Home \ omsorg
 

Gjenopprett brutt kompaktpulver.

 

Hvorfor forsøker du ikke å fikse det før du kaster bort ditt ødelagte, kompakte pulver? Den vanligste metoden krever at du bruker gni alkohol. Selv om alkoholen fordampes når den tørker, finner noen mennesker med spesielt sensitiv hud at den tørker for mye uansett. Heldigvis, med litt press og damp, er det fortsatt mulig å reparere ødelagt kompakt pulver.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med rengjøring av alkohol  ,

    
   
 1.            1      Åpne det kompakte pulveret og sett det i en låsbar plastpose. Dette bidrar til å holde arbeidsplassen ren. Det fanger også noen løse stykker pulver. Dekk det brutte pulveret med et stykke klyngfilm hvis du ikke har en låsbar plastpose. Pass på at den er pakket godt rundt kantene, ellers slippes pulveret.  
    
  • Denne metoden bruker gnidningsalkohol. Rengjøringsalkoholen fordamper og etterlater det herdede pulveret bak. Det regnes som trygt, men hvis du har veldig følsom hud, kan du vurdere den andre metoden.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Koble det kompakte pulveret til et fint pulver, inkludert de ubrukte delene. Bruk en skje, spatel eller håndtaket på en sminkepensel. Krymp pulveret til du har et fint støv i enden. Pass på at det ikke er noen klumper eller biter, ellers vil ditt kompakte pulver være veldig kornete.  
    
  • Dette kan se ut som om du bare gjør ting verre. Men det bidrar til å gi deg en jevnere finish i slutten.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Ta det brutte, kompakte pulveret ut av posen eller fjern klærfilmen. Prøv å vippe den tilbake hvis pulveret har kommet ut. Om nødvendig bryter du det til et fint støv.        
 6.  
 7.                  4      Legg litt ren alkohol til pulveret. Avhengig av hvor stort det kompakte pulveret er, kan det være bare noen få dråper eller en helhette full. Bruk nok gniddende alkohol, slik at pulveret er fuktig, men ikke så mye at det begynner å flyte.  
    
  • Prøv å bruke minst 70% gnidningsalkohol. Jo høyere prosentandel, jo raskere det fordamper / tørker.  
  •  
  • Dip hjørnet av et vev inn hvis du har lagt for mye gniddende alkohol. Lommetørkleet absorberer overskytende alkohol.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      La gnidningsalkoholen stå i noen sekunder, og knead den deretter. Du kan bruke enden av en makeupbørste eller en mini-spatel. Knude pulveret rundt til du har en jevn, kremaktig konsistens. Det bør ikke være noen klumper eller biter i den.        
 10.  
 11.                  6      Legg et stykke klyngfilm over det våte pulveret og knead det med fingrene for å danne det. Cling wrap hjelper med å holde fingrene rene mens du jobber. Du kan også knead ned pulveret med en skje, håndtaket på en sminkepensel eller en hvilken som helst annen glatt gjenstand.        
 12.  
 13.                  7      Fjern klamfilmen og trykk et vev på pulveret. Unngå å trykke for hardt, ellers kan det bryte. Dette bidrar til å fjerne overflødig gnidningsalkohol.  
    
  • I stedet bruker du en bomullsklutfjerner for å få dette helt nye trykte utseendet. Han etterlater denne stofflignende tekstur, som har mange nye sminkepulver.  
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Fjern lommetørkleet og smør kantene med en tynn børste om ønskelig. Ta en eyeliner børste og gå med spissen langs kantene på pulveret ditt hvis arbeidet ditt skal være nyere. Dette bidrar til å gi deg de vakre skarpe kanter. Ikke bekymre deg for å rengjøre pulverboksen selv.        
 16.  
 17.                  9      La det kompakte pulveret stå åpent og tørk over natten. I løpet av denne tiden fordampes gnidningsalkoholen og etterlater det tørkede pulveret.        
 18.  
 19.   10      Hvis det ønskes, rengjør det kompakte pulveret med en bomullspinne dypt i gnidningsalkohol. Mens du har gjenopprettet det ødelagte pulveret, har du kanskje hatt litt sminkepulver "slush" på pulverboksen din. Dip en bomullspinne i noe gniddende alkohol og tørk av det tørkede "gjørme" hvis det plager deg.                  
 20.  
             

    2      Med trykk og varme  ,

    
   
 1.             1      Slå på strykejernet og sett det til høyeste temperatur. Det er mulig å konsolidere knust pulver bare med trykk, men det er fortsatt svært skjøre. Varmen fra jernet bidrar til å styrke pulveret ytterligere og gjøre det mer holdbart. 
    
