflateaktive stoffer er positivt ladet, og det er derfor de reduserer flygende hår forårsaket av statisk elektrisitet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk et utjevningspleiemiddel. En utjevning av serum brytes rundt hårselen og reduserer dermed fruset hår på samme måte som skylling. Noen av disse produktene er imidlertid svært tunge og kan trekke håret for mye. Bruk det sparsomt til du finner riktig mengde produkt for håret ditt.        
 6.  
 7.             4      Bruk et stylingprodukt. Selv om et serum er flott for å rette ut enkelte hårfjerninger, gir det ikke støtte, slik at strengene ikke deles. Bruk en glatt gel eller en lett gel for å holde frisyren.        
 8.  
             

  Del 3      Forhindre krøllete hår med hjemmemedisiner  ,

    
   
 1.             1      Prøv en dyp behandling av hårbehandling laget av oliven eller kokosnøttolje. Begivenhetshårbehandlinger er nyttige for å kontrollere håret friskt og blåst ved å holde håret sunt. Påfør en eller to sjenerøse teskjeer varm olivenolje eller kokosnøttolje til hårtrådene dine. Wrap håret i en plastfolie eller dusjhett og la herdet ta effekt i 30 minutter til flere timer. Skyll deretter håret og skyll det som vanlig for å fjerne rester av oljer.  
    
  • Vær oppmerksom på hvor du bruker oljen. Påfør det på spissene eller midten av håret. Bruk av olje på røttene kan tette porene og irritere hodebunnen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk oljer som du ikke trenger å skylle. Toalettsaker som arganolje (også kjent som marokkansk olje) og babyolje kan være nyttig når man tømmer manen din. Dab mindre enn du tenker i håndflaten, gni den lett og legg den på håret ditt.        
 4.  
 5.             3      Bruk andre oljeholdige matvarer, som majones eller avokado. Oljebaserte matvarer, som majones eller pundret avokado, er også en måte å styrke håret ditt og unngå hvite piller, selv om de begge er vanskelige å bruke uten å rote seg opp. Du kan blande en spiseskje majones i balsam hvis du vil prøve det; eller pund en avokado som om du ville lage guacamole, legg den på håret ditt og dekk det i 10 minutter, vask deretter håret med varmt vann til det føles smidig.        
 6.  
            

Tips .

      

           Les mer... (2)      
Omsorg populær:
Lag en plysj bukett.

Klipp et trinns kutt.

Bruk en ansiktsskrubb.

Vok dine øyenbryn hjemme med honning og salt.

Økt øyenvippevekst.

Fletting av eget hår.

Anerkjenn en falsk polo fra Lacoste.

Bruk matchende bh til antrekket ditt.

Gjør deg selv en balsam.

Kjole som en modell.

Mimicry.

Langt hår på kort tid.

Kle stilig som ny student.

Mal en T skjorte.

Beautyblender som et mirakelvåpen.

Klær på en moderne måte.

Kjole som en bohemsk.

Lys hud med sitronsaft.

Slip et silke skjerf.

Converse blonder.

Gi fuktighet til håret ditt.