Home \ omsorg
 

Baby myk hud.

 

Er huden din grov og tørr? Ta noen enkle trinn, og du kan være på vei til baby-myk hud på kort tid!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Rengjør huden din to ganger om dagen (morgen og kveld) med såpefri kroppsrenser, vann og en myk svamp.        
 2.  
 3.             2      Det viktigste trinnet - eksfoliering! Skal en gang i uken eller hver annen uke hvis du har sensitiv hud. Det fjerner døde hudceller, smuss og olje og vil gjøre huden din baby myk! Du kan gjøre dette med en peeling svamp, peeling hansker eller en scrub krem ​​(kjøpt i butikken eller hjemmelaget).       
 4.  
 5.             3      Dekk huden din tørr med et stort, mykt håndkle. Ikke gni eller gni - dette skader huden og etterlater rynker senere i livet.       
 6.  
 7.             4      Påfør lotion, krem ​​eller kroppsolje før du forlater dampbadet. Dette er den beste tiden for å fukte huden din ettersom porene fortsatt er åpne og huden din fortsatt er fuktig.       
 8.  
 9.             5      Påfør solkrem når du går ut. En av grunnene til at babyer har så myk hud er at de ikke har blitt utsatt for skadelige UV-stråler.       
 10.  
 11.             6      Bruk litt fuktighetskrem til bena, armer og hvilket som helst område hvor du vil bli mykere og sette på strømpebukser, hansker og så videre og la deg overnatte (dette holder fuktighet i huden og blader de vil være myke og kremaktig!) og vær klar til å ta en dusj neste morgen!       
 12.  
 13.             7      Skal med sukker, som du setter sammen med et vaskemiddel (sjampo, dusjgel, etc. ) i en pose og sett i varmt vann i 10 minutter. Gjør dette 2 ganger i uken.                  
 14.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Gjør en Destressed Look skjorte selv.

Lag søte antrekk.

Få lengre øyenvipper.

Lag en mote dagbok.

Hvordan bli kvitt død hud.

Stil håret til skolen.

Bruk et krøllejern.

Slå en fly.

Barber bena for første gang.

Behandle tørre og sprukne albuer.

Pierce din egen navle.

Lag lipglans fra Vaseline selv.

Hans eget hår dreads.

Kombiner mønstre.

Gjør øyenvipper og øyenbrynene pent.

De riktige klærne til teatret.

Kjøp gullsmykker.

Rengjør perler.

Makeup Smokey Eyes.

Riktig pleie av huden.

De riktige klærne til en 70 talls diskotek.