Home \ omsorg
 

Få myk hud på 20 minutter.

 

Det er situasjoner i livet hvor huden må se feilfri på kort tid. For å få tørr hud til å føle seg mykere, trenger du bare litt tid til å exfoliere og fukte huden din. Faktisk betyr dette at du bare trenger nok tid til å ta en rask dusj - og det burde være lett å gjøre om 20 minutter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Exfoliate huden din  ,

    
   
 1.            1      Bestem de tørreste stedene. Fokuser på de stedene som trenger mest forsiktighet. I godt lys, se etter hud som ser flakket ut eller veldig tørr.       
 2.  
 3.             2      Prøv en mekanisk skrubbe. Mekaniske peeling slip tørre hudceller av huden din ved hjelp av mekaniske egenskaper eller granulære partikler. Pimpsteinstein og fotfiler er blant de mekaniske peeling-typene. På hud som ikke er så grov og slitt, er kroppsskrubb som inneholder sand eller små korn, ekstremt gode.  
    
  • I tillegg kan et så enkelt element som en vaskeklut fungere som en mild eksfolierende.  
  •  
  • Hvis du bruker en kroppsskrubbe, må du gni den på din våte hud. Flytt hånden din i en sirkelbevegelse for å spre eksfoliering på huden din, og konsentrere deg spesielt om dine spesielt tørre problemområder. Skyll skrubbe med vann når du er ferdig.  
  •  
  • Fotfiler og pimpstein skal brukes i dusjen rett etter såpe og skylle kroppen din. Arbeid dine tøffe albuer og såler med eksfolierende hjelpemidler.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en kjemisk peeling. Kjemisk peeling er en annen vanlig eksfolierende type. Peelings av denne typen bruker spesielle kjemikalier som fjerner de døde hudceller; Disse skrubene kan til og med smelte bort den døde huden. Vanligvis brukes spesielle syrer til dette formålet.  
    
  • Hvis du har tørr hud, bør du bruke produkter som inneholder AHAer, for eksempel Melkesyre eller glykolsyre. Hvis du har fet hud, er produkter med BHA eller salicylsyre bedre.  
  •  
  • Påfør kjemisk peeling på din fuktige hud og gni produktet i små, sirkulære bevegelser. Hvis huden din er spesielt tørr, prøv å bruke skrubbe med en loofa eller vaskeklut.  
  •  
  • Fokuser på problemområdene i huden din. På spesielt tørre, problematiske områder av huden, påfør produktet i en spesielt liten, sirkulær bevegelse for å sikre at eksfolianten er fullt effektiv.  
  •  
  • Skyll peeling godt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke vær i dusjen for lenge. Jo lengre du holder deg under den varme vannet, desto mer sannsynlig er det at huden din tørker ut. Selv vanlig vann fjerner det naturlige fuktighetsgivende lag av fett på huden din, så du bør aldri dusje i mer enn fem til ti minutter om dagen.                  
 8.  
             

    2      Fukt huden din  ,

    
   
 1.             1      Krem huden din etter hver dusj og bad med et fuktighetsgivende produkt. Umiddelbart etter at du kommer ut av dusjen, bør du bruke en kroppskrem eller en rikere krem. Du må kanskje bruke mer enn en type krem; en olje-basert krem ​​for spesielt tørre problemområder, for eksempel Elbuer og føtter, og en lysere ikke-olje krem ​​for resten av kroppen din. Ved å bruke kremet umiddelbart etter dusjen, kan du fange fuktighet i huden din, slik at den kan trenge inn i huden bedre og dypere.  
    
  • I tillegg bør du bruke en spesiell ansiktscreme, som også skal være oljefri.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg litt variasjon i hudpleierutinen din. Med nye hudpleieprodukter som kommer ut med nye, mer effektive ingredienser med jevne mellomrom, kan du oppdage at en ny fuktighetskrem fungerer bedre enn ditt vanlige produkt. Matrixyl-, ceramid- og kaffebønneekstrakt har en svært fuktighetsgivende effekt, kremer og lotioner med vitamin C fukter og exfolierer huden, som kremer inneholder vitamin A.        
 4.  
 5.             3      Bruk aldri produkter med etanol. Denne typen alkohol kan tørke huden din, så du bør alltid sjekke ingrediensene før du kjøper et nytt produkt. Andre typer alkohol, for eksempel f.eks. Cetearyl-, cetyl-, lanolin- og stearylalkoholer (som faktisk er fettsyrer) er ikke skadelige for huden.        
 6.  
             

