Home \ omsorg
 

Klipp en pony riktig.

 

Er du lei av frisyren din? En ponni kan gi deg det nye, sofistikerte utseendet du leter etter. Enten det er en glatt, en fancy, en tiered eller en kort, rett, søt pony eller en lang, romantisk, side ponni, vil en ponni definitivt krydre ut ditt utseende! Den sikreste tingen er å gå til barberen din og fortelle ham hva du vil, men du kan også kutte ditt pony hjem med et par skarpe hårsaks.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem hvilken ponni du vil ha. Dette er i stor grad bestemt av ansiktet ditt. Hvis du har en oval ansiktsform med et bredere panne, prøv en sløv pony. Hvis du har en smalere panne og et rifler ansikt, prøv en merkelig ponny. Bredden på ponnien din skal svare til avstanden fra en øyenbryn til den andre. Du kan gjøre det litt bredere, men ikke for smal. 
    
  • Det ville være bra hvis du forsker på internett hvilken pony passer ditt ansikt. Leter du etter "oval face pony" eller rund ansikt pony ".
  •  
  • Les også om hvordan du må style pony slik at du ikke kutter en ponni som du trenger å rette hver dag hvis du ikke har et flatt jern.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Komb håret ditt. Slå håret inn i en hestehale for å få det ut av ansiktet ditt, og kamp deretter fremre håret til det passer flat. Dette hjelper deg med å fokusere på din ponni og finne ut hvor du skal kutte den. Kombinert håret fremover slik at de dekker ansiktet ditt. 
    
  • Spray håret med vann ved hjelp av en sprøyteflaske. Komb håret for å fjerne eventuelle knuter og rette dem. Klipp aldri håret ditt når det er helt vått, da vått hår er lengre enn tørt, noe som kan føre til at du ved et uhell skar av mer enn du hadde tenkt. Hvis du kutter håret ditt når det er vått, vær forsiktig og kutt mindre enn du trenger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Del håret ditt. Komb håret med en fintandet kam til glatt og fri for knuter. For en side ponni må du trekke et sidevinkel. Trekk kronen på siden som håret ditt naturlig faller. Dra kronen til stedet på hodet hvor ponnys hals skal være. Deretter ser du håret som er igjen på ansiktet ditt og bestemmer hvor lenge ponnien din skal være. 
    
  • Sett deretter pekefingeren på frihånden på håret slik at den andre ankelen er i tråd med hårlinjen. Sett deretter toppen av åsen på enden av fingeren; det er ditt utgangspunkt.
  •  
  • Finn bøyd på øyenbryn lengst fra toppen. Lag en jevn linje mellom disse to punktene med fingertuppen og øyenbrynbuen.
  •  
  • Legg tilbake alt håret som ikke burde være en del av ponyen. Det som er igjen er hårstykket som skal kuttes.
  •  
  • Hvis du har veldig tykt hår, tynn det ut. Ta saks i hånden og åpne dem litt. Ta deretter din pony foran og kjør saksene veldig fort vertikalt over det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp ponyen fra midten til utsiden. Legg kammen i håret ditt fra bunnen og trekk den ned til det punktet hvor håret faller på pannen. Deretter hold saksnivået og kutt håret i minste mulige trinn, starter i midten og arbeider deg til det ytre, venstre hjørne. Sett saksene tilbake i midten av håret og trim håret mot høyre side. 
    
  • Trim venstre side av ponyen din. Ta taket ditt igjen for å hjelpe, legg det på bunnen av håret og trekk håret ned slik at du kan kutte ytre venstre side av ponnien bedre. Hold saksene i en 45 graders vinkel denne gangen og kutt håret forsiktig. Hestene skal løpe rett over pannen og være litt lengre i hjørnene.
  •  
  • For å kutte høyre side av ponny, gjenta hva du gjorde på venstre side. Men hvis du har høyrehendt, kan det være vanskeligere å kutte på venstre side. Kryss derfor høyre arm over kroppen din (hold den nær kroppen og ikke i luften) for å holde hånden din fortsatt. Det er tilrådelig å kutte ponyens venstre side sakte og sjekke arbeidet oftere, slik at du ikke kutter for mye.
  •  
  • Klipp håret med så få kutt som mulig, og sørg for at du ikke går glipp av noe. Jo mindre kutt du gjør, jo bedre blir ponnien. Hvis du kutter på nesespissen, vil det resultere i en lang, lateral pony som du kan kutte av mer hvis du vil bruke den kortere.
  •  
  • Ikke rette håret ditt for mye, uansett hvilken pony du kutter. Hvis du trekker håret for tett, kan ponnien være for kort, siden håret fortsatt vil hoppe opp etter kutting.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Du kan også snurre ponnien din. Hvis du gjør dette med håret foran ansiktet ditt, kan det hende du finner det lettere å kutte rett og rent. Klipp håret i en rett og horisontal linje. Etter at du har fjernet håret ditt, bør din pony være helt rett.       
 10.  
 11.             6      Tynne ut ponny eller kutte hjørner eller kurver. For å tynne ut ponny, må du kutte rett inn i håret fra bunnen av, ca 1 cm fra bunnen av kanten mot pannen. Pony ser ikke så kjedelig ut da. Hvis du vil at ponyen din skal være litt lengre på sidene og kortere i midten, så ta alt håret du vil være en ponni i midten og kutt den der du vil ha midten av ponnien din, på en gang i stedet for å gjøre det i seksjoner. Denne skjære teknikken gir en litt avrundet ponni. 
    
  • Hvis du vil ha en asymmetrisk ponni: klipp håret ditt enten i små trinn, slik at de er forskjellige lengder eller hold kammen diagonalt ned, trekk alt håret til siden du vil ha lengre og kutt langs kam kant.
  •  
  • Hvis du vil ha en sideponni, hold håret ditt i hjørnet der din sidepony skal falle og kutt den som en rett ponni.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Pass på at ponyen din er jevn. Bruk fingertuppene til å peke din ponni i forskjellige retninger for å se om han faller som han ønsker og hvis han er straight. Hvis ikke, så gjenta hele greia og sjekk det igjen. Når du er fornøyd, klipp den ut og åpne hestehale. Fjern alt lite hår fra ansiktet ditt med en myk sminkepensel. Du kan også reise over huden din med en lintrulle for å fjerne hårrester fra ansiktet ditt.       
 14.  
 15.             8      Stil din pony. Sett en rund børste på ponnestrengen og følg ponny over børsten nedenfra. Vent noen minutter til den nye ponyen er helt tørr og børst den deretter til side.                 
 16.  
             

Hva du trenger .

             
Omsorg populær:
Ha en ren og god luktende vagina.

Fjern øyefylling.

Bruk Chelsea støvler.

Vask ansiktet.

Se godt preparerte.

Barber deg uten barberkrem.

Vedlikehold tynne og tørre lepper.

Bli kvitt hengende kinn.

Lag en loop knute i håret.

Lys huden.

Unngå sminkefeil.

Få grønn fra blondt hår.

Skreddersy en parykk.

Dipmanicure.

Lag en rotete bun.

Slip et silke skjerf.

Velg hvilke farger du skal bruke.

Brune hudblanchering.

Blondt hår lyser.

Hair clippers instruksjoner.

Tynnhår.