Home \ omsorg
 

For litt penger, sett sammen en kontorkledd garderobe.

 

Hvis du nettopp har fått en ny jobb på et kontor og allerede eier en garderobe full av matchende klær (eller $ 2500 på siden for å få deg helt ny), er du klar til neste trinn på din karriere stige. Men hvis du åpner skapet ditt og bare ser T-skjorter og jeans og til og med trenger å låne drakten eller kostymen for et annet intervju fra noen andre, har du definitivt et problem. Heldigvis er det ikke så vanskelig å sette sammen en egnet garderobe for kontorsjobben uten å gå konkurs - alt du trenger å gjøre er å følge noen enkle modetips og handle med hjerner. Nøkkelpunktet er å få deg et grunnleggende sett klær du kan bruke hver uke, uten at kollegaen din merker at du egentlig bare har klær i en enkelt uke.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp større stykker (bukser, skjørt og blazere) i nøytrale farger som passer godt sammen. Nøytral farger - svart, marinblå, grå, lysebrun (eller taupe og kamel), krem ​​og hvit - passer best fordi de ikke bare passer perfekt sammen, de er også diskret og enkel, at du kan bruke disse stykkene flere ganger i uken uten at noen andre merker at du i sannhet alltid bærer de samme tingene. (Ifølge fargenes teori, er marinblå ikke egentlig ansett som en "nøytral" farge, men fargen harmoniserer så godt med andre at det faktisk er en nøytral farge i moteproblemer). Husk at med bare fem velvalgte topper og bluser og to bukser eller skjørt, kan du kombinere ti forskjellige antrekk. To antrekk, hvis individuelle deler du kan kombinere uten andre stykker fordi de er så iøynefallende, betyr bare to mulige kombinasjoner. Her er noen gode tips å vurdere: 
    Menn: Tre til fire jakker, tre til fire bukser, fem forretningskjorter, tre til fire bånd og to par sko.  
  • Kvinner: To til fire blazers, tre til fire skjørt, fem topper (bluser eller monokrom strikkplagg), to sett med tvillinger (en sleeveless topp og en matchende cardigan), fem par strømper og / eller strømpebukser og to par med lave hæler eller sko flate sko, hvis du ikke kan gå på hælene).
  •  
  • Vurder også drakter eller kostymer. Interessant, antar de fleste at en drakt eller drakt vil være dyrere enn å kjøpe en topp og en bunn separat. Faktisk er drakter og kostymer vanligvis enda billigere enn å kjøpe begge deler separat. Kostymer og kostymer laget av monokrome eller diskret mønstrede stoffer er perfekte fordi du også kan bruke varene separat og dermed kombinere enda flere nye antrekk.
  •  
  • Skoene skal passe perfekt og være behagelig, det er best å velge ekte lærmodeller. Selv om du kjøper skoene dine i en butikk, bør du sørge for at skoene er slitt litt og nesten som ny, fordi skoene passer til brukerens føtter og hver fot er annerledes! Ikke prøv å klemme inn i sko som bare ikke passer. Outlet sentre eller billige sko butikk kjeder anbefales i stedet for brukte sko. Hold øynene skli i butikken også, for på den tiden kunne du få en god sko til en avtalepris selv i dyrere butikker. Hvis du allerede vet at du alltid finner sko som er behagelig og passer deg perfekt, kan du også se deg rundt i nettbutikker eller på auksjonsnettsteder på Internett - men du bør i forveien informere deg om returrett og tilhørende innsats, hvis du skoene i motsetning til forventningene bør ikke passe.
     
