Home \ omsorg
 

Baby myk hud.

 

Er huden din grov og tørr? Ta noen enkle trinn, og du kan være på vei til baby-myk hud på kort tid!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Rengjør huden din to ganger om dagen (morgen og kveld) med såpefri kroppsrenser, vann og en myk svamp.        
 2.  
 3.             2      Det viktigste trinnet - eksfoliering! Skal en gang i uken eller hver annen uke hvis du har sensitiv hud. Det fjerner døde hudceller, smuss og olje og vil gjøre huden din baby myk! Du kan gjøre dette med en peeling svamp, peeling hansker eller en scrub krem ​​(kjøpt i butikken eller hjemmelaget).       
 4.  
 5.             3      Dekk huden din tørr med et stort, mykt håndkle. Ikke gni eller gni - dette skader huden og etterlater rynker senere i livet.       
 6.  
 7.             4      Påfør lotion, krem ​​eller kroppsolje før du forlater dampbadet. Dette er den beste tiden for å fukte huden din ettersom porene fortsatt er åpne og huden din fortsatt er fuktig.       
 8.  
 9.             5      Påfør solkrem når du går ut. En av grunnene til at babyer har så myk hud er at de ikke har blitt utsatt for skadelige UV-stråler.       
 10.  
 11.             6      Bruk litt fuktighetskrem til bena, armer og hvilket som helst område hvor du vil bli mykere og sette på strømpebukser, hansker og så videre og la deg overnatte (dette holder fuktighet i huden og blader de vil være myke og kremaktig!) og vær klar til å ta en dusj neste morgen!       
 12.  
 13.             7      Skal med sukker, som du setter sammen med et vaskemiddel (sjampo, dusjgel, etc. ) i en pose og sett i varmt vann i 10 minutter. Gjør dette 2 ganger i uken.                  
 14.  
             

Tips .

      

            

Advarsler .

             
Omsorg populær:
Bruk en elektrisk tannbørste med bøyler.

Bruk en nålestift.

Stram huden.

Naturligvis svart hår sølvfarger.

Utfør laser hårfjerning.

Matting leppestift.

Lag dreadlocks i håret ditt.

Vakre negler på en naturlig måte.

Bekjem håravfall med hvitløk.

Lys håret.

Ta en dusj.

Påfør eyeliner line riktig.

Stil ponnien selv.

Få veldig langt hår.

Se bra ut med 40.

Lag ditt eget boblebad.

Afroamerikansk hår frisør.

Matt neglelakk.

Vok håret ditt lenge.

Fjern lateksmaling fra klær.

Bruk støvler.