  • Fordi denne metoden ikke inneholder alkohol, er den trygg for sensitiv hud.  
  •  
  • De fleste kompakte pulverene finnes i en metallpanne satt i et plastrommet. Pass på at ditt kompakte pulver har denne metallpannen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bryt kompaktpulveret slik at du kan tippe det ut. Du kan bruke noe hardt, som et tannpir eller en gaffel. Dette kan virke som om du gjør ting verre, men det bidrar til å gi deg en jevnere finish.       
 4.  
 5.             3      Sett det brutte pulveret i en låsbar plastpose og lukk den. Pass på at du får alt pulveret ut. Om nødvendig, bruk en tannpirke eller enden av en gaffel for å få pulveret ut av hjørnene. Du bryter pulveret i denne posen enda lenger.       
 6.  
 7.             4      Bryt pulveret ned til et fint støv. Den enkleste måten å gjøre dette på er bare å trykke på den med den ferske siden av en gaffel. Du kan bruke alt du vil, til og med en skje. Pass på at det ikke er klumper eller krummer i det. Pulveret må være veldig fint. Hvis du lar klumper eller krummer i det, vil det ferdige pulveret bli veldig kornet.       
 8.  
 9.             5      Trekk metallpannen ut av pulverboksen. Mest pulverisert sminke er i en metallplate limt inn i en plastmalm. Du må trekke ut denne metallpannen før du går videre til neste trinn. Den enkleste måten å gjøre dette på er å hekte en smørkniv under leppens leppe og deretter pry den ut. 
    
  • Hvis du ikke trekker pannene ut, risikerer du å smelte plastformen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hell pulveret tilbake i metallpannen. Åpne din låsbare plastpose og tapp pulveret i pannen. Ikke bekymre deg hvis du mister noe pulver.       
 12.  
 13.             7      Trykk på pulveret i pannen med en skje. Legg skålen på skjeen på pulveret og trykk den til den blir fast. Begynn rundt kantene på pulveret og arbeid mot senteret. Prøv å ikke skyve noen av pulveret ut av pannen. Når du er ferdig, bør pulveret strammes tett inn i pannen. 
    
  • På dette tidspunktet kan pulveret se så godt ut som nytt, men det er svært skjøre og kan knuste i den minste innvirkning. Du må konsolidere det med varme.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Slå av strykejernet. I mellomtiden bør strykejernet være fint og varmt. Slå av og trekk ut støpselet. Det er veldig viktig. Det sikrer at ingen vann kommer inn i din pulverformede sminke, som kan ødelegge den. 
    
  • Kontroller at dampalternativet på strykejernet er slått av. Du bør bruke tørr varme.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Trykk strykejernet inn i pulveret i 15 sekunder. Pass på at du skyver så hardt som mulig. Ikke flytt strykejernet opp og ned eller frem og tilbake som du gjør når du stryker klær. Jernets varme bidrar til å "styrke" pulveret.        
 18.  
 19.             10      Løft strykejernet, vent noen sekunder og trykk det i ytterligere 15 sekunder på pulveret. Når du løfter strykejernet, kan du merke at pulveret ditt allerede ser mye jevnere ut. Men du må trykke igjen. Igjen, vær sikker på at du presser hardt og ikke beveger strykejernet rundt.       
 20.  
 21.             11      La pulveret kjøle seg ned og hold metallpannerene tilbake i plastformen. Spre litt lim inn i plastformen når pannen avkjøles. Løft deretter metallpannen forsiktig og skyv den tilbake i plastformen. Vent på at limet tørker før du lukker boksen.       
 22.  
 23.             12      Ferdig.        
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    

     Med rengjøring av alkohol  ,

   

     Med trykk og damp  ,

             Les mer... (15)      
Omsorg populær:
Form dine øyenbryn.

Gi hår en silkeaktig glans med eddik.

Bli en strandbabe.

En hvit skjorte er bleking.

Fokuser brune øyne på riktig måte.

Sett på strømpebukser.

Bruk for store sko.

Gjør lær armbånd.

Behandle infisert innfelt hår.

Velg riktig bh.

Kjøp og bruk streng tangas uten kjennskap til foreldrene dine.

Lukter bra for en gutt.

Fjern gel neglelakk.

Barber bena for første gang.

Lag massasjeoljer selv.

Bruk øyeskygge som eyeliner.

For å få et perfekt smil.

Skjær din egen ponni.

Gjør ditt ansikt ser smalere ut.

Bruk et skjerf.

Eliminerer store porer og flekker.