   •   Damessko : Hvis du bare har råd til et par sko til å begynne med, bør du velge et par som passer til alle slags klær, så en svart modell er best. Hvis du deretter kan investere i et annet par senere, bør du velge en farge som passer mange av fargene og klærne allerede i skapet ditt. Hvis du for eksempel har mye svart, hvitt, grått, blått, rosa og rødt, ville marineblå sko være et godt valg. Hvis du foretrekker å ha jordfarger, f.eks. Brun, beige, lysebrun, gul, grønn og oransje, bør du velge lys eller mørkebrune sko. Aldri undervurdere hvor utmattende og ubehagelig høye hæler kan være i jobben - husk at du vil ha på deg disse ubehagelige skoene i minst syv timer, og du kan til og med måtte gå rundt jobben mye for å komme inn i en annen avdeling av bedriften din. Sko med en hæl på over fem tommer vil sannsynligvis skade ganske mye på slutten av dagen. Nøytral, beige strømper og strømpebukser passer til alle slags skofarger - men du bør unngå hvite, mørkebrune og ekstremt skinnende strømper og strømpebukser.
   •  
   •   Herresko : Selv for menn, ville et svart par sko passe best hvis du bare har råd til et par for startere. Det andre paret skal da velges i mørkebrunt eller okseblod (en mørk maroon eller rødbrun). Navyblå er vanligvis ikke et alternativ for menn. Suksessko til menn burde være spesielt enkle, med fire eller fem snørebånd til snørebåndene og på ingen måte vise iøynefallende designdetaljer eller ornamenter som skiller seg ut for mye. Selv elegante sko eller støvler kan fungere hvis de er veldig enkle og laget av svart / hvitt skinn. Sokker skal være enten svart eller mørkbrun (subtile mønstre er akseptable). Bruk aldri støvler, fottøy eller hvit tennis sokker til kontoret.
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp eksepsjonelle, fargekoordinert deler for å angi aksenter. Hvis dine grunnleggende klær er begrenset til nøytrale farger, finner du et bredt utvalg av matchende og harmoniserende farger på topper og bånd som hjelper til med å krydre antrekkene dine. Finn ut hvilke farger flatter hudtonen din. Unngå nøytrale farger i "aksentstykkene" og foretrekker å dekke seg med vanlige stykker, da slående mønstre er merkbare (noe som gjør at kollegene dine innser at du alltid bærer det samme klærne). I tillegg blir mønstre rastløs og vanskeligere å kombinere. Hvis du, på tross av disse ulempene, ikke kan gå uten mønstre, bør du velge dempet farger og småskala mønstre, da de ikke er så iøynefallende, og dine medmennesker ikke lett kan huske dem. I tillegg er subtile mønstre mye enklere å kombinere med de andre stykkene i garderoben din (et sort / hvitt mønstret skjørt går bra med svart, hvitt, grått og mange andre farger).       
 4.  
 5.             3      Søk forsiktig garderoben din for å finne andre klær som kan gjøres klare på kontoret. Du kan allerede ha en pen hvit bluse eller en elegant skjorte som du bare trenger å stryke eller et par mer elegante sko som vil se helt nytt ut med litt skoprem.       
 6.  
 7.             4      Spør venner og familiemedlemmer om de har klær av kontorskvalitet som de vil gi deg eller i det minste låne dem til du kan få din første lønn og få deg en ny. I større byer er det ofte veldedige organisasjoner som hjelper lavinntektsfolk til å oppnå profesjonell suksess. For å finne en passende organisasjon i byen din, kan du undersøke Internett, spør rådgiveren på universitetet for å få råd, eller til og med be om hjelp fra arbeidskontoret.       
 8.  
 9.             5      Skriv en liste over alt du trenger før du handler. Formentlig har du begrenset tid og budsjett, så se på billigere butikker i begynnelsen. Begrens deg selv bare til de klærne du raskt og enkelt finner i hver butikk. Hvis en av butikkene i vår liste ikke er i nærheten av deg, kan du hellere gå av besøk enn langdistanse (både transport og tid er dyrt!). Hold deg til din handleliste og vær ubarmhjertig om kvalitet og brukervennlighet. Hvis du har oppdaget en fin jakke, men dessverre kan du ikke kombinere den med noen av dine eksisterende klær, dette kjøpet gir liten mening. 
    