    3      Bruk hjemmemedisiner  ,

    
   
 1.             1      Prøv olivenolje. Noen forbedrer hudutviklingen ved å spre litt olivenolje på huden rundt 30 minutter før dusjen. Dusj etterpå som vanlig. Etter dusjen kan du spre et tynt lag olivenolje under fuktighetskrem. 
    
  • Olivenolje er også flott som en ingrediens for en hjemmelaget, mekanisk skrubbe. Bare legg til en del olivenolje til en del av brunt sukker. Gni det som noe annet eksfolierende produkt på huden din ved å spre det rundt hele kroppen din i en sirkelbevegelse. Deretter hopper du under dusjen for å vaske av skrubbe.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk honning. Smelt en del av bivoks i en panne. Bland voksen med like store deler av olivenolje og ubehandlet naturlig honning. Når blandingen er avkjølt, kan du bruke den på huden din. Etter omtrent ti minutters eksponering kan du vaske av blandingen i dusjen igjen.       
 4.  
 5.             3      Påfør kokosnøttolje på huden din i stedet for en vanlig fuktighetskrem. Når du har gått ut av dusjen, kan du prøve å dekke kroppen din med et tynt lag kokosnøttolje. Gni oljen på huden din som en vanlig fuktighetskrem. Masser det inn i huden din til den er helt absorbert i huden din.       
 6.  
             

    4      Ta vare på huden din hver dag  ,

    
   
 1.             1      Se etter en grundig ansiktsvask hver kveld før du går til sengs. Før du går i seng, må du fjerne all sminke og annet smuss fra ansiktet ditt. Hvis du er veldig sliten og bare vil falle i seng, kan du bruke en rengjøringsklut om nødvendig. Det er imidlertid alltid bedre å vaske ansiktet grundig for å fjerne all sebum og smuss. Regelmessig, grundig rensing bidrar også til å forhindre akne, slik at huden din alltid blir ren og myk.  
    
  • Bruk en spesiell ansiktsrens i stedet for tradisjonell såpe, da de er mindre dehydrerende og aggressive. Det er best å velge et produkt som ikke inneholder natriumlaurylsulfat, da det også dehydrerer huden din.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Unngå for varmt vann. Ved dusjing og bading begrenser du deg til lunkent vann for å få myk, feilfri hud. Varmt vann kan lett tørke ut huden, slik at det føles røff og skinnende.        
 4.  
 5.             3      Spis dine omega-3 fettsyrer. Mat som er rik på disse fettene, hjelper huden din å bli hydrert nok til å myke huden din. Prøv å inkludere flere fisk i kostholdet ditt, for eksempel Laks, sild eller tilapia. Hvis fisk ikke er din ting, kan du alternativt spise flere valnøtter, griset biff, linolje, edamame eller fortified egg.        
 6.  
 7.             4      Gi kroppen din nok væske. Hvis kroppen din er godt hydrert, vil den ha en positiv effekt på huden din, så hold øye med vanninntaket. Hvis du har problemer med å drikke nok vann, kan du prøve å legge biter av frukt til vannet ditt for mer smak.  
    
  • Ulike beregninger tyder på at menn skal drikke 13 glass vann om dagen, mens kvinner allerede har ni briller om dagen.  
  •  
         
 8.  
             

Advarsler .

                Les mer... (19)      
Omsorg populær:
Se bra ut med blek hud.

Bli kvitt en åpen pimple over natten.

Få bushier øyenbryn.

Strekksko med is.

Bruk krøller.

Gjør en ansiktsbehandling med brus.

Fjern eyeliner.

Bli kvitt fet hud.

Kjole sexy (for fyldigere kvinner).

Fjern fett på ansiktet.

Håndtering av smerte mens du tatoverer.

Forebygging av permeabilitet av bandasjer.

Glatt hår.

Kjole for en første date.

Rene ører.

Lys hårfargestoffet med vitamin C.

Dekk mørke sirkler.

Bruk en hijab med fasjonable chic.

Farger hår.

Lag urteolje.

Bestem ringstørrelser.