  •   Bruktkjeder (for eksempel HUMANA, ReSales): Besøk butikker i velstående områder, ettersom rike mennesker vanligvis gir bort klær av høyere kvalitet. Se etter jakker og blazers, bukser, skjørt og bluser, og knapp-down skjorter, da det er svært sannsynlig at disse klærne vil være i god stand på de andre butikkene. Finn ut hva som kan og ikke kan repareres (se tipsene nedenfor). Unngå å kjøpe sko brukt.
  •  
  •   Mindre brukervarer som selger sine varer på provisjon: Disse butikkene har vanligvis de finere og høyere kvalitetskleddene og vanligvis mer hjelpsomt personale enn andre kjeder. Konsentrere her på samme klær som i store bruktbutikker. Du kan ringe butikken på forhånd for å spørre om det er et stort utvalg av klær av kontorskvalitet - noen butikker spesialiserer seg på dette området, andre butikker har en tendens til å unngå forretninger.
  •  
  •   Billige motekjeder (for eksempel H & M, C & A, Mango) og mellomstore varehus (for eksempel Peek & Cloppenburg): Kjøp strømpebukser og / eller strømpebukser og kanskje sko og bånd her. Ta også en titt på skjortene (spesielt billig er vanligvis egne merkevarer av varehus); se etter maskinvaskbare bluser og topper laget av naturlige fibre. Jakker / bukser / skjørt i billige motekjeder ser vanligvis pen ut, men dessverre er alt annet enn holdbart. I mid-priced varehus er det vanligvis godt fylte områder med dagligvarer, hvor du kan finne kvalitets klær til en god pris. Hold deg unna de overpriced klærne i forsiden av varehuset, hvis det er mulig.
  •  
  •   Outlet Department Stores (for eksempel TK Maxx): Her finner du designerklær som ikke kunne selges i de vanlige varehusene. Heldigvis ser fjorårets kostym ganske mye ut som årets modell. Selv om du forventer å betale i stedet for € 250, kanskje 100 € for det, men hvis du ikke har funnet i butikkbutikker og i salget, er det fortsatt billigere enn en kostyme til normal pris i butikken.
  •  
  •   Utvekslingsplattformer på Internett (for eksempel søppeltopper, hindre): Disse bytte- og salgsplattformene på Internett har flotte, fasjonable biter av mennesker som har tilpasset sine egne skap. Gi de ubemerkede, klærne fra andre mennesker til et nytt hjem, fordi du ofte kan finne her sanne skatter! Disse nettstedene er bedre enn provisjonsbaserte bruksbutikker fordi de er mer miljøvennlige gjennom sin online-tilstedeværelse, og fordi de tillater at selgere ikke deler fortjenesten med bruktbutikker.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vet når du har handlet nok! Mens du har brukt mye penger etter din mening, har du en helt ny garderobe som gjør deg lange venner, og at du enkelt kan utvide med nye brikker når du trenger litt penger du har igjen. Ta godt vare på klærne, og handlingen din vil sikkert være en god investering i din karriere.                 
 12.  
             

Tips .

      

     Eksempel  ,

 

Her er et eksempel på en kvinne som kjøpte $ 1000 (= $ 915) i California fra bunnen av med en kontorsklar garderobe. Les videre for å finne ut hva hun har investert i med dette budsjettet, og hva annet du bør vurdere i tillegg til våre tips ovenfor:

                  
Omsorg populær:
Farget lakkesko blekemiddel.

Bli kledd på prom.

Barber ryggen din.

Dressing i riktig stil.

Kutt en fade kutt.

Rengjør hvite skinnsko.

Forhindre at håret blir vått med fuktighet.

Vri krøller uten hårspray.

Velg en frisyre.

Rengjør hårbørster.

Lag dreadlocks i håret ditt.

Reduser ansiktsrynker.

Lys huden på hender og føtter.

Motvirker svette føtter.

Hold en parykk i god form.

Behandle baby akne.

Ta tak i squeaky sko.

Hvordan får du vakkert, silkeaktig, skinnende og rett hår.

Gjør leppene rosa.

Bli kvitt rynker.

Anerkjenn en falsk Gucci belte.